Hög på livet! (igen)

Det händer alldeles för mycket i mitt liv för att jag ska hinna dokumentera allt! Nu ligger jag en eftermiddag back igen... Och gårdagen är värd att skriva om för det var lite av en ögonöppnare... Men mer om det i nästa inlägg.
 
Så, vad har ni gjort i dag? Själv har jag fått tillbaka ett kemiprov som jag var helt övertygad om att jag skulle misslyckas med, men hela förstasidan skvallrade om att det gått vägen, till och med galant! Så var jag hög på livet igen. Haha.
Sen gjorde jag ett fysikprov med Ove, som jag dumt nog glömt plugga till (läs, inte ens slagit upp boken, fy Elisabeth) men mitt minne visade sig från sin ljusa sida och jag gjorde alla uppgifter och tyckte att jag klarade det finemang, så på måndag ska jag få göra ett avancerat prov för att se om jag når MVG-kriterier, alltså, VA SATAN HÄNDER MED MIG SJÄLV!? Jag har förstått fysiken, men inte mer än så och nu är jag till och med uppe och nosar på de högre betygen!? Jag är övertygad om att det här "fjärde året" har varit till min fördel, även om jag är ensam kvar och tidvis lider av ensamhet, men nu har jag tid att fokusera helhjärtat på allt som inte blev så bra och tid att ta mig an alla roliga kurser jag inte hann med. Men framförallt har jag fått ett annat perspektiv på studierna, på livet och allt som händer runt om kring. Så jag är jätte lycklig och tacksam över mig själv. 
 
Nu är jag hemma, ombytt i min hemmakostym, onepiece. Väntar på mat, väntar på Adam medan jag filar lite på mitt CV och en ny utmaning! När jag är i mätt som en plätt ska jag börja packa inför helgen och morgondagen då det bär av mot Sandviken! Lyssnar lite på Panda Da Panda som vi ska få se live imorgon kväll! Alltså, AHMAJGAAAHD! SÅ hög på livet, igen.
 
 
Tog kort för att jag skulle göra Adam stolt, men jag är nog för stolt för att låta det stanna där, så nu får ni också ta del av mina framgångar, väldigt personliga delar, men äch. Jag är nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0