Plåtning!

Ja, idag innehöll mitt liv inte bara träning och plugg, dagen innehöll spår av fotografering och jobb. STUDENTFOTOGRAFERING! Det är med blandade känslor som jag tar studenten. Mest negativa. Kommer sakna alla så mkt! Idag hade vi iaf tur med ljuset och kreativiteten. Jobbet började först med en liten intervju, sen blev jag intervjuad och sist fotograferades vi. Det kändes så härligt att vara iklädd sin studentutstyrsel, att allt matchade perfekt liksom. SKORNA VAR HIMELSKA! Bekväma, hoppvänliga och ursnygga. Adam kunde inte ha gett mig en bättre födelsedagspresent! Var så himla nöjd! Men på själva dagen tror jag att jag kör neutral eller nertonad sminkning, så jag inte får mascara ränder... 
Lilla fina gänget! Har precis löst BH problemet: silvertejp. Ovanpå BH:n såklart, så nu kan jag njuta av att hoppa runt obegränsat och dessutom visa min snygga rygguringning. Nu när ryggen blivit så bra kankse jag ska köra på knut ändå, hårknut... hade varit så himla fint!
PH: Google
Såhär såg mitt hår ut innan jag begav mig ut, i slutet av plåtningen hade alla lockar gått ur och håret var lite småvågit så det måste jag och Madde träna på, hållbara lockar. Men sen så känns allt perfekt och genomtänkt, framförallt hållbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0