Lista

1. Hur gammal är du? 19…
2. Hur gammal känner du dig? 16 och ibland som 54, haha. När någon frågar om min ålder brukar jag automatiskt svara 16 och komma på mig själv att "just det, jag är ju 19"...
3. Vad har du gjort i dag? Gått på intervju och kört mycket bil
4. Vilken film såg du senast? Now you see me eller så lär det ha varit Bridemaids 
5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? ALLA, jag uppskattar verkligen att vi bor i ett land med alla årstider så man får njuta av allt från pudersnö, höstens färger, vårens knoppar och sommarens ljumna nätter.
6. Är du besatt av någonting? Ja, musik! Mina öron vänder sig inåt i självförsvar om de inte får höra på musik. På senare tid har jag märkt att det inte funkar utan tyngdlyftningen, jag känner mig verkligen hel efter ett träningspass. Sen är ju mitt ostberoende rätt stort. hehe
 
7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Det är höga travar med skolböcker, vilket påminner mig om att jag borde plugga, vilket jag ska göra, snart...
8. Nämn fyra saker som man kanske inte vet om dig?
- Jag är väldigt nöjd över mitt CV och personliga brev, jag blir lite chockad varje gång jag läser det och inser att det är mig själv jag skriver om. Jag är så otorligt tacksam över allt jag varit med om och fått möjligheten att göra.
- Stundvis hatar jag att jag är en sån energisk människa, jag vill oftast för mycket och har alltid minst ett projekt på G (det är delvis därför jag har varit med om så mycket också, haha), jag skulle ibland vilja vara en person som har 6 "lugna/tråkiga dagar" och 1 megarolig. Men idag har jag kul 7/7 dagar.
-  Om jag skulle få äta en rätt resten av livet skulle jag ha valt skaldjur, vitlöksbröd eller ost... Hallouimi ligger högt!
- Min största rädla här i livet är att bli döv och förlamad, att förlora alla mina muskler och aldrig mer kunna dansa, rida, gå promenader och ställa mig upp.
9. När vaknade du i dag? 8.
10. Vilken är din favorithögtid? Midsommar. 
11. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Det skulle bara vara en ledig dag med Adam. Kvittar var eller när bara det är vi två och det där lugnt. Stillsamhet och ro är utrotat i mitt liv... ATM
12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Vill åka till Afrika och utforska djurlivet, klappa panter. :D.
13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Botten. lol
14. Hur vill du tillbringa din pension? Åh, ska bli en bullfarmor - bullmormor, ska ha en hel walk in closet, massa vänner, skaffa stall (eller zoo) och spela golf, periodvis resa mycket med min man. Och fira guldbröllop!
15. Vad lyssnar du på just nu? Eminem - Beautiful
16. Har du någon gång brutit ett ben? Nej.
17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Mjölk, ost, pesto, kött och choklad.
18. Vad är du på för humör just nu? Neutral
19. Vilka världsdelar har du varit i? Europa och Asien.
20. Snarkar du? Nej, men pratar och går i sömnen.
21. Vilka yrken har du provat på? Försäljare, journalist, barnskötare. 
22. Hur går du helst klädd? Helst? I mjukisbyxor och bekväma kläder...
23. Vilket stjärntecken är du född i? Oxe.
24. Vilket är ditt favoritgodis? Alltid choklad.
http://www.funniestmemes.com/wp-content/uploads/Funniest_Memes_chocolate-comes-from-cocoa-which-comes-from_14257.jpeg
 
25. Vad sa du senast? "Nej jag vill inte äta på IKEA"
26. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Svenska, idrott, filosofi, drama, etik och psykologi. INTE matte.
27. Vilken är din favoritaffär? Älskar Monkis baskläder, weakdays mysiga tröjor, Levi´s Jeans och Stadiums sportkläder!
28. Vad har du i dina fickor? Cerat. Alltid
29. Vad köpte du senast? Tankade på min mobil.
30. Hur många gånger har du flyttat? Två.
31. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Någon form av musikspelare, flera pallar cerat/lotion och trumvirvel.... Adam.
32. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska. Men jag önskade verkligen att jag var en morgonmänniska.
33. Senaste filmen du såg på bio? No pain no gain. En riktig Bettyfilm! haha
34. Har du blivit sydd någon gång? Vill minnas att jag inte blivit sydd, än...
35. Vad åt du till frukost?  Knäckebröd, mmmh!
36. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Då var jag 9, jag lekte gärna häst, var lycklig, hade utsvängda jeans och lekte mycket med Janne och Maya.
37. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Adam, när jag kom hem från Linköping<3
38. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På nattduksbordet.
39. Vad var det sista du åt? Knäckebröd
40. Är du blyg? HAHAH. Nej.
41. Vad heter du i andra namn? Maria.
42. Har du varit med om en bilolycka? Nej men var en millisekund ifrån i morse! Glömde av att det var halt ute på vägarna och kom i hög fart in mot en rondell och när jag skulle ut gick det inte att svänga så jag snurrade runt lite och hann precis svänga ut innan diket kom... 
43. Vilken är den roligaste träningsformen? Tyngdlyftning ofc!
Den känslan när man hamnar på pallen... obeskrivlig!
 
 
44. Har du några husdjur? Nej, inte än men jag är i behov av ett husdjur. Och planerar att flytta in i ett zoo en vacker dag, eller göra mitt hem till ett zoo. 
45. Vill du gifta dig? Absolut! Vill ha ett stort maffigt pampigt sagobröllop! Och en sjuk möhippa.
46. Vilken kroppsdel är du mest nöjd över? Har alltid sagt mina långa lena ben, men nu när tyngdlyftningen gjort inverkan på kroppen är de inte så fina längre, väldigt ärriga... Så jag skulle väl säga mina biceps eller ryggpartiet! ELLER, min rumpa de får jag mest komplimanger för också så det är kul!
47. Har du någon gång ringt polisen? Nej.
48. Har du svenskt ursprung? Nej
49. Har du, eller har haft, något smeknamn? I början var jag Betsy, sen blev jag Betty och det blev jag väl för 12 år sedan kankse? Sen genom åren har jag haft allt från Sallad till St****-Betty, till älskling och Lisbeth.
50. Vilka är dina största svagheter? Jag har svårt att slutföra saker, lägger mig lätt om ngt känns tungt och är dålig på att säga till om något är fel... Och ibland att jag är för snäll. Är tidsoptimist, inte bra!

Tisdag

Tjenixen!

Det är bättre med lillkroppen men jag har fortfarande ont i mina muskelfästen så att ligga på sidan är inget sovalternativ, än så länge. Sen har jag fått ont i knät från tävlingen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till för det går inte att sträcka ut och ibland när jag står kan det bara vika sig. Så himla läskigt! 
Får se hur det går på träningen... Idag har jag varit ute på vischan, åkt mycket bil och varit på en intervju. Ska snart sätta igång med pluggandet och sen blir det träning och mys med Adam. 
 

Tävling - Linköping - Kära återseenden

 
Uppladdning på Scandic Norrköping fredagen den 22 November, hela gänget!
Tog brons i klassen 58 kg. Tog nytt pers i rycket 42 kg och tangerade mitt gamla pers på 50 kg i stöten, totalt gjorde jag 92 kg. Tre godkända lyft i rycket och ett godkänt i stöten, dock tyckte jag att domarna var lite hårda för min första stöt var klart godkänd. Men, hur som helst så tog jag brons och gjorde mitt bästa! Vägde 53.85 kg och hade nog lätt kunnat gått ner till 53 kg klassen och ta guldet men jag är supernöjd med bronset! YOLO liksom...
Här med mina supersupportrar! Var ju fantastiskt att de kunde komma och heja på mig och det kankse var lite av deras förtjänst att jag fick en pallplats? ;) Nej så mycket ska vi inte överdriva...
Efter tävlingen påväg hem till Linköping. Himlen brinner.
Adam - nöjd med sin läckra hyrbil!
Efter lite turistande i centrum åkte vi hem till Fanny och Andreas slott. Jag menar se på köket! Helt fantastiskt fint! Jag är kör, i ett kök...
Och husdjur var det överallt, helt i min smak! 
 
Sarabi, den onde.
Trassel den smarte.
Små terrorister, och han under också - ibland.
Bitch please. 
Vi spelade Ticket to ride och det var fasligt kul! Ett roligt strategispel där man skulle fullfölja uppdrag och bygga tåg mellan länder. Låter inte så kul men det är det! Julklappstips!
Fina Fanny och jag! Som jag saknat henne!
Efter mycket prat, mat och spel parkerade vi oss i sofforna. Haha.
Jag tror att de trivs i varandras sällskap!
Var helt såld på Linköoings julutsmyckning och centrum med olika småtorg. Så himla mysigt att vandra igenom en levande stad även efter ett på natten. Vill verkligen flytta hit!
Ett studentkylskåp... Den delen är dock ngt jag inte längtar till... Två lådor...
Kl 03.00 dukade vi fram nattkäk...
Och blåste upp min madrass, fast det lät mer som ngn annan aktivitet, stackars grannar, inte nog med det var det lyhört i huset, hahah!
Vi gjorde olika listor och hade det trevligt.
Annakonst!
Efter tre timmarssömn var det dags att bege sig mot resecentrum, på vägen passerade vi min framtida stadsdel, Osthyvel, Ostbricka Ostmani! Snacka om härliga namn, personligen vill jag bo i Ostbrickan...
Inte lätt att säga hej då... Trots dubbeldäckare och underhållningsmedel... Det var faktiskt skitjobbigt.
 
 När jag kom hem tröstade jag mig med egen ostbricka...

Big love to:

Sociala tågfrämlingar som räddar mig från min ensamhet. 
Fick sällskap av en kille i min ålder ända från Linköping, samma vagn, precis bakom varandra. 
Vi sa egentligen inte så mycket till varandra utan delade mer en gemensam resa under tystnad, men det var liksom betryggande och skönt att något var sig lika när man klev på nästa tåg. Liksom.
 
Sen så sitter det en stockholmare framför mig och frågar säteskompisen om de är i Avesta och jag kunde inte undgå att svara när säteskompisen svarade ngt helt upp mot väggarna, så jag svarade att vi var i Gustafs, mellan Borlänge och Säter och så satte samtalet igång.
 
Det är någonting visst med att prata med vilt främmande människor, det är en ovanlig känsla som infinner sig i kroppen, som liksom öppnar upp en på ett annorlunda sätt. Jag menar man går med sig själv livet ut och ibland kan man behöva stanna upp och se tillbaka och faktiskt glädjas åt allt som format en, att få känna sig stolt - över sig själv, alla sina intressen som i andras ögon är oväntade. Det är lite av en egoboost att prata om sig själv och få beröm av en främmande människa, att få höra att jag är cool eller stark för att jag gör en viss sak.
Och självklart ge det tillbaka. Minst lika stort och egobostande.
 
Nu är jag hemma och känner mig så himla nöjd med livet, trots att jag råkade hälla mangojuice över min dator(som är så kladdig att den skulle kunna sättas mot taket och fortfarande vara kvar 2020) och trots den eskalerande to do listan som mer ligger som en tät dimma av ångest än förväntan. Hög på livet! Igen...
 

En tågresa hem och många tankar

 
Jag önskade att jag hade en lika klar destination som tågen. Veta vart alla mina hållplatser är, veta vilka tider som jag ankommer och att det värsta som kan hända bara är att det blir en försening på en timme eller tolv...

Sitter på tåget hem från Linköping,
det är fullt på tåget men jag känner
mig som världens ensammaste.

 

Hur kan det göra så ont att lämna en människa
som man vet kommer att få träffa inom en månad?
Hur kan man längta så mycket efter en annan
som max är fyra timmar bort?

 

Det har varit en världsbäst helg
på alla sätt och vis.

 

Jag har gjort mitt bästa på Svealandsmästerskapen
och bara det tog mig till en bronsmedalj
i viktklassen 58 kg dessutom.

 

Har aldrig vägt så lite (53.85 kg)
utan att banta men tagit så mycket…
Jag slutar aldrig förvåna mig själv.

 

Sen har jag träffat två för saknade personer,
var av en som jag faktiskt fick chansen att tillbringa
det närmsta dygnet med.

 

Det dygnet var bäst på så många plan.
Vi har pratat ikapp, träffat en annan kär vän
och hennes husdjur. Tagit några promenader
förälskat mig i stan och pratat bort småtimmarna.
Sovit minimalt och pratat om livet.

 

Jag önskade att ni kunde följa med mig
på mitt äventyr och känna ett litet 
uns av det jag känt och upplevt.

 

Och jag önskade även att jag kunde förvara
sådana här värdefulla och exklusiva minnen
i någon slags filmbank som man bara
kan plocka fram när man känner för det…

 

Som tur har kameran varit framme 
relativt mycket. Så jag har på sätt och vis
min egna lilla långfilm...

 

Om några timmar väntar verkligheten på perrongen
då måste jag ta tag i livet, playa det
och brottas med den där sorgen över något värdefullt
som gått förlorat, eller ovissheten.

 

På tal om en annan ovisshet,
så har den här resan inte hjälpt mig
speciellt mycket i mitt livsval.
Eller destination - drömliv.

 

Jag är lite kluven om att jag inte längre
har den här livsplaneringen spikad.

 

Drömmar har kommit i kläm.
Och nya har bildats.
Simple as that.

 

Det finns så mycket som jag vill göra
och uppleva innan jag börjar studera
samtidigt som jag fått mersmak på studentlivet.
Och helst vill börja det nu.

 

Jag vill hinna vara med och slåss om en finalplats
på serietävlingarna till lag SM i tyngdlyftning,
samtidigt som jag vill göra GMU:n och söka till Militärhögskolan.

 

Jag vill börja på Beteendevetenskapslinjen i Linköping,
bli granne med Rindis och ständigt vara bakis.
Samtidigt som jag vill ta mig till J-SM, resa och jobba
kvar i älskade Borlänge.

 

Jag vill så mycket och tiden är knapp.
Men det värsta är att jag inte kan klona mig
och göra allt samtidigt.
Det värsta att jag inte kan välja.

 

Men hur väljer man mellan två saker som man älskar?

 

Entrat Norrköping!

 Hello fellas!
Efter cirka fyra timmar i bil är vi äntligen framme på Scandic Norrköping! Vi har varit ute på en upptäcksfärd, blivit ruinerade på Ica och hoppat in sängen. Hehe. Rummet är amazing och sängarna riktigt sköna. Kommer sova gott i natt trots att jag gick upp vid tolv snåret och trots att jag saknar min mest värdefulla del.
 
Nu ska jag ladda upp inför tävlingen! Sova extremt mycket, äta gott och ladda om.
 
 
 

Godnattsaga

 
Jag vill få in den här låten i min Ipod för den gör mig lugn och fokuserad och eftersom att jag förutspått att den här tävlingen kommer bli galen så måste jag ha ngt medel som kan få mig fokuserad... Men jag börjar inse att jag inte kommer hinna få in låten i min plåtbit innan avfärd, vilket gör mig väldigt ledsen. VARFÖR skaffade jag mig en äppelprodukt!? Satan...

Packningsstatus

... Det är tydligen jättesvårt för mig att packa ner en full tävlingsväska med alla bälten, remmar, skor och lindor. Plus till rullväska med en outfit för en utgång, middag och sovkläder. Alltså, vad är det för fel på mig idag!? (jag som brukar vara mest produktiv på natten)
Kan knappt samla ihop mina hygienartiklar och förpacka alla underkläder! Fy skäms, känner mig lite hänig och klen i kroppen så jag kanske ska ta en resorb och gå och lägga mig. Imorgon ska jag kolhydratsladda, trycka så mycket somjag bara kan! Underbart!
 
 
Mina välanvända underklädespåse från Victoria's Secret! Det är till och emd svårt att fylla den, det är ett tecken på att jag borde gå och lägga mig och fortsätta packningen imån...
Men å andra sidan skulle jag behöva renovera utsidan, göra mig tävlingsfin och behandla mina finnar och utslag med en svalkane ansiktsmask... Fast den kan jag nog ta med mig...
 

Slow down

... Som Paolo Nutini sjunger i Last request. Gud vad jag älskar den låten och Gud vad den här dagen gått i ett! Ibland blir jag bara så matt på mig själv, haha. Det har inte blivit någon packning, än... Men något jag absolut inte får glömma är pappas bankdosa. Då blir jag kvar i Linköping eller så blir jag urfattig för att jag måste köpa biljett på tåget och ställa in min idrottsmassage som väntar när jag kommer hem... Så note to self: Glöm inte dosan!
 
Annars då? Ja tackar som frågar, jag är sådär behagligt slutkörd, har precis pratat med Adam och ska väl sätta igång med den evige packningen snart. Livet är skönt, fast mest nervöst i detta nu. Var så nervös att jag fick lov att väcka Adam igår natt vid ett-tiden så han kunde hålla mig sällskap tills det lagt sig... Gissa om jag kommer ligga sömnlös inatt!
Nåväl, hur det än är så ligger jag bra till inför tävlingen, är så fruktansvärt megataggad så jag måste nog lära mig tagga ner mig lite också... Och efter tävlingen väntar en kramturné i Linköping! Kan knappt bärga mig! Som jag längtat ihjäl mig efter de! Men nu ska jag inte tråka ut er mer, god natt så hörs vi när vi hörs!
 

Tight schema

Har varit hemma i några minuter, duschat och packat om väskan för snart ska jag till barnen!
Det har varit en rätt stressig dag med många måsten och programpunkter. Men morgonpromenaden från Mora By kullen ner till Gustafs city var lugn. Alla våra "grannhästar" betade i utkanten av hagen så man kunde ta på de. Sen körde det stressiga igång. Kemi, mat, stress till bussen, se på en gripande teater, promenad till Klockarskolan för att hinna med femman...
 
Full buss, ankomst till Borlänge, skynda till 306:an som var helt knökfull (man fick nästan stå bakom och putta på för att den skulle komma iväg) fick faktist en svag klaustrofobiattack är jag skulle ut...
Sekenden efter att jag pressat mig ut exploderar något i sidan och rök sprutar ut och det gör människorna med. De springer ut för allt de är värda och det enda jag hinner uppfatta i min raska takt är rök, skrikande människor och kanske lite rädsla. 
 
Men jag kunde inte fokusera mer på det för när jag väl kom ner behövde jag fokusera på att sätta mina lyft. Rätta till vinklar och förbereda mig inför tävlingen. Blev faktiskt skitnervös vid närmare eftertanke, två av mina bästa vänner ska komma och titta och jag har aldrig varit så stark som nu. Men om jag inte kan hålla distans till glädjen och fokusera ist spelar det ingen roll hur stark jag är. Jag har iaf medaljchans. I 58 kg klassen. Bara det gör mig svettig! 
 
Men nu kan jag inte snacka rädslor mer, måste börja rulla till barnen. Ses ikv efter packningen! <3
 

Julklappsbestyr

Var som bekant på Kupolen med Erik och handlade klappar, eller ja, kikade ut potentiella...
Hämtade ut min sista goodiebag från Make Up Stor (Är i prylhimlen nu) och så tog vi en fika.
Sen skyndade jag hem för att vara hemma när Adam skulle komma men någon sådan kom aldrig, istället ringde han från sitt matbord och undrade om vi skulle leka idag. Alltså killar! Så nu ligger Adam på the blacklist för att han glömde mig... :-)
Nu ska vi kika på lite Paradise Hotel och gotta oss. God natt så länge!
 
Julklappstips till syskon/pojkvän: Det här lacket skriker #Bettyvintertid# så det måste jag ha i min ägo. Helst två flaskor så jag slipper grina sönder mig när det är slut nästa säsong...
Lite utav skörden!
Och resten av Goodiebagen från Make Up Store! AAAAH ÄLSKAR!
 

Onsdag check

Vakna: 08.32
Status: "Detoxad" och lite arg på Adam för att han glömde mig, hehe
Drömt: sjukt mycket bland annat att jag var en galen matmaker...
Idag: shoppat julklappar med Erik och hämtat ut min andra goodiebag från Make Up Stor, nu är jag i prylhimlen
Häftigast: Att jag till helgen äntligen ska få se Adams crib och Fannys slott och djur!
Nu: Så kissnödig!
Måste: plugga och gå på toa och se Paradise Hotel...
Träna: inte idag men mina ben vill bara springa till gymmet och köra ett svettigt pass, vill satan vinna den här tävlingen på lördag! Men det är lite väl orealistiskt, men pallplats siktar jag på! Oklart vilken...
Hår: har en perfekt hårdag, är precis sådär rakt, glansigt och volymigt som man vill ha det utan att det blir platt och elektriskt! Perfekt!
 

Nattuggla

Adam har tagit över hela sängen, det är för varmt i sovrummet och jag är alldeles för pigg för att sova. Kan bero på att jag "sov ut" från typ nio igår kväll till tolv dagen efter... Hehe
 
Men lite produktiv måste jag vara, så jag har funderat ut några tunga hemligheter om mig, till er. 
Ta det med en nypa salt för klockan är rätt mycket nu, typ 02.00? ;)
 
 • Jag älskar att göra pyramider av olika slag, helst utmanande där det krävs bra fysik och många delar.
 • Jag har faktiskt blivit överkörd av en bil, *#(%#= rullade över min fot för typ fyra år sedan
 • Jag älskar att träna lika mycket som jag älskar att äta godis, vara lat och trycka glass, bakelser oxh sötsaker till vardags
 • Jag älskar att gå emot strömmen, när det gäller sociala medier och ny teknik. Skaffade FB i slutet av 2010 efter lång kamp att inte skaffa det alls och så har jag fortfarande kvar en knappmobil från typ medeltiden. Men jag trivs att vara offline!
 • Jag älskar att googla på goodiebags!
 • Det händer nästan aldrig att jag lyssnar på lyricsen till låtar... Mina favoritlåtar kan handla om en jordnötssmörgås och jag kommer inte komma på det förrän år 2086, typ.
 • Jag gillar mat mer än mode, hundar mer än katter och att styrketräna än konditionsträna
 • För några år sedan hade jag en vinterfrisyr och en sommarfrisyr, kapade alltid håret axelkort lagomt till skolavslutningen och undrade om jag gjorde rätt val när den nya terminenn startade. Nu har jag slutat med det och ska odla hår som jag kan vira runt halsen nästa vinter...
 • Fick beröm här om dagen att jag var världsvan eller vuxenvan och det är nog en av de finaste komplimangerna jag fått!
 • Jag älskar Adam så otroligt mycket och det trodde jag inte att jag skulle göra efter tre år för jag tröttnar lätt på människor speciellt de som jag hänger mycket med och jag och Adam bor ju praktiskt taget ihop nu bara det att vi skiftar mellan Blge-Gustafs men jag känner mig ändå nykär och väldigt lycklig!
 • Jag har haft två tandställningar. Gummisnoddar på övre raden för att få bort vampyrtänderna och rälls i ett halvår för att få till en snygg underkäke, sammalagt har jag "tagit bort" cirka 8 tänder...
 • Jag känner mig som allra lyckligast på hästryggen, galloperandes för en uppförsbacke eller bara travandes på en skogsväg. Tyvärr får jag inte känna den lyckan så ofta men jag hoppas verkligen att min dröm om en egen häst eller iaf hästbesök i vardagen ska bli sann. 
 
Älskar sånna hära! Lånad efterlängtad bild från Lollo!
 

I form!

Satan vad bra jag var på träningen idag!
Jag har haft en ganska brant uppåt kurva i några veckor nu på träningsfronten, men nu idag nådde den nog sitt klimax(som jag hoppas fortsätter till på lördag). Kände under uppvärmningen att det skulle bli ett bra pass, men att jag skulle ta alla mina lyft var nog en dröm man inte ens vågat drömma om. Men idag gjorde jag det!
 
Perfekta vinklar, perfekt hastighet och perfekt tajmning! Jag klarade till och med att göra en etta på 50 kg i stöten, vilket jag inte gjort sedan DM i Augusti... Så nu är jag peppad, maxad och supernervös inför Svealandsmästerskapen på lördag! Fast jag är nog mest nervös över att Adam R kommer att titta...

Mål: Ha kul, göra mitt bästa och om det tar mig upp på pallen, känns det bara som en skön bonus. 
Såhär ska jag kämpa på lördag, bilden är från DM i Augusti, min bästa tävling hittils. Gjorde 50 kg i stöten när jag bara varit uppe på 45 kg på träningarna innan. Då kämpade jag på som ett jäkla djur och det ska jag göra på lördag med!

Känner du lyckan genom sorgen?

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar
 
det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser
men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.
men om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen
så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.
 
 

En söndag i tip top, eller?

Idag är jag bakis på livet som satan! Var beredd på att jag skulle vara sliten efter två dagar fullproppad av modevisningar, artister och så Amandas pampiga Halloweenfest, men den förväntade slitsamheten ska nog höjas upp till två om man ska vara verklighetstrogen... Vaknade halv ett av att jag dregglat ner min kudde och nästan dränkt mig själv i sömnen, rummet badade i ljus och Adam låg brevid mig och sov en som gris.
 
Skyndade iväg till träningen och förväntade mig inte särskilt mycket av mig själv eftersom att jag varit borta sen i onsdags... Men det gick förvånansvärt bra! Fick maxa i ryck och stöt och jag var uppe på bra vikter inför tävlingen nästa helg. Känner mig supertaggad!
 
Något annat som jag varit supertaggad på en längre tid har ju varit Amandas halloweenfest! Den var magisk och pampig på alla sätt och vis och jag önskar att jag fick uppleva den igen och tycker synd om er andra som missade den, för det är verkligen en magisk tillställning. 
 
har nästan fyllt mitt minneskort så ni har många intressnta inlägg att vänta er! Nu ska jag bara försöka varva ner. Plugga lite matte, rulla hemåt till Gustafs och se på Solsidan medan vi vaknar upp ur bakisdvalan. 
Emma från Cashmere (stavning), jag från Moscow och Lisa från Jelly. Tre fina sminkningar!
Hittade en görsnygg matchning med min fina kavaj som jag inte vågat använda än. Ska slita ut den kombinatiponen!
Fina Louise och jag i väntan på mer väntan...
Modevisning, vår Paulina som var som vår "mentor". Så sagolikt vackert! Det var svårt att vara lika pampig som henne måste jag erkänna...
Sneakpeak på en del av goodiebagen! Mycket nöjd!

Modevisning för Make Up Store

Det känns lite bisarrt att skriva om cancer ena dagen och i andra inlägget skriva om en storslagen modevisning för Make Up Store... Men idag får bli ett undantag. Ibland känns det som att jag satt mig i en Balderkarusell som man inte ser stoppet på. Man åker varv efter varv och vill givetvis kliva av(speciellt jag som hatar att åka karuseller), men den stannar liksom aldrig. Jag är inte van att ha sån här hård motvind, att falla handlöst i så djupa dalar, jag är inte van med att ha livet emot mig, allt på samma gång. Det går liksom inte att koppla bort fakta från min hjärna när jag egentligen behöver fokusera på nuet och det roliga äventyret. Det hade jag verkligen behövt idag. Men i det stora hela har jag gjort bra ifrån mig.
 
Jag har gått i en storslagen rymddräkt (enligt mig) inför en pubilk på 3000 pers (eller 6000, för jag hade lite svårt att höra rätt, men 6 låter lite påfläskat) och jag har haft en typ halv påfågelkrona på huvudet, träffat Kennet min gamle lärare och ätit skaldjurspaj. Alltså, gud vad god den var! Och nu sitter jag med världens nackont och ska snart få min skönhetssömn. Njuta lite av en tom säng helt för mig själv. Och min oinbjudna tinitus som förhoppningsvist ger sig av snart... det var allt för mig, imorgon ska jag vara rymdkvinna med halv påfågel igen! Hoppas mina blåmärken från träningen hinner försvinna då. God natt folks.
Denna jävel har tyngt min nacke as hell idag från 10.00. Fast som tur var så flyttades odjuret upp på huvudet så jag slapp titta ner i backen när jag skulle förflytta mig.
 Här har jag spenderat stora delar av dagen. Rep, make och hår i 10 h för att gå på scen i max fem minuter, värt? Oklart. Kul? Absolut!
Vår look: Moscow, synd att jag inte fick ett släp... Jag fick den korta jäveln!
Looken Glam hade absolut finast utstyrsel, genomskinliga Victoria´s Secret klänningar, med massa glitter och förföriskt hår. 
Jag och Josefine var lite starstucked. Vart än man gick kunde man träffa på en kändis. Man gick i gången, Timbuktu springer om en, man sitter i sminket och Darin, Gina och Agnes blir sminkad av samma sminkös som mig, efter mig, man sitter och målar naglarna Jill Jonsson kommer, i genrepet råkar jag få ögonkontakt med Brolle. Avlider lite. Bara lite. Summa av kardemumman, kändisar är väldigt korta men också trevligare än man tror... Och jag måste få lång tid på mig att smälta att jag sett min högstadie idol Darin live...
Delar av Muscow gänget! Josefine, jag och så Agata.
Tänk att jag faktiskt har gått på den här scenen. Helt makalöst. Och ska göra det igen, ännu mer overkligt.
 
 
Timbuktu med Resten av ditt liv. Riktigt bra!
 
Ska försöka fota mer imån! Eller iaf komma över lite roligare bilder och på min outfit! To be continued...

Världen är upp och ner

Jag ändrar mig, det värsta beskedet är inte bara ett brev med några få rader,
utan också canser. Kan inte canser få canser så den dör?

Det gör ont att falla

... Ibland blir livet inte som man tänkt sig. Hur man än planerat, lagt tid och detaljstuderat alla fallgropar kan man inte föreställa sig en bråkdel av hur ont det kommer göra när man faller i, misslyckas och när planen går åt helvetet.
 
Idag har det inte varit en bra dag, man skulle kunna säga att allt har gått åt helvete.
Bussen till skolan bjöd på sitesing så vi fick lov att springa till skolan för att hinna i tid.
På träningen var jag urkass och vikter som förut varit lekande lätt var blytunga.
Men den allra tyngsta sorgen kommer nog från det där jävla brevet.
Att en sak på 20 gram kan förstöra så mycket, ja praktiskt taget hela ens liv, 
den sorgen var nog svår att förbereda sig inför.
Och kommer nog omvandla mig till en tyst grå fläck för en lång framtid framöver...

Kaos

... Jobba till midnatt en vanlig veckodag gör jag aldrig mer igen!
Hu! kom precis hem från ett kaosartat jobb - som i och försig säkert fortfarande är kaosartat. Men jag såg min chans att lämna det skjunkande skeppet efter en timmes övertid. Vi är alltid underbemannade på kvällen, och inte nog med det kom en massa Leksingar och fulla kollegor. Inte en sån bra kombo vaa!
 
Så, nu är jag fett stressad, irriterad, arg och ensam... Hade verkligen behövt en Adam vid min sida att krama om så vreden och stressen försvann. Men sån tur har jag inte ikv. Så jag får försöka avreagera mig med lugn musik och hoppas att jag inte slummrar till i skolan imån... 

Miljötinget

En givande helg full av inspiration, motivation, kunskap och högstadieelever... 
 
Gissa vems? Någon hade iaf lyckats få ner en madrass, sovsäck, kudde, kläder och hygienartiklar i den lilla... Den personen borde skriva en handbok i hur man packar smart...
 
 
Galamiddag med favoritbandet Manno.
Snygga galadeltagare.
Melody Farshin, komiker.
 
Mingellapp och en söt lapp från en okänd deltagare.
Mina fina vänner Louise & Frida.
Den godaste pannacottan jag ätit! Slickvarning...
Bordsgrannar.
Kvällssnacks, vit choklad med jordgubbar.
 
Söndagssolnedgång. 

Tisdag känns lite så här

 
Tumblr
 
 

Den där Forni

 
 

#532

Efter mattelektionen var huvudet som ett sprängt k'rnkraftverk så jag kilade över till Amanda och hjälpa henne baka till halloweenfesten! Rullat ögon och gjort muffins med en twist, och så kom killarna och så mös vi till en film. Perfekt veckostart. Idag är jag ledig från skolan och ska se till att få lite matte gjort, kila ner till gymmet och lyfta lite, sen byta min hörlurar och jobba till 23.00.
 

I bedövning

"De flesta människorna lever sina liv bedövade.
De längtar hem från jobbet, de längtar till helgen och de längtar till semestern.
Ge saker mening och lev i nuet. Skaffa ett jobb som du älskar och som varje dag är som första dagen, ny, spännande och rolig, gör skolan roligare, intressantare. Gör saker som får timmarna att springa förbi men som du njuter av varje sekund. Börja leva ditt liv. Kämpa, jobba hårt och bli tio gånger bättre än den som är bäst."
 

Det var ett fragment av ett mycket bra citat som Milad Mohammadi sa under helgens Miljöting. Så himla himla fint!

Home

Är äntligen hemma i kära Borlänge igen!
Som jag längtat efter min säng, Adam och ett rent golv...  Och lite lugn och ro.
Nu är jag rätt död, så jag ska klämma ur mig den sista energin och räkna lite matte, fysik och sen stupa i sängen efter Solsidan. 

Panda da panda

Shuuue! 
Jag mår bra,. jag har varit yr, snorig och överlycklig. Fick dansa loss och sjunga med Panda da Panda för en stund sedan och nu är det läggdas för rummisarna vill upp och duscha någon gång om två tre timmar. 
 
Bilderna är Louises, för min egen ligger i tryggt förvar i resväskan... hehe. Men jag lovar att knäppa av några bilder imån! :D
 

ready to go

Blev påmind om min träningsvärk från bänkpressen i onsdags nu när jag packar, inte det skönaste men det är skönt att känna att man lever och gjort ett bra jobb. (Att ligga på mage och ha armarna ovanför eller runt kudden är rena tortyren)
Trodde först att jag skulle få ner allt i en sportbag med hjul men ack så fel jag hade. Fick lov att använda våld när jag skulle stoppa ner kudden och sovsäcken i familjens mellersta väska... Men det slutade med att jag fick se mig besegrad och lägga kudden i en större sepparat påse som var stor nog att rymma min datorväska och min mindre handväska (för det är ganska otympligt att springa runt med en stor resväska och tre mindre väskor/påsar. hehe. Ska önska mig en handbok i hur man packar smart i julkapp...
Men nu är jag iaf redo att åka! Pust...
 

Avbryt i packningen:

Förlåt mig själv för att jag är så otroligt seg och tidsoptimistisk, men jag kunde inte undgå att visa världen min fina fina vän! Haha, förlåt Lollo för att jag varit otydlig men jag ska på Miljötinget i Sandviken, tävlingen är om två veckor! Men tack för all pepp, det behövs alltid, och lycka till med halloweenfesten #2, skaka rumpa åt mig och njut åt mig. <3
En Lollotradition, får alltid SÅ mycket pepp från den här tjejen när det vankas tävling, och det betyder så mycket, tack finis! :D <3

"Jag måste salta trädgården"

I natt var det en såndär vända sig fram och tillbaka natt och det finns få saker som är så irriterande som att försöka sova men inte kan och samtidigt lyssna på någon som sover... Men tur i oturen fick jag höra Adam prata i sömnen. Hade till och med en liten minikonversation. Han sa att han var tvungen att salta trädgården och var irriterad över något... Haha sötan.
 
Nu är jag vaken, har slirat lite och halkat lite på min väg när jag skjusade Adam till jobbet och nu ska jag bara... packa klart, tvätta håret, måla naglar, packa läxor och kurera mig. Tänkte dra ut och springa nu när jag inte ska träna idag, men halsen tog emot och näsan rinner som en kran så jag får vara glad om jag ens tar mig iväg till Sandviken... Har iaf bunkrat upp med en stor kopp te och det bästa på frukostbordet; Borlänge Tidning.
Den bästa beståndsdelen på frukostbordet: Borlänge Tidning.
 

Uppis

Ser ut som att jag packat för en veckas utomlandsresor, men i själva verket är det bara en miniresa på 3 dagar det handlar om. Typiskt mig. Älskar att packa men hatar att packa upp, så det måste jag tänka på också...
Nåväl, fick nyss ett skitroligt samtal, så på fredag nästa vecka smäller det! Är så sjukt taggad på att få göra det här men jag är samtidigt skiträdd för att göra värsta tabben och för att få se mina "kollegor" och "motspelare". Och inte det vore nog så utlovas det en riktigt smaskig och fyllig ersättning, vilket givet vis bara är ett plus, men TAGGA!
Känns lite som att jag kommer hinna göra majoriteten av min bucket list innan jag är 35 bast. Och när man gjort de, så fylls listan på med ännu större grejer... Gud vad livet berusar mig.
Lite inspo till mig själv från tumblr.

"Det är miljön som gör oss sjuka"

I går efter träningen begav jag, Adam och systrarna oss till en "kiropraktorföreläsning". Under hela föreläsningen fick man sitta på som små taggbollar för att vara aktiva och lyssna på en föreläsning om livet, om vad som orsakar obalans och hur man skulle uppnå total lycka. Det första jag noterade var att hållning säger mycket mer om hur man går och uttrycker sig än vad man tror. Din hållning bidrar faktiskt till hur du mår, så direkt kan du justrera hur du vill må. Genom att sträcka på sig får man mer syre, mer syre bidrar till en alertare kropp och hjärna och förbättrad koncentration. Att gå framåtlutad och ihopsäckad bidrar till att stresshormoner bildas och att den inre miljön försämras. Och så vidare. Det var en givande föreläsning och i slutet pushade de för att gå en femårig utb i Barcelona så man kunde bli kiropraktor och det låter faktiskt najs.
 
Men mina tankar hann inte flyta iväg allt för mycket för direkt efter var det destination Dennis & Joel för att titta till Adam pärla och spela lite GTA V, alltså, det spelet... Så himla roligt. Sen åkte jag och älsklingen hem och tittade på film. Mys onsdag.

Hög på livet! (igen)

Det händer alldeles för mycket i mitt liv för att jag ska hinna dokumentera allt! Nu ligger jag en eftermiddag back igen... Och gårdagen är värd att skriva om för det var lite av en ögonöppnare... Men mer om det i nästa inlägg.
 
Så, vad har ni gjort i dag? Själv har jag fått tillbaka ett kemiprov som jag var helt övertygad om att jag skulle misslyckas med, men hela förstasidan skvallrade om att det gått vägen, till och med galant! Så var jag hög på livet igen. Haha.
Sen gjorde jag ett fysikprov med Ove, som jag dumt nog glömt plugga till (läs, inte ens slagit upp boken, fy Elisabeth) men mitt minne visade sig från sin ljusa sida och jag gjorde alla uppgifter och tyckte att jag klarade det finemang, så på måndag ska jag få göra ett avancerat prov för att se om jag når MVG-kriterier, alltså, VA SATAN HÄNDER MED MIG SJÄLV!? Jag har förstått fysiken, men inte mer än så och nu är jag till och med uppe och nosar på de högre betygen!? Jag är övertygad om att det här "fjärde året" har varit till min fördel, även om jag är ensam kvar och tidvis lider av ensamhet, men nu har jag tid att fokusera helhjärtat på allt som inte blev så bra och tid att ta mig an alla roliga kurser jag inte hann med. Men framförallt har jag fått ett annat perspektiv på studierna, på livet och allt som händer runt om kring. Så jag är jätte lycklig och tacksam över mig själv. 
 
Nu är jag hemma, ombytt i min hemmakostym, onepiece. Väntar på mat, väntar på Adam medan jag filar lite på mitt CV och en ny utmaning! När jag är i mätt som en plätt ska jag börja packa inför helgen och morgondagen då det bär av mot Sandviken! Lyssnar lite på Panda Da Panda som vi ska få se live imorgon kväll! Alltså, AHMAJGAAAHD! SÅ hög på livet, igen.
 
 
Tog kort för att jag skulle göra Adam stolt, men jag är nog för stolt för att låta det stanna där, så nu får ni också ta del av mina framgångar, väldigt personliga delar, men äch. Jag är nöjd!

Uppladdning

Haaaj mates!
Somnade även inatt långt efter läggdags, så jag tror att jag måste aktivera mig mer om dagarna och kanske kanske gå upp tidigare, hehe. Men iallafall s¨har mitt liv inte varit så intressant idag, en kemilektion, lite pappersarbete och nu uppladdning inför träningen. Med miffins te och dödligt gott knäckebröd som Bitte gjort! Två ägg på det och jag är laddad till 100 inför sista träningen den här veckan. Eftersom att jag åker bort lär jag ge allt jag har idag. Och på tal om allt jag har så gjorde jag en överstöt på 52.5 kg, nytt pers!
Träningslivet är i en uppåtkurva nu och det ska jag njuta av!
 

Stugmys och nattliga besvär

Hellu världen!
Efter middagen i Adams supermysiga stuga så råkade vi somna och bastun brann ut. Lite smått dragna vaknade vi vid nio tio tiden och åkte raka vägen hem för att fortsätta med sovandet, dock så var det bara en av oss som kunde fortsätta sova, den andre låg och vred sig, hoppade runt, bytte position och gick till och med ner och lade sig för att få sig en blund, men icke. Men vid tre-tiden så fick hon också besök av John Blund. Så idag är jag supertrött. Har gjort lite hemmafrussysslor så som laddat två tvättmaskiner, hängt upp tvätt, diskat och lagat mat. Ska strax kasta fram skolböckerna och ränka några tal innan jag drar mig mot träningen. Funderar starkt på att göra en skaldjurspastasås, med mycket grädde och parmesan innan jag går in i min tävlingsbubbla. Där kolhydrater, godis, chips, läsk, glass, fet mjölk, grädde och creme fraiche och snabbmat är förbjudet under vardagarna. Men åh andra sidan kan Adam få göra ngt gott nu när jag ändå gjort så mycket mat och lunchdosor på sistonde...
Fortsättning följer.
 
Blir vrålhungrig varje gång jag ser deras Sumo... Kan. Inte. Få. Nog....
"Det är viktigt att blanda wasabin ordentligt"...
Såhär äter man sushi som en riktig man. Eller?

Lunktempo men ändå fått mycket gjort

Kände mig lite svullen och seglivad när Adam lämnade mig i morse och när det var min tur tre timmar senare ville jag bara dra täcket över huvudet och stanna hemma med mina skolhögar - och det gjorde jag. Så idag har jag gjort mitt fysikhäfte, lunkat hemma och repat mig (är fortfarande lite sjuk sen utgången), dammsugit och nu ska jag packa och åka till Adams stuga för sushimiddag och bastu. Vi måste ta igen lite kvalitetstid som gått förlorad och kommer! För i helgen är det min tur att åka bort. Men mer om det, i november har jag sjukt många grejer på G och jag är nog lite för exalterad, verje helg är uppbokad, som det ska vara fast ändå inte. Men nu måste jag kila för snart är hjärtat här!
 

saker som är synonyma med varandra

En sak jag och Anna pratade om i torsdags var att alla epoker, människor, stunder, minnen, saker och "verb" har en smak, doft eller en viss färg. 
För mig är Anna och lax synonymt, hon älskar lax och bjuder nästan alltid på lax när jag äter hos henne. Magnum Gold är spanskalektioner när jag och Linda alltid åkte moped till rätt pris och köpte glass istället för att vara på spanskan. Dada life - Kick out the epic är buss nr 5 kl 08.00 alla skoldagar i tre år. Mjuk pepparkaka för mig tillbaka till 2008-2009-2010 då jag nästan åkte skidor varenda helg med Linda. Vi brukade alltid varva mjuk pepparkaka mellan åken för att Linda var en fikafantast. 
 
Och Hero med Enrique Iglesias kommer alltid vara min simmperiod i mitt liv. Det fanns ett sommarlov någon gång på mellanstadiet eller var det lågstadiet? Saksamma, det fanns en period då jag simmade vad jag minns det som fyra fem gånger i veckan, jag skulle se om jag passade in i Borlänge Simsällskap (trots min unga ålder) och lyckades alltid lyssna på Hero när jag simmade ryggsim. Vilka tider. Om jag fortsatt kanske jag hade simmat mig till SM? Nejdå, sådana stordåd ska vi inte överdriva med, men jag hade säkert gått långt. 
Här har ni mitt ryggsim. 

En sista gång

Och så var det här lovet slut. Mitt livs sista lov någonsin har nått sin ände... Känns? Förjävligt rent ut sagt, för det går alltid fortare än vad man planerat! Men jag tycker ändå att jag fått in många vilostunder, många bra träningspass där jag varit en maskin och vänt 50 kg och tangerat mitt pers, glada upptåg, lagomt med festligheter, sovmornar och framförallt att jag fått tag på 10 Avicii biljetter till gänget! Känns helt underbart. Lite av varje helt enkelt. 
 
I dag har jag tillexempel tränat och lagat mat. Vi körde ryck och stöt idag och när jag värmde upp kände jag mig tröttare än någonsin så jag var nära på att ge upp och sätta mig på avbytarbänken för idag men jag kände att jag inte kunde komma dit och göra mig själv besviken så jag lyfte på. Och vipps så fick jag till en fullträff, alla vinklar var perfekta, alla tajmningar och alla hastigheter, spänningen. Och så vände det. På tal om vändning så vände jag 50 kg idag, tre gånger! Två dagar efter ett benpass och en utgång. Det kändes så overkligt, för sist jag vände 50 kg i stöten var ju på DM för tre månader sedan. Så idag är jag stolt över mig själv!
 
Nu ska jag och min one piece fixa naglarna och sedan hämta älsklingen på stationen! Som jag längtat!
Säger godnatt och hejdå i min gosige vän som är för ful för att användas offentligt. Men jag ska nog ändå göra det när jag hämtar Adam, inviga den utanför min dörr alltså. 

En Betty

Jag är så stor stammis och masskonsumerare av Donken att de valt att plcoka in en hamburgare som hyllar mig i deras sortiment, blir alldeles tårögd! Dock, har de missat den där biten med att Betty inte är någon stor lökfantast... 
Haha, skämt och sido, en burgare i tävlingen My burger heter McBetty och det ska bli spännande att sätta tänderna i migs själv! DOCK, tror jag att det kan vara farligt för mitt "varumärke" att en burgare döps "efter mig", då får ju fler i landet inspirationen att döpa sig till Betty, och lilla orginal Betty vill ju vara ensam och ta patent på namngivningen. Hahah
Skämt och sido #2. Längtar.
Här kan ni läsa mer om skaparen och hans resa, förövrigt tycker jag att det är en alldeles utmärkt humorblogg. 
 

Halloweenfest på Etage (girls night out)

Jag önskar verkligen att jag hade tagt någon bild inifrån Etage, för det var sjukt och magiskt! Men jag får nöja mig med dessa som togs på den tjejiga förfesten! Ett taggat gäng Grekisk gudinna, Katt, Jigsaw och Dönicke. Hehe.
Missen vaktar skatten...
 
 

200 km/h

Aaaah, äntligen hemma!
Idag har vi nog haft redkordmycket att göra. Det var tät kö, sån där kö som man inte ser slutet på från tolv till fyra, alltså under hela passet. Jag har väl serverat nära 1000 hamburgare, nej fler tror jag och fått mig en och annan milkshakedusch. Lördagsmys! Nu ska jag bara gå och stupa i duschen, men mitt mål är att hamna i sängen innan jag däackar, men det finns det inga garantier för... Hur som haver så är jag glad över att denna lördag är slut, för själv är jag helt slut, finns inte ens en uns energi eller humör kvar. 

Hög på livet!

Kvällen igår är lätt en "topp tre utgång"! Det var så himla kul! Först så fick vi köa i 45 minuter och mina bara ben tyckte inte om mig då, men jag tyckte att kökompisarna var sköna så kylan kunde jag ändå stå ut med. In kom vi fem minuter efter elva, vilket var lite surt. Men jag var ändå övertygad om att kvällen skulle bli skitrolig och det blev den. Alla hade verkligen gått in för temat och det fanns en salig blandning mellan Super Mario, stekare, sexiga poliser, djur, daggmaskar och en hel del katter. Lilla golvet spelade för en gångs skull bra musik (vi entrade och invigde det med Barbie sången) och stora dansgolvet leverearde tung musik som man bara ville dansa skiten ur. Kort och gott var det en mycket lyckad kväll, skön att för en gångs skull bara vara vi tjejer.
 
Senare mot småtimmarna hade vi Donken picknik i Davids bild och nu mår jag skitdåligt. Är riktigt förkyld och ser ut att ha vaknat från de döda. men jag ska göra ett bra jobb idag så får jag slänga mig i säng när jag kommer hem. 
 

It's on!

Den här fredagen har gått i en rasande takt! Först intog vi Kupolen och köpte på oss hårsmycken, lite sminkgrejer och fransar. Sen laddade vi upp inför träningen med Donken. Haha, och sen körde vi ett tungt ryckpass med, markryck och knäbög. Fick testa på min nya persvikt men det ville sig inte idag. 
 
Nu är jag mätt och belåten och har precis blivit klar med sminkningen och kläderna, eller, lakanet. Hehe. Jag ska packa väskan och bege mig mot Stina. 
Guld är detaljerna. 
 

God morgon världen

Oklart om jag drömde eller verkligen gick upp och sade hejdå till kära Sussi som idag åkte till Danmark för att representera Sverige i tyngdlyftning, Nordiska mästerskapen. SÅ HIMLA COOLT!
Sen somnade jag iaf om igen, nu kom syster nr 2 in, Madde och ville att jag skulle äta Bertie Botts every flavour beans med henne... Till en början fick jag smaka Cherry, Lemon och avslutade med en "sausage". På riktigt, tyckte Madde att det var lämpligt med en spyattack på morgonen!? Den smakade deffinitift inte korv, mer spya som framkallade spya. Ursch!
 
Nu ska jag hämta mig, försöka pilla i mig lite frukost, men det lär nog inte gå så jag får träna på tom mage om två timmar. Men innan dess ska jag ut på shoppingturné! :D Köpa på mig lite saker för kvällen. Iaf något som är positivt den här morgonen...
Busunge!
 

RSS 2.0