Ordbajs

Börjar få lite småpanik över min livscykel som inte är så hälsosam. Går upp 30 min innan jag måste gå till bussen på morgonen, ligger kvar i sängen tills jag verkligen verkligen måste gå upp och får sedan stressa ihjäl mig. Antingen får Adam köpa en obekvämare säng, eller så måste jag ändra mina morgonrutiner. Det var så länge sedan jag gick upp "i tid" så jag har glömt hur man gör och hur det känns... Så tragiskt.
 
Så jag hoppas jag kan åka på militärkurs snart så jag kan få den där dosen diciplin som behövs. Och börja lägga mig tidigare på kvällarna. Och kanske börja ta tag i mitt liv och sluta göra roliga grejer konstant...
Mål till i morgon, kliva upp med Adam, äta en långsam, stor frukost, inte stressa och göra allt ordentligt. (Är ju övernattning imån) Måste genast packa. Faaast, njae, det blir nog en cheesy tjejfilm innan allvaret sätter i gång och sen kommer Adam och joinar mig! Hurraaa!
 
Allt ordbajsande påminner mig om mina nyårsmål (Mållista#1, mål#2)  som jag inte lyft ett finger för, tre månader kvar av året och det är nog dags att sätta igång... Måste skriva ett till inlägg om alla mina 2013mål, lär kommentera en del orealistiska punkter... Meen, mer om det i nästa inlägg. 
google
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0