Girls night

Kvällen igår, DAAAMN vad mysig den var! Therese och jag tog bussen till Ludvika och spenderade kvällen hos Mia. Vi åt grillat, kollade vi på film och åt popcorn och kladdkakemuffins. Överdrivet goda vindruvor också. Sen pratade vi i timtal när vi badade i Mias jacuzzi. Ännu mer prat innan vi skulle sova. Det är sånt där som får en att inse att man verkligen är lyckligt lottad som har så bra vänner. Såna som man verkligen kan lita på.  Oturligt nog, blev kameran bortglömd i all mys. - Jag glömde alltså att ta bilder.

På morgonen ställde vi klockan för att vi skulle hinna med bussen halv 12. Jag som alltid är piggast på morgonen vaknade upp först. Drygade mig med de andra tills de blev irriterade. Frukosten åt vi utomhus i solen. Alltså Mias hus, jag skulle kunna döda för att få bo där. Så otroligt fint hus. Jag är hemma nu, har packat upp mina grejor, upptäckt att jag glömt kvar ett x antal saker. Nu ska jag gå och sy om min t-shirt till ett linne.

Senare idag ska jag iväg till Thereses storasyster och klippa henne. Ser fram emot det. Ska bli riktigt roligt alltså! Nu när man lärt sig hur man ska klippa och sådant på rätt sätt, så ja. Det här är det jag vill. Bli frisör, en ruskigt bra en också. Då kan man väl förstå att det är en riktig ego-boost att få A på den praktiska kursen i frisör, eller hur? Haha, jag kommer kunna leva på det där hela sommaren.

När jag berättade det för mamma, pappa, Sussi, Okan, Mia och Therese svarade alla precis samma sak: "Jag är inte ens förvånad". Men som jag sa igår, så är jag förvånad. Jag är fortfarande förvånad också. För mitt första A i något ämne, tänk att det skulle bli i frisör. Meningarna som min lärare sa till mig snurrar fortfarande på repeat i mitt huvud. "Det är ovanligt att man sätter A på en elev som går första året", "Du jobbar på ett välorganiserat och genomtänkt sätt", "Du planerar ditt arbete väl och arbetar väldigt professionellt". Tänk att få höra de där meningarna när man går första året på en utbildning som man drömt om hela sitt liv. Man blev tårögd. Hela min själ skrek av lycka. Kommer dansa på rosor hela sommaren tack vare mitt betyg.

Madde
 
Tessis bild från när vi badade igår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0