Nattugglan säger Hoooh hoooooooo, någon där?

Jaaa, mina sömnvanor blir ju bara mer och mer oregelbundna, framskjutna och snart är de väl obefintliga. Vet inte vad det kan bero på men jag har en teori. Stress. 
I går låg jag sömnlös fram till gryningen och i dag vill jag inte göra om samma misstag. Så jag hänger här ett tag till. Det går bra att somna när Adam är med, men så fort han försvinner så blir det jobbigt. 
Sååå, mina nattugglekumpaner... Har ni några tips? Tas tacksamt emot av en sjusovare som gärna flyttar fram sin rutin och går upp tidigare. 
 
Hur är läget annars då? Jaa, veckan ser ovanligt gles ut, just nu. Och det njuter jag av! Fast jag är fortfarande sjuk och lite hostig och jag är rätt skräckslagen och nerövös inför min debut på lördag. Jag vill så gärna upp på 40 kg, men med min nuvarande dagsform lyfter jag knappt 35 kg... SÖMN är ju lösningen men det känns som om jag hamnat på John Blunds blacklist... Whuuuut to doo!?
 
Så länge som jag spekulerar och klurar på hur jag ska kunna sova så kan ni ju roa er med våra fina bilder vi tog för ett tag då vi heller inte kunde sova... :D
 
Jaa, ni ser ju själv hur det spårar... 
Men jag älskar den där Adam så det gör ont! Det gör ont när jag inte har honom nära, som om det blir ett hål i luften där han borde vara. Jag är så lycklig med honom, för vi kompleterar varandra på ett sätt som är obeskrivligt... bra. Om jag kunde klona honom så var och en av er där ute fick en bit Adam skulle jag göra det, för det är verkligen total lycka att få vandra genom livet med honom. En fröjd för ögat, själen och hela omgivningen! Jag älskar dig, min knäppis! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0