PJUUUUUUUH

Alltså Gud vilken intensiv dag! Direkt när jag vaknade var det bara att packa och gasa hem mot Borlänge. Jag hann inte ens ligga och morgonmysa med Adam (prata om allt mellan himmel och jord så man vaknar till). När jag var hemma var det bara att slänga i sig mat och sedan bege sig mot tyngdlyftarträningen. Snurrade runt centrum några varv för att plocka upp Emil men han missade mig... Totalt. På träningen gjorde jag inte så bra ifrån mig. Stämmningen var bakis och tekniken var inte riktigt med mig. Efter träningen hoppade jag in i duchen en snabbis och begav mig sedan till Donken. Där var tempot redan högt så det fanns ingen tid för nedvarvning. Tur jag redan var uppvärm.
Ända sedan fyra har jag hoppat rumt mellan DT 1:an (Driven, där man tar betalt) och kassan. Fram och tillbaka. Och så har jag fått prata med vad jag och Mathias tror, är Donkenspöket. Hon uppenbarar sig då och då och formulerar sig brusigt... Läskigt? JA!
Nu har jag förtjänat att inta sängen med buller och brak. Ska sova som en gris ända fram till morgongryningen letar sig in mellan mina persienner och väcker min tungt sovande kropp till liv. Fast det kommer nog inte hända...
Näe, god natt med er innan ögonlocken slår igen!
Tyngdlyftning är inget för skönhetsnissar. Sen jag började i januari har mina händer aldrig blivit de samma... :(
Dagens middag, som slank ner fort mellan passen. Päronsplittmilkshake
 
Mina naglar is still going strong, efter en lovvecka och en studentkryssning. Nagellacket Revlon sitter som berget!
Välkomnar värmen med öppna armar
Molnporr
Bästa hårvårdsserien. Apoliva från Apoteket

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0