Jag ska bli en doer

Lånade hem en hjälpande bok för två månader sedan för att förhoppningsvist bryta mitt lata mönster. Och nu är den äntligen öppnad! Hurra för mig!
Den heter iaf Lär att lära med Björn Ringom och handlar om studieteknik, prestation och motivation. Och den har bitit på mig!
Står egentligen självklara saker, så som att planering är viktigt, men det är skönt att få allt serverat och få ett schema att gå efter. Så läs den alla lata eller omotiverade ungar!
 
Idag ska jag vara en doer. Jag har mentalt förberett mig för att plugga, (eftersom att jag inget annat än sprungit 1.2 mil gjort) så är det hög tid att ta sig igenom matteprovet... Hehe, så jag har satt upp en konkret, enkel plan. Plugga en timme, rast/middag. Plugga en timme, te/rast en 20 min (nätrunda) sen plugga lite till, tills jag känner att allt sitter och sen gå till sängs och läsa, eller titta på Solsidan. Eller, måla naglarna! :D
Jag ska göra ett test och se om jag kan följa den enkla strukturerade planen eller om jag blivit ett omöjligt fall/offer för lathetsdöden...
 
Ser inte mycket ut för världen, men för  mig funkade den fin fint!
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hittar du några gyllene tips för vardagen, dela gärna med dig! :)

Svar: Dela på allt, och planera. Och gör det ni planerar... :)
Elisabeth Johansson

2013-10-16 @ 19:08:57
URL: http://mansingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0