Gästblogg

Elisabeth är inte hemma. Hon är någonstans i Sveriga, vart hon är vet jag inte. Men en sak vet jag - det är att hon är ute i skogen. Ute i skogen med massa andra tjommar som gillar att lära sig nya saker inom militären. Som att skjuta med gevär, tända en brasa, gömma sig i skogen på ett bra sätt eller dylikt.

Ni kanske undrar vem det är som skriver detta inlägg. Jo, den frågan ska jag svara på. Bettys lillasyster. Madde. Jag är ensam hemma med mamma och pappa. Sussi är i Portugal och tränar, solar, äter god mat, lever livet med många andra som också tränar friidrott. Bettan är som sagt någonstans i Sveariket och reser militärtält, sover under stjärnorna, springer runt i skogen, kryper sig lortig i lera, marscherar på ett led med många andra militärungdomar i hennes ålder. Jag då? Jag är hemma i Borlänge och ritar, äter massvis med frukt och choklad, lyssnar på min favorit musiker Ben Howard, tittar på bilder på Tumblr, jag har det rätt bra jag med.


Min Tumblr får ni gärna besöka. http://psychological-dream.tumblr.com heter den. Där finns mycket fina bilder på naturen, gosiga bilder på Ben Howard, blommor, Harry Potter och annat.

Kika gärna in där!

Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0