saker som är synonyma med varandra

En sak jag och Anna pratade om i torsdags var att alla epoker, människor, stunder, minnen, saker och "verb" har en smak, doft eller en viss färg. 
För mig är Anna och lax synonymt, hon älskar lax och bjuder nästan alltid på lax när jag äter hos henne. Magnum Gold är spanskalektioner när jag och Linda alltid åkte moped till rätt pris och köpte glass istället för att vara på spanskan. Dada life - Kick out the epic är buss nr 5 kl 08.00 alla skoldagar i tre år. Mjuk pepparkaka för mig tillbaka till 2008-2009-2010 då jag nästan åkte skidor varenda helg med Linda. Vi brukade alltid varva mjuk pepparkaka mellan åken för att Linda var en fikafantast. 
 
Och Hero med Enrique Iglesias kommer alltid vara min simmperiod i mitt liv. Det fanns ett sommarlov någon gång på mellanstadiet eller var det lågstadiet? Saksamma, det fanns en period då jag simmade vad jag minns det som fyra fem gånger i veckan, jag skulle se om jag passade in i Borlänge Simsällskap (trots min unga ålder) och lyckades alltid lyssna på Hero när jag simmade ryggsim. Vilka tider. Om jag fortsatt kanske jag hade simmat mig till SM? Nejdå, sådana stordåd ska vi inte överdriva med, men jag hade säkert gått långt. 
Här har ni mitt ryggsim. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0