När man är som lyckligast

Idag var det frisördag i skolan igen. Några få av oss fick veta vad vi fick i betyg i en av de två frisörkurserna jag läser. Den praktiska kursen fick vi betyg i. Den teoretiska fortsätter i höst också. Och gissa vad??? JAG FICK FUCKING A I BETYG!!!!!! Jag trodde verkligen inte på det. Helt ärligt så försökte jag intala mig själv att bara jag blev godkänd så ska jag vara nöjd. Jag blev mer än godkänd. Mycket mer. "Det är ovanligt att man sätter A på en elev som går första året" sa min mentor. Om det var ovanligt. Så betyder det att jag verkligen är ämnad att göra detta. Alltså jag är så glad att jag bara hoppar runt och dampar sönder. SÅ GLAAAD!!!! Fick höra att jag var ord som "välorganiserad", "ordentlig", "professionell". Älskar livet just nu.

Ikväll ska jag till Ludvika med Therese. Vi ska ha BBQ-kväll hemma hos Mia. Blir bada i jacuzzi och bara chilla. Känner på mig att det kommer bli en bra kväll med mina favorit flickor ♥

 
Tog en såndär "tar-en-bild-men-låtsas-som-att-man-inte-alls-tar-en-bild"-bild på bussen. Där ser man kanske inte hur glad jag är. Men faktum är att jag hade svårt att sitta still på hela bussresan hem. Men nu ska jag packa ihop mina grejor och sen springa till bussen.

Madde
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0