Planer och nytt pers!

Hellåå fellas!
 
Vilken superfredag! Trots vädret är jag supertaggad, utan anledning men jag gillar det! Det var länge sen jag kände såhär. Och det är skönt att något bekant är på återbesök efter en lång vår av utmattning. 
Dagen började med Conny, hans lektioner har blivit lite mer behagliga och efter den exklusiva lunchen, krämig potatisgratäng med rostbiff och efterrätt uträttade jag några ärenden och gjorde ett lugnt magpass med killarna i källaren. Sen stressade jag hem (tur att kim körde, så då gick det lite fortare) för att byta om och ta mig till tyngdlyftningen.
 
Väl där kändes det lite tungt i början. Det gjorde ont i hjärtat som om det högg inuti mig, men jag härdade ut. Till slut blev det ett bra benpass med knäbög och stöt. Avslutade gjorde vi med stående/raka marklyft. Vet inte vart det där jäklare mamma kom ifrån men jag köttade på och tog 60 kg x 3 x 3!!! Det är rätt bra för att vara jag och mitt trasiga hjärta... Nu är jag nyduschad och nöjd. Väntar bara på Adam och sen ska vi åka till Marcus och bada jacuzzii! :D Tur att jag tränat innan, så nu kan jag käka godis med gott samvete OCH DESSUTOM vara (extra) snygg i bikinin! Hipp Hipp Hurra!
 
Förra månadens muskel! Måste ta en ny bild och jämföra!

Kommentarer
Postat av: Meg

woow, stark du är! grattis till perset ;)

Svar: Tack Meg! :D
Elisabeth Johansson

2013-05-04 @ 09:01:08
URL: http://megs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0