Poolpartiii hos Mackeleus!

Jag ska försöka komma ur denna trasiga och deppiga sinnesstämmning med att bjuda på några bilder från gårdagen! På kvällskvisten nalkades det jacuzzihäng med klassen + utfyllnad. Det var mysigt, men lite rörigt och oorganiserat. När jag och Adam kom hem hade vi efterlängtad kvalitetstid och det var så himla skönt att få prata med honom, vara med honom, på riktigt. Ibland känns det som om man lever för mycket i förväg och tar allting för givet. Att vårda sina relationer och verkligen njuta av varandras sällskap just nu,är rätt så exotiskt nu för tiden. Och att ta sig tid och verkligen umgås och lyssna på varandra är ännu mer sällsynt. Nu för tiden har vi så himla mycket att göra jämt och vi går om varandra hela tiden. Och jämt när vi ska vara med varandra är det så mycket annat som ska ta tid och få uppmärksamhet att man nästan bara hinner sova med varandra, och det är ju inte hållbart i det långa loppet... Men nu är jag hel på den fronten.
Från vänster: MArcus, Viktoria, Lisa, Adam, Björn, Frans.
Adam Eriksson, Jag, Ellen, Kim. Victoria, Alex och Stina.
Hittade mig en kömpis! Eller två, men den andra sprang bara ifrån mig...
Kontors Viktoria!
Strl 37 VS 31... 
Lite skillnad, samma ålder.
Adams alkoholintag- och konsumtion har gjort att han på beställning kan se höggravid ut. Dock, fångades inte den magen på bild, för grabben var för snabb, men här är iaf ett dåligt exempel!
Inspiration på hög nivå! När jag köper hus/lägenhet ska jag pryda väggarna med fina citat. Citatet ovan är så klockrent och nästintill tatueringsbart!
Ljuset, sysslan, människorna, perfektion. 
MAckeleus är hög, heheheheh!
På senare tid har många gått och blivit förälskade, och det slog mig för en period sen att majoriteten av alla vi umgås är par, och det mesta vi gör är paraktiviteter. Som igår t.ex. en paromgång med bara par i bubbelpoolen... 
Hellu Darling!
Synd att majoriteten av alla fina kort var suddiga... Men såhär såg iaf jag ut! OCh Viktoria!
Skärpa VS oskärpa...
Mellan doppen spelades det fifa. Djävulens påfund. Inte okej någonstans.
Pardopp! Haha. Så kompiskt.
Pussgurkor.
Nu spårade det... När hunken är i gång, är det bäst att dra sig tillbaka. 
 Fler bilder är tagna, dock med Vickans kamera och det kan ju ta tid att föra över, så ni får nöja er med dessa så länge. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0