Nu är jag på gång!

Hade ett samtal med min tränare Bosse efter träningen i onsdags och han berättade lite om uppläggen under vår, tävlingsdagar och hur han planerat min träning. Och jag fick "beställa lite muskler". Jag blev så himla himla himla glad när han nämnde det här med induviduell träningsplan. Avslöjade min besatthet av magrutor och han fnyste och sa att jag lätt kunde bygga de under deffperioden. Att vi skulle ta hjälp av några bodybuilders som tränar i källaren och rådfråga. Och efter det kändes livet rätt fantastiskt. 
 
Deffperioden börjar efter sista träningen  Maj och löper ända fram till September då det är tävlingsdags igen. Och jag är så himla pepp! Jag som annars blir rätt gym-lat under sommarhalvåret. Nöjer mig med cykelturer, långpromenad och mycket simmning blev ju verkligen motiverad till att träna när jag vet vad "vinsten" är.
 
Så det kanske var menat att jag inte skulle komma in på GMU:n i höst, kanske var det meningen att jag skulle få en säsong till på tyngdlyftingen så jag verkligen kunde bygga upp en stark fysisk grund. Hursom, börjar jag se fördelar med att jag inte kom in. För två veckor sedan var det rätt otänkbart. 
 
 
tumblr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0