Morgonstund

Redan här har jag misslyckats med att skriva ett inlägg. Jag skriver och suddar ut, skriver och suddar, gång på gång. Vet ej hur jag ska formulera mig riktigt. Visst tycker jag om att skriva, men blogga är inte min grej riktigt. Jag gör det här endast för att Elisabeth bad mig och för att jag inte har något bättre för mig. Uppdateringen kommer nog att vara bättre än när Betty sköter det. Eller ja... man ska ju inte säga hej förrän man är över ån. Så det är bara vad jag tror, hehe. Men jag kommer i alla fall att blogga på mitt egna lilla sätt.

Jag drömde en konstig dröm. Kommer inte riktigt ihåg vad, men konstig var den i alla fall. Det som tog mig tillbaka till verkligheten igen var alarmet på mobilen. Jag hade glömt stänga av den. Sömndrucket tittade jag på klockan, var tvungen att blinka några gånger innan jag uppfattade tiden. Awesome, tänkte jag, verkligen jättebra att jag får vakna kl 6 på en ledig dag. Jag tror att jag somnade om. Eller jag vet inte. Någonting däremellan. Jo, jag måste ha somnat om. För när jag vaknade senare var luften i rummet var otroligt dålig.

Filosoferat, det är något jag gjort de närmaste timtalen. Bara dragit mig kvar i sängen och funderat på en av livets mest svåraste frågor. När ska jag orka gå upp och äta frukost? Jag har dragit ut det allt för länge nu. Magen kurrar väldigt mycket. Jag skulle inte bli förvånad om det blir jordbävning på grund av mitt kurrande, jag är törtsig som Zahara öknen en solig dag. Svettas som en fet kossa som springer för sitt liv. Kan ni förstå hur varmt det är i Bettys rum eller? Antar att jag glömde öppna ventilen. Hehe. Jag har nämligen inte bara tagit över hennes blogg tills hon kommer tillbaka. Jag sover i hennes rum också. Rätt mysigt faktiskt.

Magen skriker efter mat nu. Om cirkus 30 minutus tar Sandy busselibussen hit. Visserligen kommer hon inte fram till Borlänge förrän 12.20, men då väntar Kupolen på oss. Båda två ska leta på fina sommarklänningar och andra kläder som kan va kul att ha. Dessutom skiner solen ute. Vi kommer nog ta en promenad längs Borlänges gator.

Madde


Mitt favorithalsband som jag älskar mer än mitt liv. Harry Potter<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0