Den sista skoluppgiften för detta läsår

Jag håller på att avklara min sista uppgift som jag har för detta läsår.
Det är en reflektion om sexualitet och relationer som ska skrivas på ungefär 2st A4. Det känns konstigt att skriva ner hur man tänker och ser på sex och relationer när man vet att ens naturkunskapslärare ska läsa det sen och bedöma. Papperet står förövrigt fortfarande nästan tomt. Endast ett antal meningar är nedskrivna. Får jag bra på den här uppgiften så får jag B i kursen - vilket jag jättegärna vill ha.

Madde

Mina prioriteringar nu:

 1. DUSCHA
 2. Packa om väskan
 3. Plugga mer inför provet om typ åtta timmar...
 4. Tömma mina minneskort/leta på mitt 2 GB
 5. Sova, på bussen, efter provet och i bilen mot Arlanda.
Aaah, nu är jag äntligen hemma från Polen. Hela min kropp är mos även fast jag fick en masage igår som var himelsk! Det har varit några intensiva dagar och mycket att ta in. Idag känner jag mig bakis som fan, men inte av alkohol utan av alla intyck och upplevelser vi samlat på oss i Polen... Kommer ta ett tag att smälta allt, men först får jag åka iväg på studentresa. Med destination, Turkiet. 
 
det är lite svårt att lägga upp en sammanfattande bild som är heltäckande på allt vi gjort, eftersom att jag nu ett på natten inte kan lägga in en bildbomb... Men jag hoppas ni inte blir allt för ledsna och nöjer er med dessa tre  fem:
Sista natten i Krakow. Episk utgång. Ska försöka hålla mig till "det som händer i Polen stannar i Polen", men ni vet ju min relation till er, bloggen. Den ska vara med och allt ska dokumenteras - allt jag gör. 
Det var ganska påtagligt att det låg död i luften, men så fruktansvärt svårt att relatera till. Förstå...
Respekt.
Det knyter sig i magen, barnskor.
Saltgruvan.

När Betty kommer hem

Elisabeth kommer hem i natt. Tid vet jag inte riktigt, jag vet i alla fall om att hon har en del saker att göra innan hon sedan fortsätter till Turkiet och är där i en vecka. Tveksamt om hon kommer hinna bloggeliblogga. Tills dess får ni, kära vänner, stå ut med mig.


Några superbra låtar denna kväll. För att fira att jag bara har en endaste uppgift kvar i skolan, sen är jag läxfri för resten av detta läsår. SKÖÖÖNT! Känner mig så otroligt duktig.

 
Matt Corby - My False, han är så förbannat snygg. Kolla bara på när han sjunger. ♥
 
Keaton Henson - Lying to You, världens bästa
Ben Howard - Old Pine, Kan inte låta bli att inte lägga till denna låt. Alltså musikvideon, låten, känslan, allting är perfekt. Massamassamassamassa carpe till denna mannen ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Madde

.

Okej, jag mår bättre idag. Har lyckats smälta att jag inte kommer att få stå och vråla så högt jag kan framför scener som Utopia, Fantasia, Eldorado, Venus eller Tropico. Och man kan ju tyvärr inte få allting i livet.

Mitt hår är i alla fall nyklippt som jag sa i föregående inlägg. Jag har avklarat ungefär 2 av 5 grejer som ska göras denna vecka. Så jag lär snabba på lite. Även fast det fortfarande bara är onsdag. Men veckan går fort. Och jag kommer antaligen att få stanna hemma efter skolan torsdag fredan också. Det enda som är skönt då är att det sen är slut på alla skolgrejor. Måste ta tummen ur röven och faktiskt fortsätta med alla skolsaker.

Madde

Hair cut

Sandy klippte mig idag. Tog bara ungefär 1cm eftersom att jag ska försöka spara ut mitt hår. Jag blev hur som helst jättenöjd. Hon är duktig, den där Sandra.

Madde


Känner lite så här

 
Tänker inte ursäkta mig för att jag är en deprimerad person i detta nu. Men allt kom som en fucking våg.
Jag har kämpat i timtal med en Power Point som aldrig vill bli färdig. Jag har kämpat med att skriva en begriplig text om kroppsspråk. Det känns som att ingenting i livet vill mig väl längre. Jag försöker tänka positivt, men det går fasen inte.

Imorgon är det egen hårvård i skolan igen. Förhoppningsvis blir jag toppad av Sandy. En eller två klippningar står på mitt schema. Det är något att se fram emot i alla fall.

Madde

Relationships

I think sometimes the easier the relationships in life are the ones that are easiest to also take for granted. - Edward Sharpe


Död åt allt

Som hela Borlänge säkerligen redan har hört (och ja, även jag måste ta upp det) så har Peace&Love gått i konkurs. Alltså blir det ingen drömfestival med Ben Howard, Matt Corby, Passenger, The Script, Jake Bugg, Maskinen, La Coca Nostra, Håkan Hellström, Paramore, Norlie & KKV. Döda mig, vad ledsen jag är. Jag har gråtit floder för att sörja att jag inte kommer att få se Ben Howard, min absoluta nummer ett, i min egna hemstad. Jag sörjer att jag inte kommer få höra Matt Corbys ljuva röst i solnedgången en varm sommarkväll. Jag sörjer att jag och många andra låtit oss luras att köpa biljetter till årets Peace&Love-festival. Jag sörjer för att jag gått miste om pengar jag egentligen kunde lagt ned på annat. Ett nytt objektiv till kameran eller liknande. Jag sörjer att Peace & Love bokade så sjukt bra artister i år, men att de sedan måste lägga ned. Jag sörjer för att jag inte alls förväntade mig detta och brast ut i gråt i matsalen idag. Jag sörjer för att jag sett fram emot den enda veckan på sommaren som faktiskt gör en riktigt lycklig. Den enda veckan som jag riktigt längtat till.

Det är nu all kaos börjar. Nu som alla försöker hitta någonting annat att göra i sommar. Många köper biljetter till Bråvalla, många ska åka till Karlstad för Putte i Parken, många sitter och är deprissiva för att hela deras sommar är förstörd. Själv sitter jag och några vänner och planerar en resa till London i fyra eller fem dagar. Allt för att se min älskade Ben Howard. Vi försöker få det att gå ihop med de få pengarna vi fortfarande har kvar. - Eftersom att man säkerligen inte kommer att få tillbaka pengarna från P&L. 1500kr fattigare. - Vi planerar, flyg, tåg, buss, boende, mat, shopping, en rundvandring på Harry Potter-museet, ännu mera mat. Shoppingen blir dock väldigt begränsad för oss fattiga studenter. Men vi ska göra allt för att försöka få ihop det. Nu när inte P&L blir av, ska jag se fram emot London. Visar det sig att London inte heller blir av, då vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Jag har världens bästa pappa. Världens bästa vänner. Världens bästa mamma. Världens bästa syskon. Alla försöker få mig på bättre humör. Jag är så glad att jag har dem i mitt liv. Hela skoldagen kändes meninglös. Enda sen Sussi ringde till mig på lunchen och berättade att jag inte kommer att få se Ben Howard i sommar. Inte i min egna hemstad i alla fall. Men eftersom att jag har världens underbaraste människor i mitt liv, försökte de uppmuntra mig. Vilket uppskattas enormt. Massor av behövande kramar, massor av dryga skämt som fick mig att le i alla fall lite grann. Väl hemma försöker pappa muntra upp en ledsen Madde med att skruva upp volymen till max och mima till Ben Howards Keep you head up. Fastän han är långt ifrån att kunna texten. Jag har en kärleksfull mor som gav mig en stor kram och sa att det på något sätt kommer att lösa sig. Sussi var förstående och sa ett par uppmuntrande ord till mig. Okan kom hem till mig och började planera London-resan, allt för att göra mig glad. Om man tänker efter så är jag nog rätt lycklig ändå. Med tanke på vilka underbara människor jag har runtomkring mig. Även fast jag är djupt sorgsen över att jag inte kommer att få stå framför en scen och sjunga med i Ben Howards, Matt Corbys eller The Scripts låtar när de skulle varit här i Sverige i sommar.

Det här vredesinlägget blev väldans långt. Blir förvånad om någon ens orkar sig på att läsa mina meningar. Men med detta sätter jag punkt för idag.

Madde

Inte tid till någonting

Erkänner att jag är addicted to nails. Kan inte sluta måla mina egna naglar. Kan inte heller sluta sitta och kolla på olika nageldesigner jag vill göra i framtiden. Egentligen har jag inte tid med detta. Eftersom att det är grymt mycket att göra i skolan denna vecka. Ska göra en sammanfattning på varje kapitel i två frisörböcker, skriva reflektioner om Flyga drake, redovisning om språksociologi, reflektioner om ett hälsosamt sexliv. Allt det ska vara klart tills fredag. Vissa saker tidigare än det. Haha, grymt mycket för mig, ok?

Jag tog mig i alla fall tid att måla mina naglar nu på kvällen även fast jag inte har tid. Men när man har så stressigt som mig denna vecka så vill jag bara släppa allt och bara göra något lugnande. Ikväll stod det mellan att ta mig itu en ny akvarellmålning, eller att måla naglarna. Kände suget efter att påbörja en ny målning, men då skulle jag suttit till långt in på nattetimmarna. Och det har jag inte tid med. Jag har inte tid med någonting nu för tiden. Blir galen. Åh..!

http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/d39d1410c58411e292fc22000a1f9806_7.jpg

Den går på repeat

Idag var det egen hårvård i skolan. Man får alltså chansen att fixa sitt eget hår. Exempelvis färga utväxt eller klippa håret eller bara träna på något man vill bli bättre på.

Det var tänkt att jag skulle klippa mig idag. Men Sandy var hemma och hade migrän + halsont. Så min klipptid får vänta tills på onsdag då jag också ska klippa Mois. För att döda den tid som helt plötsligt fanns på schemat, bestämde jag och Malin oss för att fixa hennes utväxt och göra henne blond. Hennes hår blev fint, men inte riktigt som vi tänkt oss. Det blir att slänga i några slingor i hennes hår på onsdag.

Så denna dag blev inte riktigt som jag tänkt mig. Det jag hittills hunnit med sen jag kom hem var att skriva några rader om hur människor från mellanöstern använder sitt kroppsspråk i vardagen. Gjort en sammanfattning på ett halvt kapitel i Hår och Kemi. Och jag lär återgå till det skolarbete som väntat allt för länge på mig.

 
Denna låt går på repeat i mina hörlurar. Tacka gudarna för att denna mannen finns.
 
Madde

En dag i solen

Idag var vädret så otroligt härligt. Tog en promenad med Sara, Okan och Sussi till parken utanför Soltorg. Där solade vi i några timmar. Mia anslöt sig till oss också efter någon timme. Kan ju säga att livet känns så underbart när man är med vänner som får en på andra tankar. Lite brun har jag allt blivit, fräknarna på näsan har också börjat titta fram.
Sen på kvällen cyklade jag, Mia och Sara iväg till Friskis på ett core pass. Kan ju berätta att det var det drygaste på länge. Tränar allt för sällan. Lol.

Här är en bild på mig och världens bästa Mia. Massa carpe till den favorit tjejen!

Madde

Tillbaka igen

Tjena tjena!
Nu är jag tillbaka igen. Madde alltså. Ända tills Betty är tillbaka. - Vilket blir om ungefär 2 veckor.
Härligt väder idag. Har inte något intressant att dela med mig av direkt haha...

Hoppas ni har en bra kväll!

Madde

Stress

LIVSTECKEN! Fast inte mer än så.... Har pluggat som en tok de senaste dagarna och bara haft tid till det mest nödvändigaste, träning, äta, bajsa och plugga... Igår vankades det födelsedagsfest för mig och Adam och det var najs! Som en belöning för allt slit och jobb jag gjort. (tre matteprov på loppen inom en vecka) Typ rekord.
Nu är jag groggy as hell och ska samtidigt packa väskorna till Polen och Turkland! Kommer gå åt skogen känner jag redan nu. Måste tömma minneskortet, tvätta massa kläder, plundra garderoben och välja vilka skor som ska med... Hålla koll på allas biljetter och så vidare i all oändlighet. Har jag tur hinner jag klart med packningen en timme innan avfärd så jag kan åka och köpa godis på Maxi. Hehe! Nu ska jag sluta ordbajsa, men jag tänkte bara ge er ett livstecken utifall vi inte syns innan avfärd... Ska försöka övertala Madde att gärblogga, för det gjorde hon suprbra!
Luriga krabater som delar ut presenter!
Näe, nu kan jag inte hänga här mer! Måste få klart allt innan jag däckar av utmattning! HEjsvejs om vi inte ses på två veckor!

Effektiv dag, men gud vad man får sota för det senare!

Stressig dag! Började dagen med att spika ett prov, om blodomloppet, kände mig så himla nöjd efteråt så jag passade på att jobba på tills endorfinerna tog slut. Rev av ett elevrådsmöte, kemilektion/mikrobiologi, möte hos Gunnilla, möte hos rektorn och sista bussen hem (så jag inte skulle missa träningen). Hann precis hem när pappa var hemma så jag kunde låna bilen, annars hade jag fått springa till Maserhallen.
 
Väl på träningen gav jag allt, min sista träning där på typ två och en halv vecka. Kändes sorligt, och Bosse såg ledsen ut när jag lämnade lokalen två timmar senare. Men jag maxade iaf i knäböjen och tog tre tolvor på en vikt strax under min kroppsvikt. Sen fortsatte mördarpasset med fler benövningar och lite axlar. När jag kom hem var klockan så mycket att jag fick äta, packa, duscha och springa till bussen på mindre än en halvtimme. Nu är jag äntligen hos Adam och hämtar andan... Har fått äckligt ont i magen på vägen,  ska finslipa mina mattekunskaper och läsa på om Polen tills imån, kanske öva framför spegeln på mina "tal", blev satan lite orolig för att prata, 40 pers... Hur som helst, känner mig lite hängig men med en rejäl nattsömn går det nog bort... Eller med lite viagra.

Linus!<3


Måste ju se lite anständig ut imån...
 
 

Hilarious

Sommaren är räddad!

Plåtning!

Ja, idag innehöll mitt liv inte bara träning och plugg, dagen innehöll spår av fotografering och jobb. STUDENTFOTOGRAFERING! Det är med blandade känslor som jag tar studenten. Mest negativa. Kommer sakna alla så mkt! Idag hade vi iaf tur med ljuset och kreativiteten. Jobbet började först med en liten intervju, sen blev jag intervjuad och sist fotograferades vi. Det kändes så härligt att vara iklädd sin studentutstyrsel, att allt matchade perfekt liksom. SKORNA VAR HIMELSKA! Bekväma, hoppvänliga och ursnygga. Adam kunde inte ha gett mig en bättre födelsedagspresent! Var så himla nöjd! Men på själva dagen tror jag att jag kör neutral eller nertonad sminkning, så jag inte får mascara ränder... 
Lilla fina gänget! Har precis löst BH problemet: silvertejp. Ovanpå BH:n såklart, så nu kan jag njuta av att hoppa runt obegränsat och dessutom visa min snygga rygguringning. Nu när ryggen blivit så bra kankse jag ska köra på knut ändå, hårknut... hade varit så himla fint!
PH: Google
Såhär såg mitt hår ut innan jag begav mig ut, i slutet av plåtningen hade alla lockar gått ur och håret var lite småvågit så det måste jag och Madde träna på, hållbara lockar. Men sen så känns allt perfekt och genomtänkt, framförallt hållbart!

Panic in da rooom

Ibland blir jag lite frustrerad över min omgivnings otroliga, smittsamma lathet.
Nåväl, dagen har varit ett enda stort kaos av Polenförberedelser och redovisningar och plugg. Känner mig helt utmattad! Fast det kan ju bero på att jag kom i säng vid tre inatt... Om ungefär två och en halv timme ska jag vara nere vid Liljekvista parken för att göra en studentfotografering för BT UNG. Har lite småpanik eftersom att jag skulle på ett möte om 20 min och samtidigt fixa håret, nej förresten bestämma mig (!!!), fixa smink, hela utstyrseln och naglarna... Har knappt fått min studentklänning klaruppsydd... Paniken.
 
Kom över denna inspiration i mitt eviga sökande efter frisyren för den stora dagen... Madde och jag har pratat om en uppsättning/knut men eftersom att jag inte vet HUR, än, så får det bli glammiga lockar, typ som resten av tjejgänget... Hade ju velat ha liiite tjockare, längre och fylligare hår så jag hade kunnat göra en fiskbensfläta men det får bli i nästa liv...

Inspirationen kommer härifrån: http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/author/hiilen/ 

02.36

Skriver. Så fingrarna blöder och jag känner sakta men säkert hur hjärnkontoret kopplas bort. Bokstäver försvinner ur tomma intet och meningsuppbyggnaden liknar en treårings, kankse dags att gå och lägga sig? Sova bort den där nackspärren jag drog på mig på bussen när jag slummrade till...

Chock, träningsvärk, fynd och förlust #2

Efter skolan kommer jobbmöten, i alla fall på måndagar. Idag hade vi ett härligt möte med mycket skratt och jag kommer nog sakna det där gänget iaf, ;) Skämt och sido. 
Efter jobbet gasade jag och Nattis iväg i Dusen (hennes BMW) och grävde lite i BikBoks röror... Hade målat upp att det var rena skattkistan där, att man bara vevade med armarna innan, men riktigt så var det inte. Det märktes att vi var där i slutet för det fanns typ bara bottenskrap kvar och fanns det fina grejer fanns det inte i ens storlek... Men nöjd åkte jag hem med fyra plagg för 200:-, planerade en promenix med Oliver men just då... dog min mobil. Stendog. Trodde att det var batteriet igen, men den här gången strök SIM-kortet med... Den känslan, obeskrivlig på alla sätt. Jag har ju varit och tittat på en ersättare, en nyare verision av Betty mini men det är svårt att släppa något man haft så många sjuka minnen med de senaste 7 åren... Det känns som att mista ens älskare, fast den är en länk mellan min älskling och mig... Som att mista ens bästa vän faktist. Ska ha begravning i slutet av veckan hade jag tänkt. Alla är hjätligt välkomna!
Bikiniset för 59 :- Tänkte fylla på gaderoben när det ändå var pangpris, trosorna hade jag sen innan, men i M så tänkte att det skulle bli bra med ett par XS... Liiite för tight, men båda punkar fin fint... På tal om ngt annat, gillar färgkombinationen... I verkligheten är den mer illrosa och mer, turkos/mint. SÅ fint.
BikBok fynd! Short som jag tänkt slita och bleka för 99:- ist för 299:- bikinis 2 för 59:- och ett par gudomligt sköna trosor 40:- Kap eller vad?
 
När jag kom hem åt jag i min ensamhet och när det var 10 minuter innan Kupolen stängde så gasade jag iväg, (hade polisen varit ute hade mitt körkort rykt) och försökte fixa mitt stackars simkort... Han i kassan var distraherande snygg men milfen före mig var en pain in the ass... Stod och dregglade över han alldeles för länge, så länge att jag nästan gav upp hoppet om att SOS (kassören) skulle nå fram i tid till min skadade älskling. (Stendöd kan man vara och sedan återupplivas om man är en elektronikpryl)...
Och nu sitter jag här och ska precis plugga, är nyrenoverad och insmord i after sun som gör huden sådär mumsig.... måste bara svara på alla 10000 frågor om Polen som gör mig tokig först.
 
Vad blir det för mat? (åh, måste kolla på det avsnittet ikv innan jag lägger mig!) 
Idag serverades rester, fast ljuvliga sådanna... Makaronilåda med bacon, stekt lax under hemmagjort potatismos och fräsch romsås... + sallad. MUMS, nästan så amn inte behöver ngt sällskap om man har sådan god mat...

Chock, träningsvärk, fynd och förlust #1

Dagen börjar strax efter sex då jag springer runt som en yr höna och packar det sista inför triathlonen... Håller på att missa sju bussen så småstressar mig till resecentrum, väl i rondellen ligger en cyklist och ska precis köra ut då en 56:a bara kör rätt ut i säkert 50 km/h, cyklisten tappar balansen och är några centimer från döden och jag paralyseras. Han var rätt chockad efteråt och jag kunde inte få ur mig något "hur är det?" och när jag senare (hann precis med bussen) sätter mig på sätet blir jag arg på mig själv för att jag inte tagit hand om den chockade cyklisten...
 
Väl i thriathlonen kör jag gärnet och simmar 200 m på 4.58 minuter, en bra tid för någon som dagen innan maxat i raka marklyft och fortfarande behöver liniment från militärveckan... I cyklingen tog jag mig runt en 1.5 mils bana på 45 min blankt och 3 km springturen blev en helvetesrunda. Benen kändes tunga, osammarbetsvilliga och alldeles för stela för att ens vilja förflytta sig i uppförsbacke... Men jag är nöjd!
 
Efter skolan blev det volleyboll, jordgubbar och mjukglass med ett härligt gäng!
Lollo ser hög ut, och det är hon säkert - på kärlek. Fina paret!
Njöt av jordgubbar och mjukglass, en av världens bästa kombinationer... Plain. NAket och fruktansvärt gott!
Finbesök av proffsen!
Skön skoldag eller?
 
Först ett fint träningspass som satte igång hjärtat rejält, sen lite balsam för stjälen (tårna) med fina vänner.

EN FUCKING VECKA KVAR!

Alltså shit vänner, det är precis en vecka kvar av allt helvetesplugg! En vecka bort och så är semestern kommen. Det hela känns surrealistiskt. Försöker fokusera på semestern när allt känns tungt. Just nu går det sådär. Men jag ska kämpa, för hittils har jag strykt så många tunga skoluppgifter att det känns onödigt att ge upp när det är så nära. Bara fem dagar kvar och sen är det fest, packning och bording kvar. Underbart.
 
Såhär såg det ut förra gången vi reste! Destination: Thailand.
Fina mina syskon är...
Madde den fisen (som gästbloggade) hade världens finaste hår, och så klipper hon av det.
 
Om en vecka svävar jag på moln igen. En vecka, och allt plugg är över.

Söndag

Omtumlande dag. Har varit på träningen nyss och avreagerat mig. Resulterade i ett nytt pers i raka marklyft. 6:or på 65 kg. Bra för att vara mig just nu. Ligger ju lite back just nu sen militärveckan och ännu mer back kommer jag ligga efter semestern på drygt två veckor... Men det ska bli skönt med semester! Bara att ta sig i kragen och plaöja igenom det sista. Nu ska jag ta tag i lite artikelskrivande. Hejdå <3

aaaah

Skrev långt in på morgonen och den där känslan man känner när man satt sista punkten. Magisk.
Vaknade visseligen upp nu, till en makaronilåda-doft som penetrerat min dörr under morgonen och gjort mig ashungrig. Härligt. Idag väntar mer plugg och artikelskrivande. Men det ser jag framemot. För förhoppningsvis är den här helgen min sista riktiga plugghelg i gymnasiet- ever!
Systrarna kom hem med jordguppar på kvällen, fingrarna gick som smort efteråt.
Min helg består av intensivt plugg och jobb från BT. Och några stänk av roliga aktiviteter, trots allt.

Förbannad!

Här sitter jag och skriver så tangenterna glöder på mitt skolarbete och så får jag ett SMS av min chef att sommarschemat är ute. Går in och kollar. Och ser till min förvåning att jag typ jobbar 20.00-06.00 under lördagens P&L. ARE YOU FUCKING KIDDING ME!? Och så går mönstret, måndag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag. JAg vet att jag kankse är i en lite ostabil fas i livet men va fan, skojar de med mig!? Vi fick inte skicka in ledighetslappar och önskemål utan nu var det pang på. Och jag som skulle lämna in avskedningsblankett. 
Jag vill helst bara sjunka igenom marken, springa trettiofyratusen mil östut och gräva ner mig. Aldrig återvända.
 
Jag ska nästan jobba heltid åt BT under P&L veckan, min sista i livet där jag får gå in som media(men förhoppningsvist inte). Det är stort och speciellt, men nu får jag tydligen inte göra det för att jag ska slava åt McDonalds!!!!!!!!!
Alltså, bröööööhl vad jag är förbannad nu. Skitledsen. Skritstressad. 
Fan, nu tappade jag pluggmotivationen direkt. 

Inte min dag idag...

Känner mig lite deppig, eller så är jag bara totalt utpumpad efter alla kraftansträningingar som stått på dagens schema... Fick iaf starta dagen i Adams himmelska säng, sen har det varit full rulle med redovisning på historien och två kemiprov efter varandra. När jag kom hem skickade jag iväg lite sålda saker och drog direkt på träning... Som förövrigt var en bottenträning, hjärnspöken och dålig insats. Nu har jag äntligen landat, dragit på mig mysdressen och ska snart hugga in på mitt fin fina skolberg... Det är min stressiga, hetsiga fredag, hur är eran? :)
 
Ja, förövrigt en bild från den senaste intervjun. MAGISK!

Present från Madde!

När Madde kom hem från skolan hade hon med sig en födelsedagspresent. En till ansiktsmask! Gillar att fylla år för då fylls alltid mitt skönhetsförråd på med massa roliga och nya grejer! Uppskattas starkt! 
 

Godis för huden och to dos

Är relativt nöjd med min plugginsats so far... Ska snart lägga historieböckerna åt sidan och ägna mig helhjärtat åt intervjun jag har om typ två timmar... Vädret är inte på vår sida, men jag hoppas Adam har någon backup, för det här repotaget ska bli perfekt, annars får vi göra om och göra rätt.
 
Tänkte tipsa om två skönheter som fått flytta hem till oss. Två Summer Breeze från ACO, en med rabarber och hallon och en med grape och fröolja. Dofta sommar, sena kvällar, äventyr och som en fruktsallad! Underbar konsistens och går snabbt in i huden. En riktig tia! Fast lite minus för priset, 69:- för 200 ml ä lite saftigt...  
 
Vet inte varför vissa bilder vrider sig, men jag kan iaf inte gör ngt åt de, oavsett om jag vrider tillbaka de innan publicering eller inte... Olöst gåta...
 
 

En del av det som gör mig hel

VARNING FÖR SÖTCHOCK!
Vet inte vad som sätter guldkant på er vardag, men något speciellt för mig är djur!
Eftersom att jag själv inte har några lurviga rackare att mysa med 24/7 så fyller Amandas djur upp den kvoten. Men det första jag skaffar mig när jag flyttar hemifrån blir nog en liten hund. En Boss Jr.
Smälter inte era hjärtan nu!? Så otroligt sockersöta!
Nyfikna rackare som tuggade på allt och alla... Bevis nr två:
Fick en slemminpackning och en snabbtoppning! ....
Adam var poppis.
Alla ville ha sig en bit av Adam. Fast det är ju förståeligt. Han är ju oemotståndlig!
Det var ingen lätt match för Amanda att fota gullisarna... 
13006 hade svårt att slita sig från mmin smarrig jacka...

Vårfin, hårfin

Passade på att haffa Madde när hon ändå var ledig och jag också var det. Hon trollade då bort min fruktansvärda utväxt och la i några snygga slingor som med solljuset och tiden kommer bli blonda! Så jag kan se ut som jag såg ut i Thailand i sommras!
Finn ett fel...
Fick sitta med en toarulle mot pannan för att komma upp i Maddes höjd... Fick sen ett fint märke.
 
Medan jag färgade håret låg stina i mitt badkar och asgarvade åt sig själv - frisk människa....
 
Ni ser de där guldslingorna, så kommer det bli om några veckor. Vårfint.
Väldigt fint. Observera att jag färgade håret för några veckor sen, ville bara visa några bilder på knäppisstina och mitt utomjordiska barr. 
 
 

So close...

Vaknade upp direkt ur en pollen dvala imorse och kände hur halsen hade snörat ihop sig totalt och hur näsan var stentäppt... När jag senare gick upp för att spotta kände jag mig illamående och blodsmak i munnen... Jag som hade tänkt träna tyngdlyftning och ta en löpartur med Sussi efetråt... :(
Men nu äre som det är, jag är hemma idag och ska se till att bli klar med lite grejer. Idag kan jag inte bryta löftena till mig själv, så nu måste jag plugga på allvar. Stenplugga!
Ready set go!
Citat från Mackans kök! Superfint!

Hullu baby!

Gick ju sådär att försöka göra ett "sista" ryck med pluggandet. Slutade med att jag fotade solnedgångar och hade hemmaspa för att få bort allt lort fråm militärveckan. Den där ansiktsmasken är en dryg rackare! Målade ju mig i öronen och där var det svårt att få bort all svart färg men nu tror jag att jag är ren och len som en barnrumpa. Invigde mina födelsedagspresenter som jag fått av Stina, och jag kan redan nu säga att jag är tokkär! Ansiktsmasken är gudomlig och scruben beroendeframkallande. MAn ska ha den tre ggr/vecka, jag har nog nästan käkat upp halva burken bara idag...
 

En stor dos inspoo

Det har varit lite glest med inspoo bilder här på sistonde, så medan jag pluggar järnet får ni en stor dos träning! Håller fortfarande på att återhämta mig från helgens träningsmarathon. BRAK på morgonen, fys, march genom skogen, löprundor och amerikansk fotboll är inte att leka med på ett kort tidsintervall. 
gettingahealthybody:

Gpoy
cookiesnbarbells:

DEM. LEGS.
Klockren!
I really want to be able to do these more successfully.
eatcleanmakechanges:

ok I wouldnt count on 11 pounds but there are so many health benefits (and what is on tv at one anyway?) and can’t you tape the end of SNL
 
Vill känna såhär när jag går mot BAK källaren. 
ph

Machine mood on

Hade tydligen rester i kemin och nu är det bara att kötta. Två delprov av sex kvarvarande. Machine mood on även om jag hellre skulle gå under.
Om 12 dagar är jag fri som en fålgel och kan anordna en egen majbrasa av mina skolböcker. Längtar. 
 
http://thefitmiss.tumblr.com/

Min födelsedag!

Googlade upp priser från posten och halkade in på någon random blogg... Och fann det här inlägget. Alltså fy satan vad ont det gör att läsa det, och jag hoppas att jag aldrig kommer få behöva skriva ett sådant inlägg. Jag funderar på om jag ens skulle våga ta upp det på bloggen. Antagligen inte direkt men kankse efter sisådeär ett sekel?
Iaf, gav Adam mig världens bästa present i hans stuga igår. Övernattning, bastubad, med grillade majskolvar, praliner, vin, Amandasällskp och fina presenter. Kunde det bli bättre? Tvivlar.
Fick ett par fina presenter på morgonen!
Adam kom in med frukost på sängen, och prickade precis rätt. Är ju ingen frukostmänniska och hoppar väldigt gärna över måltiden, men just avokadomackor med rökt fläskfile går konstigt nog ner på morgonen...
Bjöd på nybakt fika på redaktionsmötet. Uppskattades, tack Madde!
 

Ja må hon leva...

Hipp hipp hurra hurra hurra! Till lilla mig, som egentligen inte är så liten längre...
Dagen börjarade bra, fick vakna upp i Adams trygga mjuka, lena famn, frukost på sängen, presenter (som jag inte hann öppna) -.- strålande sol och härliga grattishälsningar av familj och vänner i skolan och på FB.
Jag blir så glad! Trots min brutala träningsvärk och snuviga näsa som mer liknar en öppen kran...
Vaknade upp och visste inte vart jag var, så har det varit de senaste nätterna fast jag vaknat upp till regn och bar himmel. Hehe. Får berätta mer om mitt gröna äventyr!
 
Nu ska jag njuta av dagen, beta av min mail och jobba lite på biologin... hehe ops. Tusen tack igen för alla gratulationer vänner!
Det här var min födelsedag i åttan, haha, blev äggad på skolgården och fick en tårta av Lindus! <3

Sista nu

Det här inlägget blir det sista jag gör för denna gång. Elisabeth kommer hem om en stund. Adam med. Kan förstå att de har saknat varandra!
Det här har varit ganska roligt faktiskt, men blogg är inte min grej. Inte när det händer så lite i mitt liv som det faktiskt gör. Haha.

Jag har bakat cupcakes nu, men ni får ingen bild på dem. Betty får fixa det om hon så vill. Tack för mig!


jag och världens bästa sandy, tacka gudarna för att jag träffat en sån bra person som hon!

Madde
 

Cupcakes

I väntan på att Elisabeth ska återvända hem från vad hon nu gör någonstans i Sverige, så har jag bestämt mig för att städa hennes rum lite smått. Bara för att hon fyller år imorgon tänkte jag dessutom baka cupcakes. Snäll syster va? Fast jag har ett problem. Jag vet inte hur jag ska dekorera cupcakesen..? Mitt huvud svämmar över av idéer på hur de ska se ut. Tänk så blir hon inte nöjd? Ni vet ju hur kräsen Betty är när det gäller saker hon tycker om. God damn her for that...


detta kanske skulle kunna vara något? äsch, vi får se..

Madde

Gos

Jag erkänner. Jag suger verkligen på att blogga. Har ingenting intressant att berätta. Ingenting mer än att Sussi har landat i Sverige nu. Och hon är hemma om 2 eller 3 timmar. Jag saknar henne så mycket. När hon kommit hit ska hon få berätta allt hon varit med om, allt hon gjort, det hon ätit, om det varit roligt, varmt, kallt, soligt, regnigt. Allt ska hon berätta.


Den här tösen var hem till mig nyss. En välbehövlig frukost efter gårdagens festligheter.

Madde

Harry Potter-mys och massa jordgubbar

Världens bästa vän. Är så glad att jag har dig


 
Justja, jag har införskaffat mig en supersöt klänning också!


Madde

Maddi musik

 Jag har precis kommit hem från Kupolen. Blev en klänning rikare och fick umgås med en av världens underbaraste personer jag någonsin fått lärt känna.

Madde


Lite Maddi-musik som ni kommer att älska.


 


Naglar

Eftersom att Sandy missade sin buss var hon tvungen att vänta på nästa. Nu är hon här till tjugo över. Medan jag väntar på henne försöker jag döda tid genom att kika på lite nageldesigner och hår som jag tycker så mycket om.
Bilderna är från min FB, pinterest och Tumblr.

Madde

 
den här Audrey Hepburn-nageln hade jag verkligen inte tackat nej till att kunna göra. Så snygg

 
 

Morgonstund

Redan här har jag misslyckats med att skriva ett inlägg. Jag skriver och suddar ut, skriver och suddar, gång på gång. Vet ej hur jag ska formulera mig riktigt. Visst tycker jag om att skriva, men blogga är inte min grej riktigt. Jag gör det här endast för att Elisabeth bad mig och för att jag inte har något bättre för mig. Uppdateringen kommer nog att vara bättre än när Betty sköter det. Eller ja... man ska ju inte säga hej förrän man är över ån. Så det är bara vad jag tror, hehe. Men jag kommer i alla fall att blogga på mitt egna lilla sätt.

Jag drömde en konstig dröm. Kommer inte riktigt ihåg vad, men konstig var den i alla fall. Det som tog mig tillbaka till verkligheten igen var alarmet på mobilen. Jag hade glömt stänga av den. Sömndrucket tittade jag på klockan, var tvungen att blinka några gånger innan jag uppfattade tiden. Awesome, tänkte jag, verkligen jättebra att jag får vakna kl 6 på en ledig dag. Jag tror att jag somnade om. Eller jag vet inte. Någonting däremellan. Jo, jag måste ha somnat om. För när jag vaknade senare var luften i rummet var otroligt dålig.

Filosoferat, det är något jag gjort de närmaste timtalen. Bara dragit mig kvar i sängen och funderat på en av livets mest svåraste frågor. När ska jag orka gå upp och äta frukost? Jag har dragit ut det allt för länge nu. Magen kurrar väldigt mycket. Jag skulle inte bli förvånad om det blir jordbävning på grund av mitt kurrande, jag är törtsig som Zahara öknen en solig dag. Svettas som en fet kossa som springer för sitt liv. Kan ni förstå hur varmt det är i Bettys rum eller? Antar att jag glömde öppna ventilen. Hehe. Jag har nämligen inte bara tagit över hennes blogg tills hon kommer tillbaka. Jag sover i hennes rum också. Rätt mysigt faktiskt.

Magen skriker efter mat nu. Om cirkus 30 minutus tar Sandy busselibussen hit. Visserligen kommer hon inte fram till Borlänge förrän 12.20, men då väntar Kupolen på oss. Båda två ska leta på fina sommarklänningar och andra kläder som kan va kul att ha. Dessutom skiner solen ute. Vi kommer nog ta en promenad längs Borlänges gator.

Madde


Mitt favorithalsband som jag älskar mer än mitt liv. Harry Potter<3

Hälsning från en trött tjej

Jag såg att Bettan precis skickade ett sms till mig.

"Har åkt buss i sex timmar och har antagligen tre timmar till att döda innan vi anländer... Mina muskler skriker efter rörelse och eftersom att jag inte känner hälften av bussen kan jag inte göra mina obligatoriska vindsurfningar.. HAHA, annars mår jag bra och plöjt igenom ett häfte skolarbete vilket känns kanon. Dessvärre är saknaden av Adam ohanterlig så jag försöker bomba honom när han spelar, men med dåliga resultat.. :p"


Vi får önska henne en trevlig vecka på flygvapenföreteelsen. Jag ska ta över bloggen tills hon kommer hem. Så ni får höra lite av vad jag gjort under dagarna. Och lite hälsningar från Betty och sådant. Kanske lite om när jag målar, ritar eller fixar naglarna eller smink. Vi får se vad jag har att erbjuda.

Madde


Den här mannen, jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur mycket han betyder för mig. Men jag kan försöka förklara imorgon, vi får se hur det kommer att gå.. ^^

Gästblogg

Elisabeth är inte hemma. Hon är någonstans i Sveriga, vart hon är vet jag inte. Men en sak vet jag - det är att hon är ute i skogen. Ute i skogen med massa andra tjommar som gillar att lära sig nya saker inom militären. Som att skjuta med gevär, tända en brasa, gömma sig i skogen på ett bra sätt eller dylikt.

Ni kanske undrar vem det är som skriver detta inlägg. Jo, den frågan ska jag svara på. Bettys lillasyster. Madde. Jag är ensam hemma med mamma och pappa. Sussi är i Portugal och tränar, solar, äter god mat, lever livet med många andra som också tränar friidrott. Bettan är som sagt någonstans i Sveariket och reser militärtält, sover under stjärnorna, springer runt i skogen, kryper sig lortig i lera, marscherar på ett led med många andra militärungdomar i hennes ålder. Jag då? Jag är hemma i Borlänge och ritar, äter massvis med frukt och choklad, lyssnar på min favorit musiker Ben Howard, tittar på bilder på Tumblr, jag har det rätt bra jag med.


Min Tumblr får ni gärna besöka. http://psychological-dream.tumblr.com heter den. Där finns mycket fina bilder på naturen, gosiga bilder på Ben Howard, blommor, Harry Potter och annat.

Kika gärna in där!

Madde

Balsam för själen!

Hade turen och lyxen att få umgås med dessa underbaringar och Mia igår! I strålande sol, lä och fantastiska landskap galloperade vi oss igenom. En av världens bästa sysslor!
Brunka!
Mia ville inte vara med på bild, men här är hon iaf och Gleisir (stavning)
Gleisir gillar att bada... eller plaska.
Brunka bara kollade på, men sen gick hon i!
Matvrak.
Hunny!
Äntligen har Madde slingat mitt hår!
Fast det framgår inte här, men annars liksom...

Härliga du <3

Vaknade upp av att Adam kom in med frukost på sängen. Lyxigt.
Nu ska jag bara packa klart och ta farväl av Adam sen rullar jag mot Östersund! Blandade känslor. Ångest för alla skolgrejer som inte blir gjorda, stor saknad när jag inte kan ha kontakt med Adam och ren lycka att få åka och träffa vännerna! Får se det från det positiva hållet att jag kommer hem med förnyadoch påfylld energi. Så länge kanske Madde kan blogga lite så det inte dör ut helt!

STRESS

Lite småpanik nu. Har tre stressmoment, 1, har inte packat än 2, jag har inte pluggat än 3, min hals är helt fucked up efter ridningen och om det håller i sig kan jag inte ge allt i milen ... som jag råtränat inför, naat, men typ.
 
#4, Adam ligger och väntar i mitt stökiga rum, allt skriker stress och hets eftersom att jag måste umgås med honom också (annars kommer ag lngta ihjäl mig under resan) och städa rummet för uthyrning till syrran som blir ensambarn i en vecka. :P I-landsproblem jag vet! Lite pinsamt.

Hurra!

 
Ett säkert vårtecken är att uteserveringen på skolans restaurang öppnat! Det är verkligen lyxigt att kunna äta restaurangsmat - ute dessutom! Fast idag var det fullt ute så jag fick längtansfullt sitta inomhus och längta ut... Bilden är tagen från Dahlanders FB. 
 
Får njuta av vårvädret från hästryggen om några timmar ist! Ren lycka!

En vecka kvar!

Alltså satan i gatan vad gamal jag börjar bli... Nu kan vi pausa åldern tycker jag! Den årliga åldersångesten har inte drabbat mig ännu, jag är mest uppe i stadiet där jag önskar mig presenter hej vilt... Så här kommer en önskelista till mina nära och kära. Och potentiella festdeltagare (till min och Adams gemensamma B-day partiii) Hehe enjoy!
 • En mobiltelefon, är tvungen att begrava min nuvarande då den drabbats av ålderdom och demens... Jag vet, det skär i mitt hjärta att behöva säga det.
 • Hårnypor, små, diskreta som man kan sätta upp håret med. OBS OBS storlek XS.
 • Femtio nyanser av honom spelet... Hehehh
 • En rolig upplevelse, typ rida eller en utflykt till okänt ställe.
 • Att få vara frisk
 • Frukost på sängen
 • Skönsång i matsalen
 • En överraskningsfest där jag blir kidnappad av en skåpbil och bunden i en stol och ... Nej nu ska jag inte överdriva. 
 • Finansiell hjälp till min första bil
 • Scrub (body) gärna från MUS eller något annat högkvalitets märke. (så jag inte får allergiska reaktioner)
 • Men kankse mest av allt. en fin, soliga, minnesvärd födelsedag med massa härliga människor.
Happy birthday Mom. Love you so much! ♥
Tumblr

Naglar och dagen

Tjenis... Penis!
 
Summerar dagen som explosionsartad. Fråga mig inte varför men det smakade bra på tungan. Haha, skolan gick som smort och redaktionsmötet bara seglade förbi, träningspasset däremot var rätt tungt och osynkat... Det kändes som om jag tappat hjärta och hjärna på vägen dit för när jag entrade lokalen var jag bara tom, inte taggad och inte motvillig. Under träningspasset försökte jag ta i och pressa mig till max men det där illamåendet som jag kände av förra veckan gjorde besök igen...
 
När jag kom hem stod Madde till mitt förfogande och fixade till mina naglar. Beställde kaxiga, tjejiga naglar och fick ett superbra resultat! En blandning mellan godis, djuriskt och bitch please. Sen tog jag upp pluggandet och nu hittade jag precis ett skitkul erbjudande på mailen (hur gör jag liksom!?). Jobbet kändes som skräddarsytt efter mina egenskaper och mål så jag håller tummarna! 
 
Nääe, nu måste jag tillbaka till verkligheten och få klart mitt tacktal. 
 
 
Ni kanske inte ser så bra, men designen är skitsnygg irl. HeLT AMAZIIING, Hoppas bara de håller under utbildningen, och håller under ridturen med Mia imån! XD
 Småplock från dagen! Det är så betryggande att resa med Mackan, vi sover alltid som stockar på vägen hem från skolan och det är alltid någon som vaknar före och väcker den andre när vi närmar oss centrum, en liten detalj i livet som betyder mycket. Har jag kommit fram till på senare dar. 
Förbannade mig när jag satt i bilen påväg mot skolan att jag inte valde klänning och strumpbyxor och när jag kom hem och såg termometern blev jag ännu mer arg för att jag missat ett tillfälle där det var shortsväder...
Hittade Madde på balkongen och gjorde henne sällskap innan jag drog på träning. 
Smaskade i mig mellis som bestod av en näve rött guld och lite müsli...
Trött som ett as efteråt. Behagligt utmattad, bortsett från illamåendet
Verktygen som Madde använde. 
Efter nagelfixandet gjorde jag vitlöksbröd och skördade min basilika och frös in lite. 
Pretty goood dag, mycket av livets goda.
 
 

Tip top!

Alltså blööhkäääähsheir! Den här veckan startade bra. Minst sagat. Spikade ett prov i biologi om matspjälkningssystemet, trodde det skulle ta en riktning mot helvetet men jag kunde svara på alla frågor! (Den sällsynta känslan, obeskrivlig.) Sen fick jag veta att jag klarat enelskakursen! Med ett fett VG! Alltså, för tre år sedan trodde jag aldrig att jag skulle kunna få VG i ENG, det var otänkbart och så långt ifrån verkligheten som man kunde komma, men idag, idag har jag 66% VG i alla eng kurser, vilket känns som en stor jäkla seger. Måste firas!
 
Nu ska jag bara plöja igenom kemikursen, matten och P:t så är jag fri! Men först lite "helgledigt" i form av militärövning! 
Som om det inte vore nog lyser ju solen ute, och tempen visar nästan 20 grader. Livet, fy vad det är behagligt ibland!

Livet är naaajs!

Var inställd på att även denna dag skulle bli skitjobbig, men icke. Det enda som var dåligt var väl att min första kund blev arg för att han ville ha glass och jag slog in glas (vatten) ist. Hans ansiktsuttryck sade att han ville nita mig och kroppsspråket sa att det var på håret att han skulle göra det... Men jag klarade det. Sen hoppade jag in i driven och blev glad igen. Alltså, jag får sådanna endorfinkickar av att stå där, det är mkt mkt mer tillfredställande att stå där... Kanske för att solen lyser på en och kankse för att man har närmare kontakt med naturen. Bara ett fönster bort. Liksom. Hur det än är känner jag mig bränd nu. Jag ska käka lite thai mat, inta duschen och vänta på Adam. 
 
En annan sak som fått mitt humör att bli bättre är att min stridskompanjon, August kom in på samma utbildning som mig! Som går på onsdag... Och jag är såååå lycklig! Då slipper jag åka tåg själv i gröna kläder. :D:D:D Tro mig, den uppmärksamheten man brukar få när man är solo i militärkläder är inte behaglig... Och som grädde på moset så får man även fota under den här utbildningen så vänta er en bildbomb när jag kommer tillbaka på måndag!
 
Nu ska jag g och göra nyttigheter. typ plugga. Hejdå!
Bild från förra slutövningen: Jag och August, min stridskompanjon!
Här ser ni fler bilder från den övningen!

I'm in love!

 
När det kommer till hudvård har jag provat en hel uppsjö av märken, men aldrig riktigt fallit. Kan bero på att jag är så petig och för att jag ska köpa produkten igen så måste den ha uppfyllt minst sju av mina tio krav. Kan visa i ett annat inlägg mina favorier och trogna följeslagare... 
 
Men iaf, i torsdags köpte jag en body mist och ett serum på MUS. Jag är svag för allt som har med lenhet att göra och body misten utlovade silkeslena ben så varför inte tänkte jag. Serumet ska jämna ut hudtonen och passar perfekt till mina ärr på benen... Som jag bestämt mig för att "bleka" bort. 
 
Misten luktar iaf himelskt av melon. Frisk, söt melon och så går den direkt in i huden... Och redan efter en natt känns benen lenare. Ungefär som min dyra mandelolja. Så den här misten rekommenderar jag starkt! Bra dosering, najs sprutförmåga som jag saknar på klassiska oljor... Här hittar du den på nätet.  4/5 hjärtan.
 
Serumet är helt okej det med. Ultralätt, kladdfri och glider snabbt in i huden och återfuktar bra. Dock, kan den bli lite för tunnt vintertid men då är det bara att blanda ut med en 3 + 3 Creme från ACO. Helt klart godkänt! Bra dosering. Kan återkomma med en bättre recension om en månad eller så då kan förhoppningsvist ser resultat. Här hittar du mer info om produkten.  

ups and downs

Klassar denna helg som rutten. Fredagen var okej, med ett bra träningspass och trevlig aktivitet på kvällskvisten men resten av tiden har väl mer varit ett fiasko. Typ.
Pluggandet mynnade ut i facebooktime igår och mina påtänkta planer om en ridtur/träning idag på morgonen innan plugget krossades totalt. 
 
Nu ska jag försöka banka in lite biologi i huvudet innan jag drar och jobbar. Får se Adams besök som en morot för att orka mig igenom dagen...

Alla borde ha en Anna Lindberg <3 (En kärleksförklaring till min vän)

Internbild. 
 
Den bästa medicinen mot nedstämdhet. Det är helt sjukt hur jag kunnat hitta någon som är så lik mig och Adam på samma gång. Jag brukar alltid säga att Adam är min andra hälft. Det är han ju också, i kärleksväg. Men Anna lär nog knipa förstaplatsen som min andra hälft kompismässigt. 
 
Hon är genuint snäll, alltid hjälpsam, så onaturligt smart och klipsk (som Adam), hon är en vän som alltid finns där och som man vill ska finnas där i vått och tort. Min förebild. Hon är den som ser lösningar när jag gått och grävt ner mig i problemet, hon som ger mig mod att våga, inspiration coh motivation till att orka vidare. Och framförallt roliga minnen som jag aldrig kommer glömma.
 
Jag kan inte besriva Anna i ord egentligen, för hon är obeskrivlig. Det enda jag kan skriva, egentligen, är TACK, världens bästa. <33 

Poolpartiii hos Mackeleus!

Jag ska försöka komma ur denna trasiga och deppiga sinnesstämmning med att bjuda på några bilder från gårdagen! På kvällskvisten nalkades det jacuzzihäng med klassen + utfyllnad. Det var mysigt, men lite rörigt och oorganiserat. När jag och Adam kom hem hade vi efterlängtad kvalitetstid och det var så himla skönt att få prata med honom, vara med honom, på riktigt. Ibland känns det som om man lever för mycket i förväg och tar allting för givet. Att vårda sina relationer och verkligen njuta av varandras sällskap just nu,är rätt så exotiskt nu för tiden. Och att ta sig tid och verkligen umgås och lyssna på varandra är ännu mer sällsynt. Nu för tiden har vi så himla mycket att göra jämt och vi går om varandra hela tiden. Och jämt när vi ska vara med varandra är det så mycket annat som ska ta tid och få uppmärksamhet att man nästan bara hinner sova med varandra, och det är ju inte hållbart i det långa loppet... Men nu är jag hel på den fronten.
Från vänster: MArcus, Viktoria, Lisa, Adam, Björn, Frans.
Adam Eriksson, Jag, Ellen, Kim. Victoria, Alex och Stina.
Hittade mig en kömpis! Eller två, men den andra sprang bara ifrån mig...
Kontors Viktoria!
Strl 37 VS 31... 
Lite skillnad, samma ålder.
Adams alkoholintag- och konsumtion har gjort att han på beställning kan se höggravid ut. Dock, fångades inte den magen på bild, för grabben var för snabb, men här är iaf ett dåligt exempel!
Inspiration på hög nivå! När jag köper hus/lägenhet ska jag pryda väggarna med fina citat. Citatet ovan är så klockrent och nästintill tatueringsbart!
Ljuset, sysslan, människorna, perfektion. 
MAckeleus är hög, heheheheh!
På senare tid har många gått och blivit förälskade, och det slog mig för en period sen att majoriteten av alla vi umgås är par, och det mesta vi gör är paraktiviteter. Som igår t.ex. en paromgång med bara par i bubbelpoolen... 
Hellu Darling!
Synd att majoriteten av alla fina kort var suddiga... Men såhär såg iaf jag ut! OCh Viktoria!
Skärpa VS oskärpa...
Mellan doppen spelades det fifa. Djävulens påfund. Inte okej någonstans.
Pardopp! Haha. Så kompiskt.
Pussgurkor.
Nu spårade det... När hunken är i gång, är det bäst att dra sig tillbaka. 
 Fler bilder är tagna, dock med Vickans kamera och det kan ju ta tid att föra över, så ni får nöja er med dessa så länge. 

Fy farao vilken genomrutten dag!

ALLTSÅ SKOJAR LIVET MED MIG!?

Det är satan inte rättvist, att jag ska hälla nybryggt kaffe över handen (smärtan var obeskrivlig och just i det där ögonblicket ville jag bara dö), få ta emot världens mest hemska kund det första jag gör när jag kommer till Donken, psykisk misshandel och efter det få lov att lämna över ett jobb som jag så gärna ville göra... Pga kommunikationsbrist!?. Det är inte min dag idag. Och jag fattar inte vad jag gjort för att förtjäna det här!? Alltså ÅH#(%#¤). Alla i min omgivning är så förbannat självupptagna med sig själva att de inte ens märker att jag har stora, röda, äckliga brännsår på fingrarna, att mina blodådror i fingrarna blivit svarta och koagulerat av värmen, ja jag överdriver lite nu, men det är så det känns... FML. I need a hug. 

Planer och nytt pers!

Hellåå fellas!
 
Vilken superfredag! Trots vädret är jag supertaggad, utan anledning men jag gillar det! Det var länge sen jag kände såhär. Och det är skönt att något bekant är på återbesök efter en lång vår av utmattning. 
Dagen började med Conny, hans lektioner har blivit lite mer behagliga och efter den exklusiva lunchen, krämig potatisgratäng med rostbiff och efterrätt uträttade jag några ärenden och gjorde ett lugnt magpass med killarna i källaren. Sen stressade jag hem (tur att kim körde, så då gick det lite fortare) för att byta om och ta mig till tyngdlyftningen.
 
Väl där kändes det lite tungt i början. Det gjorde ont i hjärtat som om det högg inuti mig, men jag härdade ut. Till slut blev det ett bra benpass med knäbög och stöt. Avslutade gjorde vi med stående/raka marklyft. Vet inte vart det där jäklare mamma kom ifrån men jag köttade på och tog 60 kg x 3 x 3!!! Det är rätt bra för att vara jag och mitt trasiga hjärta... Nu är jag nyduschad och nöjd. Väntar bara på Adam och sen ska vi åka till Marcus och bada jacuzzii! :D Tur att jag tränat innan, så nu kan jag käka godis med gott samvete OCH DESSUTOM vara (extra) snygg i bikinin! Hipp Hipp Hurra!
 
Förra månadens muskel! Måste ta en ny bild och jämföra!

Imorgon kör jag dubbelpass

... Och jag förväntar mig det här!
  
ph FB
Haha, ska först köra lite mage och rygg med Kim i källaren, sen swichar jag om till tyngdlyftar skorna och kör igenom hela kroppen i BAK källaren! PT är det dessutom i en vecka framöver, eftersom att Sussi åker bort, så här ska det pumpas!
 

Plugg och lite break

Hade i åtanke att jag hela tiden skulle göra mig stolt och iaf slutföra ett projekt idag som stod på att göra listan. Och nu är jag nöjd och klar. Tog en break och körde till Kupolen för att lämna tillbaka en klänning men kom ist hem med tre grejer från Make Up Store... Hehe. Det är farligt att strosa runt helt själv efter lite plugg! Då vill man belöna sig med allt och då kan man välja fritt vilka affärer man ska gå in på... Vanligtvis brukar ju killarna inte vilja joina mig in dit... :P
 
Nu ska jag lägga undan skolböckerna och belöna mig med en redig natt sömn. Är värd det och kommer deffinitivt behöva det för imån på kvällen blir det Poolhäng/Jacuzzi häng hos Mackan och på lördag ska jag vakna tidigt, kl 05.00 för att köra Sussi till hennes sammlingsplats (hon åker bort till Portugal på träningsläger) och sedan skjutsa pappa till hans tävlingsbuss. God natt världen!

Push Play

Blev blixtförälskad i denna ljuvliga komposition av Miriam Bryant. Den spelades flitigt under Valborg och ända sedan dess har den varit på repeat. Så Anna, här har du en beställning! Längtar tills jag kan lyssna på den här när jag åker buss eller för att bedöva öronen efter en lektion med Conny. <3
 
 

Godmorgon!

Det var skönt att få sova i sin egen säng i natt. Slippa att böka runt och konkurrera ut Kim och Viktoria + Adam i en 120 cm säng... Idag väntar plugget. har ett helt A2 fyllt med to do's och det är väl bara att börja beta av? Hur som helst är jag på glatt humör, lycklig ända in i själen. Måste bero på solens närvaro. Eller just ingenting. 
Hur det än är ska jag utnyttja det och plugga järnet! 
 

Bästa Valborg någonsin! (Varning för bildbomb)

Hej vänner, ovänner och alla som jag inte känner! 

Har haft en fantastisk valborg med mina underbaringar! Tisdagen började med lite skola, missförstånd och sura miner. Men när vi äntligen kommit ut på riksan blev det bättre. Allsång, sol och godisbutiker är en säker räddning. Till Uppsala anlände vi vid tvåtiden och där var det redan fullt ös. Tappade bort Kim & Co på vägen men bestämmde oss för att kika runt lite. Av en slump gick vi förbi deras café som de satt på och därefter var vi sammlade. Det var en riktig upplevelse att vara i Uppsala på Valborg, som P&L fast utan stora band och värmen, typ. Överbefolkade gräsmattor, dans överallt och ingen möjlighet att nå någon på telefon...
 
Framåt kvällen kände vi oss färdiga med Uppsala och gasade sedan hem för att göra Torsång och Sunnanö osäkert. Väl i Adams stuga grillade vi lite, fick förstärkning av Amanda, Fredrik, Dennis, Frans och Evelina, körde beerpong, bodyshoots, bastade, jämförde muskler, tog ett första dopp, dansade i Club Elin&Linas-toppstuga och hade heta disskussioner på morgonkvisten. Om fyrkanter/kvadrater och fisar. Hehe.
En helt suverän, magisk och fulländad Valborg, tack! <3
Mysig biltur med allsång. 
Måste lägga till ett till nyårslöfte: bada i champange eller iaf bli nersprutad. Studenten. 
Lite folk och en millång kö till en "konsertområde".
Mer folk!
Förhoppningsvist något som ska få vår stora dag att bli liite bättre...
det var ju lite synd att jag inte tog ett foto recis när vi kom för då var det fullproppat... Men tänk er det här, fast i dubbla volymer på samma plats och yta, mäktigt!
Bilden var ju inte så himla fin, men det är ett fint minne!
Söt gris!
En lite sämre gruppbild, men någon iaf! Söta gänget!
Vår superräddning, Titanic! Provisoriskt kylskåp, svalkningsbalja och handfat...
Det första som kommer till eller monteras upp när det nalkas fest!
 
Hade det väldigt tur med vädret ute i stugan. 
Sådan flickvän, sådan pojkvän.
Änsklingen!
Gillar denna bild extremt mkt, vet inte varför, men den ser så romantisk ut. Så lycklig.
Sötisparet! Som absolut bidrog till att Majmånad fick en superstart.
Eriksson hade lite problem med att välja drink eller förfriskning... Hehe!
Får man bjuda på en Sommarexplosion?
... Eller en Fredriks green banana orgasm?
TJÄJÄNAA, men en dålig fotograf förstörde bilden. 
Lisapisa! Någon gång, innan studenten, ska jag ha fångat dig på bild. På en fin bild dessutom!
Bara så du vet...
Dennis, Evelina, Ellen och Kim!
Snygga tjejer!
Amanda och Sitina.
Fin fina Viktoria! (Har börjat fått långt i mitt hår, igen! Hurra, för då kanske jag kan ha min drömfrisyr på studenten!)
Matvy.
Det här är en bra "metafor" på hur kvällen gick... I början, super, och efter middagen urartade mycket, folk blev galna och frammåt morgonen... var det urspårat, totalt. 
Det här t.ex är ett bra bevis på hur Ellen urartade...
Pussugen!
Uppladdning inför bastubad! Synd bara att kameran inte fick följa med in, för där hände det galna saker. Hehe, någon gjorde helikoptern och någon satte ihop en nakendans. Fin underhållning iaf. Och så tog vi årets första dopp, på sista April och det var minst sagt uppfriskande! Väldigt skönt också faktiskt. 
Nattklubb Elin&Linas toppstuga. LEVERERADE. Tur att pappa givit mig en discolampa som kommit till användning många gånger. Pricken över iet när vi intog nattklubben ;) Är övertygad om att vår nattklubb är en av de bästa, en bra blandning låtar, bra ytor och bäst folk på golvet med sköööna moves. Oslagbart? Något annat som skulle vara oslagbart när jag tänker på saken, skulle vara om Amanda, hade en danskurs, för hennes dansmoves, alltså... när hon intar golvet blir hon krogens mittpunkt, killarna vill dansa med henne och tjejerna vill vara henne, utan att överdriva. 
Kan till och med jämföra hennes lösa höfter med Shakiras, och då satan, då är man bra farlig!
Nöjd kim.
Vinnargest som i "jag ska krossa er". Alltså mig och Adam x2
Team: Onyktra
Team: Pricksäkert!
Team: pricksäkert i ett lite mer seriöst skede!
Alltså.... När jag säger urarta så menar jag verkligen det. Se här bara...
Eriksson efter beerpongen, vi förlorade såklart och Ada fick lite att klunka. Lite för mycket, så på slutet fastnade han i en osmickrande ställning och kom inte upp. Hehehheheheheheh. De hjälpskriken, den var episka. Hahhahahahahhahahah, och den synen, ännu mer episk!
Viktoria passade på att önska Adam lycka till med att komma i sängs den kvällen, eller ngt. hehehhe.
Förlåt Eriksson, men dessa bilder är bara föööööör roliga, hahahahhahahah, för att inte publiceras!
Efter mycket dans (röven höll på att lossna) lade jag och Ellen oss på bryggan och kikade upp på stjärnhimlen, som var helt full av lysande stjärnor. Vädligt behagligt, innan kylan trängde igenom T-shirten och vi var tvugna att gå in...
Dock, såg det inte ut såhär, men det var iaf gryningen. Fin va?
Bollhav och bollkross. Den omtalade situationen.
Morgon, det är lyx att få borsta gaddarna i naturen. 
Bakisar heheh
Titanic försvinner och festen är slut. 
 
 
 

RSS 2.0