En sista gång

Och så var det här lovet slut. Mitt livs sista lov någonsin har nått sin ände... Känns? Förjävligt rent ut sagt, för det går alltid fortare än vad man planerat! Men jag tycker ändå att jag fått in många vilostunder, många bra träningspass där jag varit en maskin och vänt 50 kg och tangerat mitt pers, glada upptåg, lagomt med festligheter, sovmornar och framförallt att jag fått tag på 10 Avicii biljetter till gänget! Känns helt underbart. Lite av varje helt enkelt. 
 
I dag har jag tillexempel tränat och lagat mat. Vi körde ryck och stöt idag och när jag värmde upp kände jag mig tröttare än någonsin så jag var nära på att ge upp och sätta mig på avbytarbänken för idag men jag kände att jag inte kunde komma dit och göra mig själv besviken så jag lyfte på. Och vipps så fick jag till en fullträff, alla vinklar var perfekta, alla tajmningar och alla hastigheter, spänningen. Och så vände det. På tal om vändning så vände jag 50 kg idag, tre gånger! Två dagar efter ett benpass och en utgång. Det kändes så overkligt, för sist jag vände 50 kg i stöten var ju på DM för tre månader sedan. Så idag är jag stolt över mig själv!
 
Nu ska jag och min one piece fixa naglarna och sedan hämta älsklingen på stationen! Som jag längtat!
Säger godnatt och hejdå i min gosige vän som är för ful för att användas offentligt. Men jag ska nog ändå göra det när jag hämtar Adam, inviga den utanför min dörr alltså. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0