Till andra platser.

Har nog inte varit med på hela dagen idag. Kommer på mig själv näst intill hela tiden med att mina tankar svävar iväg på helt andra saker än de jag håller på med. Som på kemiprovet, helt ologiskt att mina tankar vandrar iväg till SM-tävlingen och alla kommande tävlingar, strategier, träningsdagar och metoder...
 
Och nu på fysiken, då jag bara ser skidbackar, lekande barn och flygplan gjort av mänskliga kroppar... Känns välbehövligt med ett lov så man får vila själen och hjärnan ett slag, men ännu mer behövligt med ett mentalt bad. Haha, kom på mig själv att jag gjort 100% prov idag på båda lektionerna, det jag kunde gjorde jag bra på kemin, det är väl bara koncentrationen som är det största hindret, men det kan jag bara läsa på under mitt lediga lov. Sen hade vi prov på första fysiklektionen, ett oförberett sådant och Ove (fysikläraren) säger att det ser lovande ut, så lovande att jag kanske till och med kan ta mig till VG-MVG-nivå. HELT OSANNOLIKT!
 
Men nu måste jag kila vidare till nästa möte. Louise, fastän jag inte har träning har jag lyckats boka upp hela dagen, nästa programpunkt, bussen hem och fixa grejer till festkommittén. YAY. Jag är på G!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0