En söndag i tip top, eller?

Idag är jag bakis på livet som satan! Var beredd på att jag skulle vara sliten efter två dagar fullproppad av modevisningar, artister och så Amandas pampiga Halloweenfest, men den förväntade slitsamheten ska nog höjas upp till två om man ska vara verklighetstrogen... Vaknade halv ett av att jag dregglat ner min kudde och nästan dränkt mig själv i sömnen, rummet badade i ljus och Adam låg brevid mig och sov en som gris.
 
Skyndade iväg till träningen och förväntade mig inte särskilt mycket av mig själv eftersom att jag varit borta sen i onsdags... Men det gick förvånansvärt bra! Fick maxa i ryck och stöt och jag var uppe på bra vikter inför tävlingen nästa helg. Känner mig supertaggad!
 
Något annat som jag varit supertaggad på en längre tid har ju varit Amandas halloweenfest! Den var magisk och pampig på alla sätt och vis och jag önskar att jag fick uppleva den igen och tycker synd om er andra som missade den, för det är verkligen en magisk tillställning. 
 
har nästan fyllt mitt minneskort så ni har många intressnta inlägg att vänta er! Nu ska jag bara försöka varva ner. Plugga lite matte, rulla hemåt till Gustafs och se på Solsidan medan vi vaknar upp ur bakisdvalan. 
Emma från Cashmere (stavning), jag från Moscow och Lisa från Jelly. Tre fina sminkningar!
Hittade en görsnygg matchning med min fina kavaj som jag inte vågat använda än. Ska slita ut den kombinatiponen!
Fina Louise och jag i väntan på mer väntan...
Modevisning, vår Paulina som var som vår "mentor". Så sagolikt vackert! Det var svårt att vara lika pampig som henne måste jag erkänna...
Sneakpeak på en del av goodiebagen! Mycket nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0