C i Matte A

Även fast vädret har varit rätt så dåligt idag. Eller regn är inte direkt dåligt, men det har varit kvavt i luften. Åskan på väg kanske? Hur som helst var det världens sugigaste idrottslektion. Jag menar, fotboll. Vem tycker ens att det är roligt?


Var upp till matten för att se hur det gått för mig på Nationella Provet. Jag fick C. Åh jag är så glad över det. Eller ja... jag var 4p ifrån att få ett B i mattekursen. Men men. Haha.
Jag och Malin skulle på något möte kl 15 i Falun. Vi hade ingen aning om vad mötet skulle handla om. Men det var i alla fall något om hur vi elever skulle kunna förändra saker i skolan. Göra så att skolan skulle bli så bra som möjligt. Så nu ska vi på ett möte nästa vecka, och sen flera möten i augusti och resten av året. Haha, mycket möten hit och dit.

Bilden har ingenting med texten att göra, men jag menar. Kolla på hur snygg han faktiskt är. Alltså jag avlider!

Madde

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej madde, Amanda här. Vi har ju inte mer än hejat på på varann förut men nu efter detta gästbliggande känns det helt plötsligt som att jag känner dig, iaf lite ;) finurligt det där ned bloggar. Vad jag egentligen skulle berätta var att jag nu , tack vare dig, har haft Ben på repeat några dagar. Hel härligt, tack för tipset!!

Svar: Tjena Amanda! Haha ja, det är då bra med bloggar ibland ;)Ben, han är då en underbar människa. Fler människor borde lyssna på honom. Kram på dig!! :)
Elisabeth Johansson

2013-06-05 @ 12:16:16
URL: http://mansingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0