Livet är fullspäckat!

Kom hem från Adam strax efter 06.00, gick och lade mig och sov i ytterligare fyra timmar innan jag omotiverat gick upp och kokade rabarbersaft och tvättade kläder. Sen fick jag jäkta mig till träningen. Väl där kände jag mig sådär orkelös som man ofta känner sig efter att ha hållt igång i en vecka. Men jag gjorde mitt bästa och fick ut väldigt mycket.  
 
En tidsfråga innan magrutan får placeras i kategorin plural. Hoppas på snart!
Men dock så tror jag inte de kommer från träningen, utan min konstanta hosta. På riktigt alltså.
Doktorn sa att jag skulle köra på en iprenkur och dricka honungsvatten, men jag tror inte att honungsvatten botar en åtta veckorshosta... Nötter.
 
Det gick superbra i rycket. Jag har alltid haft svårt att få stången att gå slickad mot kroppen (den ultimata tekniken, då kan man komma hur långt som helst) men idag var en av våra domare nere och så fick jag världens bästa tips som jag aldrig tänkt på! Efter det gick det superbra! Och går det superbra är jag mer än nöjd.
Efter rycket körde vi lite axelövningar och magövningar och jag lyckades skramla ihop 2 timmar på gymmet. Ingen dålig start på veckan! 
Fräningar! Nippe har förresten varit världskändis. Han är en sån som verkligen levt sitt liv. En sann inspirationskälla!
En målning endast gjord på prickar av en stiftpenna.Vilket jobb va!
Efter träningen åkte vi med en av våra tränare Nippe hem! Satt och fikade och njöt av hans fina vy (som jag såklart glömde ta kort på) Och kelade med hans katt och terroristen (kattungen).
Blicken! Jag sa ju att han var terrorist! 
Söt syster vid Nippes idyll.
 
Fågelbo, rätt över entrén. Najs!
Gjort lite nytta i köket idag: Lasagne och rabarbersaft!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0