Hej, från filosofen!

Livet. Ja, vad ska man säga om det? Det är det finaste som vi blivit tilldelade, men det kan även ställa till det. Rejält.
Jag har på senare tid kännt mig totalt utmattad på livet. Totalt urless så jag velat spy på det. Det finns så mycket som är bra i mitt liv just nu, så mycket som jag kämpat hårt för att nå. Jag är starkare än någonsin, har en bra tränngsrutin och gillar att träna. Är motiverad till att träna. Jag har självförtroendet. Jag har två fantastiska jobb som jag borde vara rädd om och stolt över. Jag går på en fenomenal skola där jag har makten att kunna påverka. Jag har tre utlandsresor inom ett halvår att se fram emot. Jag har en omgivning som är mer än fantastisk, stöttande och kärleksfull. Jag har den stora ekonomiska friheten att göra det mesta som faller mig in. Och jag är frisk. 
 
Borde inte allt det här göra mig till världens lyckligaste? Problemlös och sprudlande?
Det borde det, men det gör mig inte så lycklig och nöjd som jag skulle vilja vara. Jag tror att livet och alla dess goda ting i överdoser ger mer skada än njutning och lycka. Och det är nog därför jag är så förbannat trött på det. Ja, livet. Det känns som jag faceplantat en spikmatta och sitter fast. Jag har svårt att finna motivationen att göra någonting av dagen. Svårt att somna före en viss tid. Svårt för att ta tag i viktiga saker. Svårt att sepparera fritid och skoltid. Svårt att varva ner från en dag då jag knappt gjort någonting vettigt på. Svårt att finna anledning till att plugga, jobba, umgås med vänner, gå upp på morgonen. Och jag har framförallt svårt för att tycka att det jag håller på med är kul och givande.
Det är så förbannat jobbigt att känna såhär, för jag är verkligen inte den personen som är omotiverad. Men hur bryter jag mig loss från ett dåligt mönster? Hur återgår man till det normala?

Kommentarer
Postat av: Felicia Andreasson

sv: Jo den är helt underbart fin :D

2013-03-05 @ 20:46:18
URL: http://feliciafoto.blogg.se/
Postat av: Amanda

Der kanske är som du antyder att för mycket och allt på en gång inte går. Du kanske blir lyckligare om du väljer bort några saker och får tid till att hitta dig själv igen. <3

Svar: Kanske det, och då behöver jag dig som en pusselbit! <3
Elisabeth Johansson

2013-03-06 @ 07:11:08
URL: http://mansingen.se
Postat av: Amanda

Du är ju i mitt pussel så kommer vara brevid dig ;-) <3

Svar: Ååååh, Amanda! <3
Elisabeth Johansson

2013-03-07 @ 19:35:30
URL: http://mansingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0