Offline

Kände mig så himla sliten och orkelös i dag. Så jag körde en smitare när mattegenomgången var över och träffade på Lollo och vips så gick vi en förfriskande promenad mot Amanda. Blev en snabb catchup med iskall mjölk och dinkelbulle. Oslagbar kombo. Sen skyndade jag mig mot bussen och tog en powernap, men när bussen rullade in mot de bekanta husen kände jag mig mer trött än alert så jag bestämde mig för att ha en offdag, med bara mig själv.
 
Så, nu har jag avverkat ett program Hela Sverige bakar, käkat en skitgod sallad på spenat, rivna morötter, keso, ceasarsås, mycket parmesan, en liten rest tonfisk/pesto/makaron sallad och så marinerat kött. Skitgott! Sedan hoppade jag in i duschen för en spakväll. Så nu är jag både, ren, len, snygg och väldoftande! Tävlingsfin.
Så nu ska jag avsluta dagen med lite bokläsning och massa massa vatten. Har varit dålig med vattendrickandet så det kan vara en orsak till min trötthet, har även hänt av krampningar i musklerna så jag borde dricka mer. Inte två små glas vatten till lunchen...
 
Söta vänner i Amandas slott, som jag älskar! Hoppas jag också får flytta till en lika snygg, ljus och funktionell lägenhet snart. 
Hela Sverige bakar med potatisgratäng. Och mysbyxor såklart!
 
 
Spakväll med rubbet! Ansiktsmassage, härliga inpackningar, skrubbar, tvålar, shampoo & balsam, nagelvård och en fet kroppskräm. 
Nu: bubbelvatten och en bra bok, och en egen säng för mig själv. Lite Adamrehab nu när vi umgås mer än är ifrån. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0