Slow down

... Som Paolo Nutini sjunger i Last request. Gud vad jag älskar den låten och Gud vad den här dagen gått i ett! Ibland blir jag bara så matt på mig själv, haha. Det har inte blivit någon packning, än... Men något jag absolut inte får glömma är pappas bankdosa. Då blir jag kvar i Linköping eller så blir jag urfattig för att jag måste köpa biljett på tåget och ställa in min idrottsmassage som väntar när jag kommer hem... Så note to self: Glöm inte dosan!
 
Annars då? Ja tackar som frågar, jag är sådär behagligt slutkörd, har precis pratat med Adam och ska väl sätta igång med den evige packningen snart. Livet är skönt, fast mest nervöst i detta nu. Var så nervös att jag fick lov att väcka Adam igår natt vid ett-tiden så han kunde hålla mig sällskap tills det lagt sig... Gissa om jag kommer ligga sömnlös inatt!
Nåväl, hur det än är så ligger jag bra till inför tävlingen, är så fruktansvärt megataggad så jag måste nog lära mig tagga ner mig lite också... Och efter tävlingen väntar en kramturné i Linköping! Kan knappt bärga mig! Som jag längtat ihjäl mig efter de! Men nu ska jag inte tråka ut er mer, god natt så hörs vi när vi hörs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0