Lyckad dag

Hela dagen har varit så fantastisk!
Det är sällan som jag kan komma ur min lathetsbubbla och idag var en sådan dag. Vaknade förvissa halv två och gjorde nada tills jag åkte till min träning. Men väl på träningen, var jag en dynamit!
 
Jag har nått ett stadie där mina hjärnspöken inte längre hörs, där tvåor på 37.5 kg i rycket är enkelt som en plätt och där jag faktiskt sitter under tvåor på 47.5 kg i stöten även om överstöten inte är perfekt. Men under kommer jag, utan att bara ta en ansats och låta stången landa på marken igen. Idag har jag vågat och det är väl det som är problemet för mig.
 
Gjorde fem tvåor på 35 kg, en tvåa på 37.5 (klarade alla galant) och fyra tvåor på 40 kg där jag missade några.
Sen körde jag höga vikter på stöten och det gick förvånansvärt BRA. Snabba vändningar och fina försök. Så jag är mer än nöjd över min dynamitlyftning idag! Dock hade det sitt pris, "skar" upp en stor skinnbit och i sista stöten gjorde det skitont. 
 
Efter träningen gottade jag och Adam ner oss i matträsket. Åt för ett helt hockeylag. Fast det var inte så svårt att göra när det fanns nybakt bröd, chili con carne och kärleksmums... 
Sen försvann jag ner i pluggträsket och där fick jag väldigt mycket gjort! Så nu är jag förberedd för kemiprovet på torsdag! :) Den känslan, att man känner att man gör nytta är underbar, därför borde jag plugga koncentrerat lite oftare. Haha. Nu ska jag krypa ner brevid Adam som säkert redan ockuperat hela sängen...
 
alla bilder vänder sig, men nu orkar jag inte vända de... :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0