När jag blundar ser jag hallon

Lördagen var extremt seg. rullade mig till jobbet och tog timmarna bara flög förbi. Sen bestämmde jag mig för att vara extra romantisk och köpte med mig sushi till mig och älsklingen, eftersom att han säkert varit för lat för att roka laga mat. Rövade med mig Sussi och begav oss till Gustafs igen. Där, blev han superglad över maten och så plockade vi hallon i säkert en och en halv timme innan vi lade oss på studsmattan och åt tills vi mådde illa. Efter en avläming av systeryster i Borälnge begav jag mig och evelina, dennis o Adam ut på hallonplock omg 2. Titalt fick vi väl ihop sju liter, som jag ska njuta!
 
Sen såg vi världens mest depprimerande film. Sex and breakfast. som mest handlade om att alla par någon gång gör slut och tröttnar på varandra. Att känslor bara kan försvinna och att det "inte är mer med det, eller en stor grej". Regissören hade även valt att rikta uppmärksamhet på delav av förhållanden som alla gör fel på och kanske förstora upp de för mycket, Ville bara spy när eftertexten rullade in. Ingenting att rekommndera.
 
Idag, har sovit ovanligt länge, blev en tripp till sommarstugan och en fika med familjen Monten + Mikael innan jag var tvungen att rycka in på Donken. Nu är jag sugen på en skål hallon och en film, men vet inte om jag kommer hinna ta mig halvvägs ens innan jag somnar... Men vi får se.
 
Lycka i rå form.
 
 
Blev ett emo på tre timmar, rivsår över exakt hela kroppen. fin fint! Men vad gör man inte för de små läckerheterna? 
 
Syrran är mer än nöjd över dagens skörd.
Lyxade till det med en klick glass... även fast man ska äta hallon naturella, nyplockade och utan något till...
 
 
Möt Affro
Blå ligan!
 
 
Lite av fångsten...
Tredje plocket.
Tillslut blev v så less på hallon att vi beställde pizza också. 
Albino smultron... Dubbelt så söta, dubbelt så stora och dubbelt så utsökta. Fullpoäng, och plus i kanten för mängden och den snabba fortplantningen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0