Feeling good, too fucking good!

Det damp ner ett mail i inkorgen som det stod "Vill du jobba hos oss i höst?", som självklart resten av alla Sveriges studenter också fått men det kändes extra ämnat för mig. Från ABC gruppen för att tillägga. Jag kommer ju som bekant lämna UNG redaktionen till sommaren, gå i pension och testa mina vingar någon annanstans. Och jag känner ett starkt behov av att ha ett liknande jobb, där jag är fri att bestämma själv, får skapa något, vara kreativ och träffa nya människor. Och det där med att jobbet blir som en familj lät så lockande. För gamla UNG har verkligen varit som en familj. Nya gänget är på gång, gillar de mer och mer faktist! 

Och kanske mest att ABC blivit utsedda till Sveriges bästa företag när det gäller arbetsklimat. Eller liknande. För jag känner verkligen att man behöver komma till ett personligt jobb efter McDonalds, jag vill synas och bli en individ och inte bara ett medel (handelsvara) och en i mängden. Jag vill att min chef ska veta om mitt namn, och inte vara anonym, för det blir man bland 200 medarbetare... Som en McDonalds rehab!
 
Och som toppen på moset har jag klämmt in en shoppingdejt med Madde i Falun. Vi ska på jack utförsäljning och haffa men först ska jag bara orientera mig till Haraldsbo... Kommer köra slut på tanken och behöva polis eskort dit... Men det kan jag ta! Lätt, när VD:n lovade mig megasortiment och kanonpriser. Yeeeah, I'm in heaven. 
 
 
 
Förenar lite lycka med en lyckad outfit a lá Betty2011.
Skjorta - Ralp Lauren// Jeans - BikBok // Brunt läderskärp - MQ// Klocka U&Penn // Hår - slitet// Rum - FETT ostädat//
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0