WORD

 
 
Från Originalet, en av favvobloggarna!
 
Har analyserat mig själv (sorry, blir ju superdjup om nätterna och bara vräker ur mig sånt här) ett tag nu, jämfört mig nu och för ett år sedan och jag märker att min livsgnista tappats bort på vägen, att jag och den här omgivningen har blivit lite platt. Lite mindre Bettig och lite mer ... Nedstämd? Hyper på ett negativt sätt? Monoton?  Kanske... Och jag vet satan inte vad jag ska göra åt det! För jag vill inte må såhär och jag vill inte skriva att jag mår dåligt eller inte är som vanligt... För det är satan inte jag.
- Sååå, vänner, på riktigt, vad ska vi bota mig med? Krogförbud? Tjejkväll? Resa ut med Adam? Smärtstillande? Isbad? Ridtur!? Åååh jaa...
 
Hehe, ska klura vidare på min djupa fråga som ni måste ta med en nypa salt. ;) Jag är inte depprimerad eller lider av skadebeteende, jag är bara vääääldigt trött just nu. Funderar ärligt på att ta en springtur eller en roadtrip med bilen. Åka ut på djursafari i de mörka skogarna eller lägga mig i Adams säng i Gustafs! 
Aja, hur jag än gör så blir det bra. Utstudera bilden och sug i er budskapet, jag tror att det kan vara nyttigt att ta till sig, speciellt om man driver en blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0