Lägesrapport

 
 
Mitt kvällsgöra: Panikskriva klart min projektarbetsrapport, plugga enegelska och historiaprov. Satan, jag som tänkte lägga mig tidigt.
 
Halsen karvar, det är mycket som skjutits fram tills imån, prov, projektarbetsinlämning, en svår engelskaläxa och livet är rätt intensivt. Var till exempel och klippte mig i dag. Tävlade på riksvägen mot Frans, vi blåste förbi alla bilar och in i mål swichade jag in, sist med milimeter marginaler;). Sen har jag spenderat större tiden hos Light Hause tattoo. Intressant dag va?
Och just det, fått ett brev från Försvarsmakten att jag inte antagits till GMU:n i höst. Jägare. Inombords vill jag bara slänga mig ut från en klippa och få ett utbrott, skrika så hela stan hör och gråta tills det inte finns någon vätska kvar i tårkanalen. För jag ville verkligen göra det här. Det var min dröm. Men nu är det som det är, jag får helt enkelt planera om livet och söka om igen. Och igen, tills jag kommer in. Men det känns surt och jag är ledsen. Men det betyder bara att jag får en till säsong på tyngdlyftningen och det känns underbart. 
Mysfika hemma hos mig, Bettystyle
 
Min kalufs innan klippningen. 
Och efter! Mycket frächare, lite kortare och mycket mycket mer behagligare.
På krispig och mysig solopromenad efterklippningen.
 
 
Ja, nu måste jag återgå till pluggandet. Får lämna känslorna åt sidan för ett tag och bara kötta på. 
- Det kommer bli en stormig natt. Blöta lakan och en trasig själ som tar sig till skolan imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0