Stress

LIVSTECKEN! Fast inte mer än så.... Har pluggat som en tok de senaste dagarna och bara haft tid till det mest nödvändigaste, träning, äta, bajsa och plugga... Igår vankades det födelsedagsfest för mig och Adam och det var najs! Som en belöning för allt slit och jobb jag gjort. (tre matteprov på loppen inom en vecka) Typ rekord.
Nu är jag groggy as hell och ska samtidigt packa väskorna till Polen och Turkland! Kommer gå åt skogen känner jag redan nu. Måste tömma minneskortet, tvätta massa kläder, plundra garderoben och välja vilka skor som ska med... Hålla koll på allas biljetter och så vidare i all oändlighet. Har jag tur hinner jag klart med packningen en timme innan avfärd så jag kan åka och köpa godis på Maxi. Hehe! Nu ska jag sluta ordbajsa, men jag tänkte bara ge er ett livstecken utifall vi inte syns innan avfärd... Ska försöka övertala Madde att gärblogga, för det gjorde hon suprbra!
Luriga krabater som delar ut presenter!
Näe, nu kan jag inte hänga här mer! Måste få klart allt innan jag däckar av utmattning! HEjsvejs om vi inte ses på två veckor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0