I'm in love!

 
När det kommer till hudvård har jag provat en hel uppsjö av märken, men aldrig riktigt fallit. Kan bero på att jag är så petig och för att jag ska köpa produkten igen så måste den ha uppfyllt minst sju av mina tio krav. Kan visa i ett annat inlägg mina favorier och trogna följeslagare... 
 
Men iaf, i torsdags köpte jag en body mist och ett serum på MUS. Jag är svag för allt som har med lenhet att göra och body misten utlovade silkeslena ben så varför inte tänkte jag. Serumet ska jämna ut hudtonen och passar perfekt till mina ärr på benen... Som jag bestämt mig för att "bleka" bort. 
 
Misten luktar iaf himelskt av melon. Frisk, söt melon och så går den direkt in i huden... Och redan efter en natt känns benen lenare. Ungefär som min dyra mandelolja. Så den här misten rekommenderar jag starkt! Bra dosering, najs sprutförmåga som jag saknar på klassiska oljor... Här hittar du den på nätet.  4/5 hjärtan.
 
Serumet är helt okej det med. Ultralätt, kladdfri och glider snabbt in i huden och återfuktar bra. Dock, kan den bli lite för tunnt vintertid men då är det bara att blanda ut med en 3 + 3 Creme från ACO. Helt klart godkänt! Bra dosering. Kan återkomma med en bättre recension om en månad eller så då kan förhoppningsvist ser resultat. Här hittar du mer info om produkten.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0