Dagen!

HAJ! Har setat i fotöljen alldeles för länge, så länge att jag blivit mega kissnödig så det här inlägget får skrivas fort!
Sista dagen innan lovet, det känns lite tungt, REDAN LIKSOM!? Nu känns allting inom räckhåll och med det kommer ju den där studentklänningsångesten. Haha, jag vill ha den perfekta klänningen som skriker Betty, men jag har inte lyckats hitta den än, vilket ger mig en lätt panik... Still. 
I dag har jag iaf haft avslutning på Engelskan, sista gången jag kommer sätta mig på killarna i soffan på lektionstid :(. Och så gömde vi godis i skolan. Det är alltid så tillfredställande! Man vet att alla kommer bli glada och jag själv blir megalycklig när jag hittar kvarglömt godis. Så imån är det letningsdags som gäller!
Nu ska jag plugga på på biologin. Kan behövas. HEJDÅ
 
Lite inspiration till alla Dahlandianer (annas ord) leta i, under, på och bakom saker. Var vaksamma, de finns där du minst anar det! På Anneli, i trappen, i taket,  inlåsta i skåp, under soffor, bord och allt möjligt. Använd fantasin så behöver du inte köpa godis till påsk!
 
När jag kom hem väntade lönespecifikationen från BT, en god macka och lite tidningsbläddrande.
Och gjorde hemmasysslor, så som vattna mina bäbisar och gjorde pestosallad!
 
Vardagsrumsvy
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0