Lycka på burk, tack Anna

Kände mig så himla arg och nere efter jobbdagen, men som tur räddade Anna resten av veckan. Fina FINA bästavän <3
- De som inte har en Anna Lindeberg i sitt liv går verkligen miste om något stort. Lovar. 
 
"Åh, vad tråkigt. Det låter verkligen inte kul. Jag tycker att man som kund borde vara glad om man får en så trevlig, härlig och serviceminded kassapersonal som du är till sin tjänst. Jag förstår att det känns svårt att inte låta sådant här tynga ned dig, att allt bara bubblar i dig och att du helst av allt hade velat kasta pommes fritesen i ansiktet på de bittra jävlarna. MEN! Och det här är ett viktigt men. Då vinner dem. Jag tror starkt på att bitterhet är det största hotet mot kärleken i världen. Bittra människor jobbar stenhårt för att dra ned glada och trevliga människor, som du, i sitt mörker. Låt dem inte göra det.
 
Försök att låta den här jobbdagen, åtminstone det jobbiga av den, rinna av dig. Ungefär som att du duschar mentalt. Skrubba bort de onda orden, borsta i väg utskällningarna och tvätta bort det som inte gör dig gott.
 
Jag tycker att du är superduktig som kämpar på med det där jobbet, för jag förstår att det är ett tufft och krävande jobb som inte bara kräver fysisk snabbhet, skicklighet och precision, utan även mycket mentalt. Att alltid le, att alltid vara trevlig, fast man kanske egentligen inte har ork till det. Kom ihåg att du är stark, att du står över de som är bittra. Tänk: "Det här var en inte så rolig dag på jobbet. Men så kan det vara ibland. I morgon är en ny dag och nästa gång blir det bättre".
 
Du gör alltid ditt bästa, det vet jag, och det är tillräckligt. Mer än så behöver man faktiskt inte göra. Så koppla bort det här nu och tänk på något roligt. Som att vi ses i morgon, du och jag. Det tänker jag på. Och det ska bli så roligt! Tusen kramar!" 
 
// Världens bästa Anna Lindeberg <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0