Val

Val. Vad vore livet utan alla dess val? Imorse vaknade jag samtidigt som Adam skulle upp och bestämde mig för att kliva upp med honom, sådär random halv sex på morgonen... Efter att han pussat mig hejdå satte jag mig vid datan och gjorde min vardagliga nätrunda. Val. Igår gjorde jag valet att stanna kvar i sängen och sova till två istället. Det känns skönt att man kan vara så flexibel.
 
På tal om val så har Madde gett mig ett ultimatum, "låt mig klippa lugg eller så fixar jag aldrig dig igen". Pendlar  kraftigt mellan att klippa tillbaka luggen och ha snebenan kvar. Ena dagen kan jag vara tvärsäker på att jag vill ha lugg och andra tvärvägra. Det är egentligen ovanligt att se mig i snebena för lugg har jag alltid haft, men jag vet inte om jag vågar klippa tillbaka luggen, har blivit så bekväm av mig. Fast mitt ruffs behöver en förändring, frågan är bara vad?
 
Ska snart börja fixa mig inför ett möte på Borlänge Tidning. Vi ska gå igenom vad som händer under Dalecarlia cup, prata upplägg och scheman. Skönt att man inte alltid behöver stinka hamburgare efter vare arbetspass ;)
 
 
En halvvariant 2011?
 Hellugg. 2010 ?
Snebena 2013
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0