Tacos, hundhäng och filmmys

Ja det blev en social tisdag! Brummade ut till lilla Säter den tid jag vanligtvis brukar komma hem, men jag njöt av resan. Jag har alltid tyckt att Gustafs, Solvarbo och Naglarby varit vackert men idag uppskattade jag vyerna ännu mer. Oklart varför. Sen hittade jag Lollo och så traskade vi till affären för att inhandla tacogrejer. Sen kom grabbarna och så käkade vi. En trevlig middag och jag börjar ta mig innanför skalen på David. En skön liten prick med signaturmeningen "God damn it!" som även smittat av sig på Lollo.
 
Sen, när magarna var mättade och fyllda till brädden vandrade vi vidare mot Amanda & Fredriks place där "Now you see me" väntade och stora snacksskålar. Fredrik #2 och Märtha hade tagit med sig sina två fyrbenta vänner som jag var mer koncentrerade på än filmen. Men det lilla jag såg var skitbra. De var så söta, den stora låg nere på golvet och blev klappad medan den lilla låg intryck mellan mig och Lollo hela filmen. Så himla gulligt!
Och så himla harmoniskt att höra små tassar passera parkettgolvet. Så ska jag absolut leva om några få år. Och Adam verkade också trivas i hundarnas sällskap. Perfekt.
 
Jaaa, under middagen fick Lollo för sig att hon hade vuxit och det skulle självklart bevisas...
Sötisar!
Från v. Fredrik #2, Märtha, Amandis, Anton, Lovisa, Fredrik, Adam, Lollo, stor hund, Jag, Liten hund <3
HAha, bara en massa par och Lollo. <3
 Jag tror att Adam tog den lilla h8unden ifrån mig för att visa att han är redo för att bli flerhundspappa. Så fint av honom! Ska genast googla upp bra uppfödare och börja spara pengar till våra kommande hundar, LÄNGTAR! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0