Söndag

 
Av oklar anledning, eller, av pepp och trevligt sällskap då då, blev jag vaken till fem i morse fyra timmar senare skulle jag upp och jobba. Så, nu och här lovar jag mig själv att inte göra så mer. Utan sova lite lite till. Efter jobbet, som krånglade, fick en jätte elak kommentar av en kund, som gjorde mig ledsen. Så iaf, så gasade jag till gymmet. Kändes inte så himla bra men jag lyckades skrapa ihop 1.5 timmar och lite knäböjsträningsvärk. Och nu ska jag dammsuga, och plocka ihop mitt liv som ligger på golvet o skräpar, hahah. 

Hahah, söndagshumor!


Fartfyllt

 
Åh. Gårdagen... Fick en fin snap av Sofie, hahah

Vilket äventyr! Det gick så fort så man bara såg allt i periferi. Skrev klart min artikel, gick och gymmade, körde stöt och knäböj. Gasade till jobbet, stängde, gasade hem, sminkade mig och hoppade i min festblåsa som dagen till ära blev den lilla svarta med gulddetaljer och vam höstig sminkning med ett skrikigt läppstift. Sen dansade vi hela natten, och avslutade på Max. Hade det jätte trevligt, träffade två kollegor (det visste jag inte om när jag jobbade där) och så dansade vi. Så nu är jag nöjd på dansfronten för ett tag. Hade det iaf jätte trevligt och i morse, efter fyra timmarss sömn, mådde jag absolut inte bra. Fy fan säger jag bara. Jag tror att vi måste dansa mer, så man inte känner sig orutinerad och dötrött morgonen efter. HAha. Men nu måste jag gasa iväg mot jobbet! Ses, ikv efter att jag stängt! <3

No panic

Okej Elisabeth, skriv vad som bekymrar dig så kanske det hjälper att se stressmomenten nedskrivna.

Det som ligger och gnager är allt resande. Jag har fått en möjlighet att göra pilottester för att Försvarsmakten anser mig lämplig (i nuläget) för att vidareutbilda mig till Flygstridsledare. Det är det som förändrat hela mitt liv. Jag har aldrig tänkt tanken att jobba med flyg och om jag ändå har en möjlighet att testa mig (den är unik, just nu är jag en av tio i Sverige) så varför inte?
Saken är bara den, att det är så jävla många tävlingar för tyngdlyftningen i höst. Att tacka nej skulle aldrig falla mig in. Fick boka om min tid nu på tisdag till måndagen efter J-SM (såg jag nu) och det blir fan inte lätt att få mitt liv att gå ihop. Att få tiden att räcka till, till allt jag vill göra. Och jag vill ju båda delarna så jävulskt mycket!
J-SM går i Olofström, i Skåne, dagen efter, ska jag infinna mig i utkanten av Stockholm, utvilad, klippsk, stresstålig och avslappnad. Just nu får jag bara inte livet att gå ihop och jag vill inte vara en belastning för de runt omkring mig heller. Så jag vet inte. 
 
Men nu vet ni att min liv är riktigt jävligt. Ihoptrasslat och snudd på sönder. Eller hon som lever det är det. 

Lite stressad

Åh, härre gud vad sliten jag är. Jag vet att jag efterlyste en kickstart och en fastpunkt i tillvaron, vardagen. Men den kickstart jag fått gör mig bara matt, orolig och uppstressad av allt resande. Ska jag vara ärlig har jag knappt hunnit packa upp från HvSS-tävlingen, och den var ändå för två veckor sedan... Har inte kännt att jag kunnat pusta ut och bara ligga raklång på sängen och göra absolut ingenting. Det är alltid något som händer. Någon fyller år, en annan vill gå ut på fest, mönstringen, träningen, jobbet, kompisar ska träffas, artiklar ska skrivas och hela kokarongen. Det är lite jobbigt, inte att allt kommer på samma gång för det är jag van med, men att vara ute och flänga så mycket - samtidigt som allt händer och ska hända. Nu fick jag en testtid för pilottesterna på tisdag, men jag har knappt hunnit landa i mig själv med GMU-beskedet och min individuella inriktning. Och jag vill verkligen kunna göra mitt yttersta, men först måste jag känna mig avslappnad och landa mentalt. Vilket kommer ta lite tid. Ge mig två veckor till så är jag nog hemma. Samtidigt, är det J-SM om två veckor, vilket får mig helgalen. Jag vill stå på pallen, men det känns som att jag inte kommer räcka ända fram. Mina ben är way to klena men min vikt och min teknik är idealisk. Så, kan man träna upp benen så pass mycket på mindre än 2 veckor och samtidigt få den vila man behöver?!
 
Om det finns någon som kan göra dygnen längre eller klona mig vill jag gärna veta. Hade känts skönt. 
 
 

sneak peak

 
Från och med nu är det köpstopp! 

Levde rövaren i Stockholm och med jackköpet & Make Up Store shoppingen igår. Så, nu har jag totalköpstopp. Måste ju tänka på framtiden. Haha, men åh vad förälskad jag är i mina nya grejer! Ska skriva ihop ett inlägg åt er sen!

Planering

Åh, härre jesus. 
Vaknade sex i morse och har sen dess setat och planerat upp min höst. Insåg att jga inte kunde gå den kurs jag hellst av allt vill läsa, men jag insåg också att den här hösten blir resans höst. Många tävlingar, lite sidoprojekt, pendling mellan Linköping och Borlänge och så förhoppningsvis överraskningsresan. 
Men härre jävlar vad lite det är kvar av 2014. Snart bara 3 månader kvar. Och så mycket att göra. 
 
 
Håller på att planera upp min höst. Jag har iaf kommit igång med måleriet i min kalender, vilket alltid är en mkt bra början! :D 

You only live once

Jag vet inte, men för några veckor sen fick jag en tankeställare, eller kankse snarare ett "minne" som inte existerar i min minnesbank, eller, ett minne från framtiden, att jag inte har så långt kvar. Eller att något som skakar om hela min värld kommer hända. Det är en känsla jag har och jag vill inte bara nonchalera den, så jag har tagit den på största allvar. Vågat lite mer, uppskattat lite mer, upplevt lite mer och försökt att vara en bra medmänniska och någon som lämnar spår efter sig till omvärlden. Om det nu skulle hända något, vill jag bli i hågkommen som den nyfikna, spralliga, livsglada och tokiga Betty. Hon som alltid gjorde mig glad.
 
Igår hade jag fullsmockat schema från upptisgning till kväll och mitt i planeringen ringer Adam och undrar om jag vill åka på en spontanroadtrip till Västerås. Eftersom att den här känslan förföljer mig backar jag inte ur. Jag skjuter upp mitt artikelskrivande och sätter fart med att bocka av. Träningen går supergalant. Tog 40/50kg som om jag mitt inne i träningsperioden och jag känner mig lugn inför J-SM om två veckor. Tekniken sitter, men styrkan är lite ringrostig (satte ju igång med träningen på riktigt igår) Sen skyndar jag mig hem för att duscha och åka till Kupolen för Make Up Store's klubbkväll och väl där, träffade jag fina Erik & Filip. Som jag saknat. 
Och sen sätter vi kurs mot Västerås. Vi hann prata mycke om livet. Om framtiden, eftrsom att vi förmodligen kommer bo isär i två år framöver. Han hamnade i Enköping på GMU och jag i Uppsala. (men hela den biten kan vi ta en annan gång) 
 
Det var härligt att för första gången på länge bara djupdyka in i livet. Och jag har inte känt mig så levande på länge. På vägen hem sitter vi uppe mitt i ett superdjupt samtal om barnuppfostran så är jag lite för engagerad i samtalet att jag inte märker att vägen svänger åt det andra hållet än vad jag styr åt, så vi är 5 centimeter från att krocka och köra in i räcket. Det suger till i magen och den där känslan blir så verklig att jag kan ta på den. följa dennes ryggrad och stirra den i ögonen. Ett woke up call. Vi byter förare och pratar vidare. Åker vidare mot Falun för att köpa en julklapp åt mig, som om ingenting. Lämnar händelsen på plats, men i magen har känslan växt till sig. Bekräftats.
Så om jag hade dött där, hade jag varit nöjd och stolt med livet. Men jag hoppas innerligt att jag inte behöver nöja mig än.
 
 
 

Förlåt, men den var bara så klockren!

 
Källla. FB. Såklart

Svårslaget

 
Jag och Adam hade kvalitetstid med varandra igår (mer i nästa inlägg om vad vi faktiskt gjorde) och vi disskuterade lycka. Vad blir du lycklig av och i vilka situationer känner du dig lycklig i? Jag har alltid vetat om att min lyckogräns är väldigt låg, att jag blir lycklig för lite, men igår insåg jag att det kankse inte alls är så vanligt, inte för att man är depprimerad eller så, men att det ändå inte är så vanligt att vara lycklig, på riktigt, mer än 12 h om dygnet. Och jag kom och tänka på morgonen.
Adam klev upp strax före sex, jag följde med ut till bilen för att hämta min plånbok och vinka hejdå och när jag kom upp var jag så pass pigg och alert att jag höll mig uppe och satte mig ner för att läsa tidningen. 
 
Att hinna läsa tidningen på morgonen är för mig svårslaget. Får jag tid att läsa, bläddra och uppdateras kan dagen inte bli dålig. Och det gör mig otoligt lycklig - att få läsa morgontidningen. Och jag undrar på riktigt, hur många som känner ren kolsyra i blodet och att smilegroparna går upp till öronen när de drar fram morgontidningen?
 

Gårdagens morgontankar

Jag trodde aldrig att jag skulle somna i natt. Kroppen var klarvaken och hjärnan fylld med onödigt många tankar. Jag mönstrar med en Rickard, en Fredrik och en Lukas och Adam såklart och hela sällskapet var knäpptysta i natt. Det enda som hördes var ventilationen och något lätt andetag då och då i timmen, men utöver de ljuden var det knäpptyst. Och så låg jag, och lyssnade, tänkte, funderade i två timmar. hann gå igenom både det ena och det andra och det kändes skönt att jag någonstans i tanken på vilken mat jag ska göra först när jag kommer hem, slumrade in i drömmarnas värld. En ganska lätt natt med ytlig sömn följde och kl 03.57 tyckte kroppen att det var dags för uppstigning. Jag är en mycket sovkör person, somnar lätt och var helst det passar men inte igår kväll, och absolut inte i morse. Så det var bara att lyda kroppen och stiga upp. Hann skriva en artikel som ska in snart och så hann jag läsa lite, fundera mer och vanka runt i korridoren en hel del. Jag känner mig lugn. Förväntansfulla och taggad. Och riktigt hungrig. Som att kroppen vet vad den står inför och behöver ladda på bästa sätt. Med tidig uppgång så att jag kan hinna bli både uttråkad och svinhungrig och så hjärnan vaknar till. Tack kroppen, det var precis vad jag behövde! Fyra timmarssömn.
Nu taggar jag Scandic hotellfrukost och psykologen k 8.00, ska bli väldigt kul!!!
YOLO

Den 25 smäller det

201200202204
 
bilder: tumblr
 
Tänk att ett par siffror på ett konto kan göra en så nöjd med livet. Handels <3
 
 

En söndag i Stockholm

Vår säng i "hyrlägenheten" är en våningsäng utan den undre delen, men bredare och mycket skönare än en regular. Men, med låga kanter så råkar man rulla lite åt sidan och med en högre fart är man nere på backen på nolltid. Så när jag vaknade var jag överlycklig över att jag legat kvar där jag la mig kvällen innan. Haha. Och ganska impad av mig själv för att jag vaknat av mig själv, sovit ut och hunnit dra mig när klockan var nio!! Det är ju himla bra jobbat av mig måste jag medge. Trodde att klockan var typ elva så att få två timmar till kändes ju helt fantastiskt!
 
Sen gick vi till Elin och Micke och åt frukost. Lyxfrulle för att vara mer exakt. Det blev en matig smoothie på vaniljkvarg, hallon och blåbär. Perfekt att starta dagen med flytande föda. Flytande mättande flöda. 
 
Sen åkte vi in till centrum och strosade runt. Hade orutinerat på mig en vit tunn skjorta och så klart, var det fantastiskt brittsommarvärme när vi åkte och så blev det spöregn när vi kom in. Haha, snacka om att det blev en touch av wet tshirt contest. Inte trevligt att gå i exklusiva affärer som en blöt katt! XD
 
Men det var trevligt ändå! Hade lite kvalitetstid med Adam och fyndade en massa härligheter! Bland annat fina undies från Hollister och två fantastiskt fina träningstights från XXL! I'm in love!
 
 
Lyxfrukost!
Hittade av en slump dessa kompritionsbraxor. och så sitter de som en smäck! Var lite läskigt att de satt som ett andra skinn och var så fantastiskt fina. Och lyfte min rumpa till ett ass. Så jag kunde inte undgå att köpa de. Och så hittade jag mina favvotights, också av en slump i rätt storlek och till vrakpris. Så jag utökade min träningsgarderob med två nya favoriter! Eller, dubletterna av favorittightsen ska jag plocka fram när mina nuvarande går sönder, vilket inte dröjer länge till, så slitna de blir av skivstångens räffling. Haha. 
Lunchstopp!
Gick på toa och upptäckte en hel drös med selfies, hahah! Fina Adam!
 
Alltså, åååh, flyger på moln! Julrea-resa inbokad, check! 
 
Bra uppfostrad pojkvän. Hahah. Nej, vidrig människosyn jag har.
 
Kap comming home!
 
 

Väntan

Gårdagen bestod av en massa väntan, väntan på tåget pga elfel. väntan i sala på ett försenat tåg. väntan på tåget. och till sist rusch till Elin & Mickes lägenhet för att hinna komma in innan porten stängde. Såklart, hann vi inte dit i tid, oavsett hur snabbt vi sprang med våra resväskor. Men det löste sig på ett bra vis ändå. 
 
 
Att vänta i regnet, kan vara något av det mysigaste som finns. Om man inte har en tid efter att passa... 
 
 

Sthlm by night

Jag älskar att jag har några ärenden till Stockholm varenda år. Som nu, när vi ska mönstra. Eller på sommaren då vi åker på sommsrrea eller pride. 
Jag älskar pulsen med stan, att man bara kan gå ut på stan och finna massa inspirerande outfits. Detaljer. Människor. Studera de. 
 
Hann studera många människor när vi satt fast på det stillastående tåget i två timmar. Det var varmt, och vi hade en epilepsilampa ovanför oss och några glada danskar framför oss så på mig gick det ingen nöd. Sen Åke vi tunnelbana och blev attackerade av en full man som tyckte att flyktingpolitiken var åt helsike. Sen pratade jag en stund med Kim och åt en himelsk taco hos Elin och Micke. Och nu sitter jag o Adam med en varsin padda och surfar. Haha, så det kan bli va? Men jag är nöjd ändå. Imån ska jag få shoppa och strosa runt på stan med min älskling. Njuta av en ledig helg. Och ladda upp på bästa sätt. Återigen, livet jag är förälskad i dig.
 
 

Omgiven av kärlek

 

Stress

Det är så mycket som händer i mitt liv att jag inte ens hunnit reagera än. Känna efter. 
Jag har hoppat på kurser i Linkan som kommer göra mig till Linköpingbo, i några veckor... jag preppar inför testerna på måndag och jag är rädd för att min beslutsamhet och viljestyrka inte är stark nog för att ge mig godkänt på testerna. Jag har fått galet många arbetspass. OCh fullt upp med ett litet sidoprojekt. 
 
Idag till exempel. Fick jag äntligen sova ut! Tillsammans med Adam. Det var länge sen vi kunde ligga kvar båda två och äta helgfrukost tillsammans. Nu har vi lite stress med packningen innan tåget går och så skulle jag helst vilja ner till Adams släkt för att leka med vovvarna ett slag. Och så ska jag skriva ut mina CV:n och yada yada. Så vi har fullt upp här! På högsta växeln, rusandes in mot duschen. 
 
Om jag är nervös? Ja, i helvete heller. Får nästan hålla i hjärtat för att det inte ska hoppa ur. Jag är livrädd. Nyfiken. Taggad och riktigt sinnessjukt nervös. Och det är inte till någon mild grad. Men jag hoppas att det kan rinna av mig i duschen,.Uppdateringen kommer väl vara lite si sådär, eftersom att jag måste fokusera på att vara den bästa verisionen av mig själv i några dagar - och det tar på krafterna, men jag lovar att försöka titta in så ofta jag kan! Puss! Önska mig lycka till och trevlig helg! <3

Lek med Linda

 
I torsdags passade jag på att klämma in en liten dejt med Linda! Min fina barndomskompis som jag saknat så! Vi tog en frukost, eller jag tog en frukost på IKEA och tog igen lite förlorad tid. Fin vän.

Lycklig!

 
Jag var lite... tom efter tävlingen för att vi kämpat så hårt och kommit in i mål som tvåor och under prisutdelningen hade vi fått veta att vi hamnat sist, att de missat vår målgång eller att någon med avsikt petat ner oss efter varje gren. Det kändes rent ut sagt för jävligt. När man pressat sig till det yttersta, sprungit med smärta i knäet, skjutit fast man haft andan i halsgropen och nästan fått bäst hinderbanetid av tjejerna. Men nu har HvSS, arrangörerna rättat till felet och det gjorde min dag, nej förlåt. Min vecka!
 
Bilden kommer från Michelle Hjort/HvSS hemsida och det är lilla jag och Filippa som springer in "stafett orienteringen" Brödkaveln, eller vad den nu hette...

Luften doftar minnen

 
 Helt oredigerad bild.
 

Jag känner mig så klyven. Jag brukar se fram emot hösten. Men inte i år. Kanske beror det på att jag inte direkt har en fast punkt att se fram emot, ett tydligt tecken som indikerar att sommartid, tillsammanstid slutar och striktare, höstigare tider tar vid. Jag har inte rört kalendern på två veckor vilket också är ett osundstecken. Jag känner mig i obalans. Och jag är rädd för att jag inte kommer få ut lika mycket av hösten som jag förväntar mig. Men makten ligger ju i mina händer, så om det skulle inträffa har jag ingen annan att skylla än mig själv.
 
Egentligen skulle jag vilja använda den här hösten till allt. Till att göra den där episka, slå-mig-fri-resan jag drömt om, till att flytta ut från min trygghetszon, till att påbörja något alldeles nytt, fantastiskt och skrämmande. Till att bara tjäna pengar, utöka min medaljsamling i tyngdlyftning. Till att göra det där kraftprovet GMU och till att spendera på bara mig. Men i vilken ände ska man börja i när alla bitar låter lika lockande?
 
Att vilja så himla mycket, på samma gång kan nog också bli mitt fall. Det har hänt förut. För, många gånger krockar visioner med varandra, och försöker man kombinera dessa blir det till slut bara pannkaka. Vilket jag bestämt att det inte ska bli i höst. I höst ska jag satsa helhjärtat en en grej. Och oj vad svårt det kommer bli.  

Åh, blir lycklig av sånt här!

 

Femte hjulet

Efter träningen så hade jag klipptid hos Madde, så mitt hår fick sig en rejäl höstmodifiering. Av åkte de slitna, blonda sommarfärgade topparna och fram kom en lite yngre, mörkare, höstigare Bettyedition fram. Tänk att 4 cm gör sån skillnad. Skillnaden känns enorm. Det liksom rinner mellan fingrarna, istället för tar stopp och känns risigt. Jag är nöjd med min "nya" kaluffs, även om den tvärt tar slut lite tidigare än vanligt och inte längre är lika skarp i sin ombré som tidigare. Men jag gillar det nya. Det hjälper mig att gå mot de mörka tiderna. Förändringar är bra. Men inte allt för stora på samma gång, så jag ska försöka boka in en tid med Madde efter mönstringen så jag kan göra min ombré lite mer markant. Ljusare. Bleka topparna och lägga i lite slingor så det känns mer rörligt och levande. Så som det varit den senaste tiden... 
 
Haha och jag skojjade bara om den kopparfärgade pagen! Jag är alldeles för feg och bekväm med mitt svall att det nog kommer ta mig några år att ens börja fundera på det. Nu känner jag mig bekväm med ombrén, så den looken ska jag köra på tills jag känner mig redo att gå över till något annat. 
 
Det här är alltså efter klippningen. Det ser helare, friskare och mycket snyggare ut trots att de blonda sommartopparna är borta. 
Innan. Åh, nu när jag ser mitt hår så skanar jag mina långa längder ännu mer. Haha, Madde frågade om vi skulle ta en centimeter, men jag sa att vi skulle brassa på och köra på det dubbla, som sedan blev 4 cm... Snacka om spontan. Men som tur är känns mitt hår mycket bättre nu och så växer det ju väldigt fort! Så innan jul har jag "normal längd" igen. 
 Så här såg det ut efter klippningen. "Mycket hår" för en liten toppning på 4 cm. Ska boka in en färgtid med Maddisen så jag kan få tillbaka mina ljusblonda hårtoppar. Saknar de. Redan. 
 
Sen styrde vi vår kosa mot Liljan för lite tacos. Jag kände mig som femte hjulet när mina tvillingsyskon och deras Adam:or strosade efter i följetåg... Haha. Skämt och sido. Det är lite komiskt att Madde också hittade en Adam-drömprins av alla. Nu skojar vi om att Sussi också kan haffa en Adam så kan vi bilda syskonklubb. 
 
För övrigt dör jag för Sussis jeans, som hon gjort själv. Alltså, varför har jag inte tiden och tålamodet att leta på ett par riktigt snygga jeans och göra om de!?
@Liljan
 
 Fantastisk kväll huh? Imorgon ska jag få massage av yahooerna, morgonträna och hoppa in på jobbet. Vill få in en springtur också, men det lär jag väl vara övermänsklig för att hinna...

Pump!

J-SM är om cirkus 5 veckor, ångesten inför tävlingen ligger på en rätt stadig 8:a , eftersom att jag knappt hunnit träna tyngdlyftning och fortfarande är lite ringrostig. Men, efter dagens pass har ångesten gått ner något. Det känns bra, det är tungt och det är roligt att komma tillbaka. Och det är precis så jag förväntar mig att det ska vara. 
 
Idag gick jag ner och körde lite teknik i ryck och stöt. Mystränade liksom. Och jag kände direkt att hjärnan var med men att kroppen inte alls var lika alert. Men jag köttade på ändå och tycker ändå att mina stötvändningar var väldigt lätta, och att mina överstötar var bättre, eller bra ska man säga, gämfört med de i våras. Rakt upp och ganska explosiva. Så det har inte bara varit negativt att vila tyngdlyftningen den här sommaren. Jag känner i alla fall att jag är på banan igen, och att J-SM kommer bli rysligt roligt. Jag ska ha pallplats, punkt. Och dit ska jag nå. Men först ska jag klara GMU testerna. Haha. 
 
Nu när jag göra lite matdosor innan jag ska klippa mitt hår! Hade tänkt klippa page och färga det kopparslingrigt. En ny, total makeover. Passande till hösten. Passande mig. 
 
 
Jag har gått ner 2 kg i muskler den här sommaren, så nu lägger jag i vardagsväxeln och kommer tillbaka. 4 gånger i veckan, minst 2h/gång plus två joggingturer/längre cykelturer i veckan och mitt mål kommer nog vara nått.

om att släppa taget

Ibland är man nog för rädd för att släppa taget om den tid som passerat,
om tiden som varit har varit oslagbar och för rädslan att den nya epoken som kommer,
inte kommer kunna leverea och vara lika bra. 
 
Det känns lite så nu. Att jag måste släppa taget och blicka framåt. Skriva ny historia, fastän jag inte är redo att sätta punkt än för den som varit, eller, håller på att ta slut. 
 
Hur avslutar man något som man absolut inte vill avsluta!?

Målsättning

Nu när hösten drar in med storm (i dubbel bemärkelse) så känns det lägligt att sätta lite nya mål, bli lite mer strukturerad, planerad och komma i gång.  Och ett av mina nya höstmål, är att fota mer. Vill visa er en massa fin fina outfits, vill uttrycka mig i bilder, massor av bilder. Så, nu satte jag ihop ett litet inspoocollage så jag kan komma igång... Haha.
Inspo wall
 
Inspo wall by elisabethbetty on Polyvore

Förälskad

Har varit lite fram och tillbaka med den här låten, men nu är vi äntligen i ett förhållande! Blev förälskad för någon vecka sen och nu kan jag inte släppa den. Vill konstant omge mig med den. Så fin är den. Haha.
 
 

Journalist igen!

 
Är ledig idag med! Så, jag råkade ta åt mig ett skrivaruppdrag. Det är blandade känslor, jag känner mig nyfiken och glad över att jag ska få skriva en artikel igen, var ju trots allt mer än ett år sen jag publicerade en artikel och samtidigt känner jag mig lite ringrostig och inspirationslös för att komma igång. Men det ska nog fixa sig. Jag älskar ju att skriva! Och nu när jag är ensam och rätt uttråkad kan det nog bli bra. Hoppas jag. 

Bra gårkväll!

Vi gick ut och sprang igår, körde lite intervaller i en backe upp till berget innan knäet sa ifrån. Så den planerade milen/springturen mynnade ut i en blåbärsfika... Haha, blev lite besviken och rädd, för tänk om jag inte kan göra testerna på måndag pga mitt onda knä!? 
Hur som helst var det skönt att komma ut och få flåsa lite. Men idag ska jag ta en hel vilodag.
När vi kom hem, gjorde vi ungsfalukorv och potatismos och tittade på Idol & Paradise Hotel. Måste säga att att det första avsnettet var grymt, och när hunkarna kom in på cliffangern, blev det ännu mer spännande! Jag gillar iaf Saga, Ylva och han den där yrkesmilitären... Haha. 
 
 

Morni'n

Åh, jag tror att jag vaknat upp på fel sida idag. Något tidigare än gårdagen, men vad spelar det för roll om man ändå är bitter?
Det här stör mig just nu:
- Att jag drömde att mina favoritringar hittades, de har varit borta i ett år nu och jag har letat överallt! Sorg drabbade just mig.
- Det finns ingen choklad i det Montenska huset... Och jag genomlider fel vecka för att vara utan choklad. HALLÅ. SOS
- Jag är lite kluven om jag ska gå de här roliga kurserna. De är på helgerna, och då vill man ju helst vara hemma eller på jobbet och tjäna sig en kosing, och så skulle det vara dyrt att åka upp och ner till Linköping på helgerna bara för att gå på seminarium... 
- Jag känner mig frustrerad, av allt. Eller kanske maktlös.
 


HvSS

Nu har jag äntligen landat från helgens fysiska aktiviteter! 
Jag känner mig... Förutom utvilad, väldigt lycklig, lite sliten i benen och absolut i knäna. Men lycklig. Lycklig för att vårt lag var så fantastiskt bra, lycklig för att mina ben tog mig längre, snabbare fram och mer uthålligare än vad jag trott om de innan. (Jag är absolut ingen löpare, hatar att springa, men det kommer nog från min astma - blir ju lite svårare att sndas då) men i helgen var jag plötsligt ganska fit! Sprang upp och ner för berg och i skogen som om jag vore Ronja Rövardotter och gjord för orientering. Och under hinderbanan kändes det som om jag bara flög fram. Jag tycker inte att jag varit mer tränad och fit i år jämfört med fjolåret, men jag kände ändå att jag presterade mer i år. Snabbare, smidigare, pricksäkrare och längre.
 
Hur som helst var det väldigt roligt. Inte lika episkt som förra året, med stjärnskådning och sällskap av E&A. Men träningsmässigt mycket bättre. Mellan tävlingarna badade vi massor så jag fick in många bra träningspass!
Min grundtanke var egentligen att bara åka dit för träningens skull, för att värma upp inför mönstringen om en vecka och för att få lite inspiration. Sekundärt för att umgås. MEn jag tycker ändå att jag fann några nya härliga bekantskaper. 
 
Tävlingen i sig var mycket sämre i år. Det kändes som att arrangörerna var för seriösa och plockat bort flera viktiga småmoment som var enkla. De la tävlingen nästan på en orimlig nivå. I år tävlade vi på lördagen om att få bästa placeringen, så att vi på söndagen skulle kunna starta så tidigt som möjligt. För i år var det först i mål på söndagen som vann, oavsett poäng dagen innan. Förra året var tävlingen baserad på poäng, vilket jag tyckte var mycket bättre. Då har ju alla samma chans att vinna. Men i år kom vi iaf in i mål som tvåor, så vi sprang om tvåan under orienteringen. Jag tyckte själv att vi var väldigt flitiga och snabba under söndagens stafettorientering, där vi skulle orientera, prickskjuta, stridsparsorientera, snabbmarcha och stafettskjuta och springa straffrundor för missade skott - efter varandra, vi fick bara springa 10 rundor (runt en hage) vilket var väldigt lite. Att springa så mycket, med vapen och skjuta efter löpningen var väldigt påfrestande, speciellt med den leriga och bergiga terrängen.
 
Vid prisutdelningen så fick vi inte ens komma upp på pallen. Jag vet inte om arrangörerna missat vår målgång (den var högljudd så det låter osannolikt) eller om de bara... inte lät oss vinna för att vi vann förra året med 144p. Jag var så sjukt besviken efteråt. När vi hade kämpat så himla hårt, kommit i mål som tvåor, och så kan de inte ens hålla koll på oss, vilka vi var, trots nummerlappar och på våra konkurrenter som kom in två timmar senare än oss men ändå fick stå på pallen.
Jag är väldigt ledsen, besviken och irriterad på arrangörerna för att de inte kunde hålla koll. Inte för att vi inte fick vårt silver, eller för att vi gick miste om vinsten med typ, 10 minuter. Utan för att de glömde oss.
 
På tågstationen i Uppsala träffade jag helt random på Joakim, som jag träffade på flygutbildningen. Kul och pontant.
Hinderbanan. Innan start.
Mot mål!
 
 Vårt fina lag! Eller tältlag från FVRM Mitt. Ett tjejlag och två killag. 
 Hahah kvällsmys för somliga. 
Vårt fina bad! Så många timmar vi spenderat där och i bastun... Piskandes med björkris. Åh, härligt.
Mitt fina tjejlag!
 
I bilen hem, sliten, lite besviken för "placeringen" men ändå väldigt lycklig!
 
 

Gårdagen

 Att få komma hem, efter en övning, oavsett inriktning, är något av det bästa som finns. Speciellt om ens pojkvän kommer och möter upp en. Och igår hade jag tur! Väntade i Gävle, och efter en timma kom han och så åkte vi till Sandviken för att äta på Monroes (deras motsvarighet på Oleary's/Broken Dreams ish) och det var verkligen svingott. De hade olika klasser, 90g, 120g, 150g, 180g, 200g och 450g s burgare. Själv gick vi för en 180 grammare, vilket var ett stort misstag! Orkade ungefär halva, och sen tröck jag resten. Med pommesen som var gudomligt krispiga och bra kryddade. Tog som tur var en brugare med cheese & bacon och Adam gick all in med en burgare på tre lager, lite fläskfilé, kyckling och massa såser och salami. Den var god den med, men väldigt mäktig.
 
Jättesliten, både i kropp och själ. Och i håret. Haha, måste klippa mig ASAP, Madde?
Min goda cheesburgare, men osten syns inte alls på bild. Lite kompiskt.
Det enda minuset var väl brödet.
Högläge i regnovädret. 
 
 

God morgon världen

... Här kommer jag!
Det kändes lite bättre med knäet när jag vaknade upp idag! Jag kunde stödja på det och gå i trappor, Adam tyckte så synd om mig så jag fick frukost på sängen. Fina älsklingen. Sen har jag handlat lite mat, Adam har gjort hamburgare på högrev och med lite goda tillval. Och jag har plockat lite vinbär. Tänkte att jag skulle ge mig ut och fylla en box med krusbär också, men först ska jag låta maten sjunka och kankse gå ut på en promenad, så jag håller den nyfunna kondisen i topptrim inför mönstringen! 
 
Min snapchat lista när jag kom hem. Fantastiskt med tre hela sidor fulla av snaps. Hahah, hade fått en långfilm på nästan 4 minuter av min kompis, kärlek!
Alltid lika kul att komma hem till FB efter en helg av nya människor. 
Frukost på sängen av Adam.
 
Älskar hamburgare. Men jag är än inte så bra på att få de att se lika goda ut som de faktiskt var. Här hade jag iaf en hanmburgare på högrev som adam gjort, med lite mosad avocado,herrgårdsost, stekt lök & bacon. Och lite sallad vid sidan av. SÅ gott!

Det här är mitt dreamteam

 
Mitt dreamteam från helgens militärtävling på HvSS!

Sleeeten

 
 
Åh, himmel i helvete vad jag skulle behöva en redig spa behandling! Får bli när jag entrar hemmet, fram med alla scrubbar, alla inpackningar och filar. 

Det här kanske ni inte visste om mig

- Jag har alltid velat ha piercing i naveln. Men alltid varit för feg för att våga. Jag tror att jag är rädd för att det ska växa sig vindt i efterhand, att det ska ta lång tid att läka och att den som utför det ska vara mindre noggrann. Att det skulle göra sinnessjukt ont är "bara" det sekundära hindret.
 
- Jag har tittat igenom videorna till säsongens PH-deltagare, och Ylva Fogel är lätt mig favorit! 
 
- Jag kommer aldrig i hela mitt liv börja gilla senap. Det är på riktigt det värsta jag vet. Uugh!
 
- Jag är himla sugen på att studera i höst. Men jag kommer nog inte in på min drömlinje, så jag funderar seriöst på att gå två kurser i Linkan, Retorik och en ledarskapskurs... Samtidigt som jag bor i norge. Med Adam. Om det nu blir så ;)
 
- Om jag fick ändra tre saker på mig, skulle jag göra mig tre centimeter längre, mina boobies liite större och ge mig skarpare kind- och käkben. Eller förstora mina ögon, men annars är jag nöjd.
 
- Jag har blivit lite intresserad av att utbilda mig till retoriker. Eller kroppsspråksexpert. Hahah
 
- När jag gifter mig, ska dessa två nedan få vara mina tärnor! 
 
 
 

Himla gott

 
I sin egen enkelhet, något av det godaste som finns. 

Segelflygskurs: Lördag, min första flyg(styr)ning

Vaknade helt av mig själv vid fem snåret och så låg vi i tältet och pratade tills det var dags för frukost. Efter frukosten, hade vi brefing om dagen, gick igenom hur man svängde, styrroder, höjdroder och skevroder. Och temperatur och vindar. Sen var det bara att bege sig ut till hangarerna för att plocka fram godingarna. 
Eftersom att jag var ensam tjej i min grupp var de gentleman nog att låta mig flyga först. Och det var... Nervöst. Jag var rädd för att spy av alla luftgropar och av hastigheten och g-krafterna...
 
 
Vårt lilla tält20
Tomas posar vant vid DG:n (sportmodellen av segelflygplanen) som vi i vår grupp skulle få flyga först.
Jag och Kim!
Vårt plan var så mäktig och sportig att jag redan på marken kunde känna av alla g-krafter...
Efter lite hjälp av kompisarna kom jag i. Man satt asskönt men det var ändå lite nervöst att veta att jag snart skulle sväva fritt...
Linan sträckt, och vi börjar rulla, eller rulla och rulla... "gasa" i en förfärlig fart.
Kim sprang med vingen för att den inte skulle ta i marken...
Uppe i luften och jag, tro det eller ej, STYR! Det var en mäktig känsla. Inte alls som att köra bil. 
 
Avfarten till Naglarby.
 
Lilla Dalarna från ovan. Så fantastiskt fint!
Planet före oss drar vårt segelflygplan till en bra plats där det finns mycket termik så vi kan sväva, eftersom att segelflygplan i regel inte har propellrar som kan föra en framåt. 
 
 
Det var en fantastisk, lite pirrig och fri känsla att flyga själv. Jag kan inte beskriva det annat än att min första flygning var en fantastisk skräckblandad förtjusning. Med all rätt eftersom att vi fick börja flyga sportplanet som man gjorde loopar och flögupp och ner med. 
 
 
När vi skulle landa blev jag riktigt illamående och syran gjorde sig påmind i munhålan. Så det första jag gjorde när jag landat var att kravla mig ur, eller, killarna nästan lyfte ur mig och ville veta allt, men det var lite vältrafikerat i min hals så jag fick fokusera på att andas in och tvinga ner maginnehållet. 
Världen från en spyfärdigs perspektiv...
 
 Lille Daniel fick hålla i sjärten för att den inte skulle tippa.
Flygpass nr 2 för Kim, som redan på första passet fick göra en loop och flyga upp och ner. Själv var man belåten med att få styra lite. haha! Tuffing!
 


Throwback

 Frebruari. Avicii- konsert och fina vänner.  
 
Hann träffa Rickard och gå en länge promis med honom. Mysig catch up.
Träffade på min finaste Anna när vi shoppade! :D
Grundar.
Lite sleeten eftr shoppingen. 
Fina Lisa!
Avicii var riktigt bra! 
 

Hej från uppsala!

 
 
Sitter på tågstationen i Uppsala och väntar på min andra skjuts som tar mig Toll tävlingspmrådet. Peppad? Njae, mest trött och kissnödig. Men annars, ja helt okej! Det är så satans !ycke folk här på tågstationen! Galet! O så fick jag sitta brevid en sur kvinna på tåget, eller hon tröck sig ned brevid mig... Nåväl, ska försöka välja lunch, kan ta ett tag eller två, men tur att min skjuts inte kommer förrän om en timma! Solong!

En mysig kvällning på Sunnanö

 

Morgongrubbleri

Kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var i morse som gjorde mig så illa till mods. Kanske ekar det här citatet en god vän gav mig inför valet och kvalet att stanna hemma och tjäna pengar eller åka och ha kul på HvSS.
"Man ska inte göra något som varit fantastiskt kul, äventyrligt och något av det roligaste man gjort, två gånger. Risken för att reprisen inte blir lika episkoch storslagen är för stor. Och man vill ju inte riskera att bli besviken över något som en gång varit något av det roligaste man gjort. "
 
... Eller så var det bara för att Adam inte fick köpa den wildscreen:ade dataskärmen som skulle göra filmtittandet tillsammans mkt hrligare.
 
- Eller, så var det det där med tävlingen. 

Ljuva toner

 

Heeeej eej

Haj haaaj!
 
Min chef hade fattat det fel med min ledighet till helgen, han trodde att jag skulle åka redan idag. Så, när jag kom fram till jobbet så stod jag inte med på schemat, men jag fick jobba 3 timmar ändå. Det var ju kankse ännu bättre än att stänga, inte degmässigt, men jag hann ju läglig hem till Adam. Himla bra.
Nu ska jag packa det sista och sen skeda sönder! Ses ju inte på... tre dagar! Fast det lär ju inte bli några problem, 30 dagar däremot, vilken pina det var! Men sååå nyttigt! 
 
Jag ska föröska knåpa ihop några förinställda inlägg åt er och försöka få tag på WiFi där nere på Stridsskolan så jag kan uppdatera er om vart vi ligger i tävlingen! Förhoppningsvis ska vi dra iväg redan i starten. Fram med vinnarskallen och uthålligheten. Känner redan av mjölksyran av orienteringen och sjukvårdsmomentet, men satan vad roligt det ska bli!!!
 
 
 

Konsten att packa

Och så kom vi till packningsdelen. Det här med att packa är så himla kul i teorin, man ska bort, tar med sig sina favoritkläder, packar ner lite sololja och det där mjukgörande schampoot man speciellt köpt till det här ändamålet. Men att faktiskt göra det, känns för mig som ett evighetsjobb. Jag snapar lite här, lite där, går till tågstationen och hämtar ut mina biljetter, går och laddar batteriet till kameran, tvättar mina sminkborstar och hamnar HÄR (ja, framför datorn alltså). Mitt i verbet där jag ska ta fram underkläder och förflytta ner de i en väska. 
 
VARFÖR ÄR DET SÅ SVART ATT PACKA!? (Nu förtiden) Varför är jag så uttråkad? Arg? 
- Jag har en teori. Och det är att tidsoptimisten Betty tagit alldeles för stor plats idag. Ska till jobbet om mindre än en timme, och däremellan ska jag hinna packa klart, slänga iväg lite inlägg, äta, plocka i mitt rum OCH hinna åka och köpa lite saker. Ja ni hör ju själva, mina två armar räcker inte till. Så, nu när jag skrivit upp orsakerna, kan jag börja bearbeta de, och ta tagi den där förbannade packningen. Tur att jag inte skulle åka utomlands på söndag (som tänkt) för då hade jag fått lov att packa ännu mer... (Till HvSS-tävlingen, tävlingen utomlands och till mönstringen som är direkt när jag skulle komma hem). Nu känns det bättre efter att jag fått klaga av mig lite, så nu ska jag återgå till min erkeologiska utgrävning. Hoj!
 
 
Mor o jag lunchade på Subway. 
 
Har tvättat mina sminkpenslar! Alltid världens längsta process...
 
Mitt hår, alltså, det är så tjockt och massivt och fint, men jobbigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen...
 Min lilla packlista...

Lycklig

åååh, älskar den här bilden! Från Viktorias mobil! När vi var på shoppingrunda! Fin vän man har. 
 
 

En liten manual i lycka

det kan nog vara lite provocerande att alltid läsa att någon är lycklig vad den än gör. och att den personen alltid uppskattar livet. vad det än ger dig. man behöver inte vara missunnsam utan bara realistisk för att känna det där stinget av bitterhet. och skaka på huvudet. 
men lugn, man kan lära sig att bli lycklig på heltid, eller i alla fall glad på heltid. 
Men man lär ha i baktanke att pengar inte gör en lycklig i längden. Vi i Sverige har haft en stigande välfärd sen 70-talet och för det har vårt välmående inte stigit. Så hur gör man egentligen för att känna sig tillfreds med vardagen och lycklig?
 
1. Man måste sluta längta efter att komma fram, eller, att längta är bra, det ger en push framåt och utan ett mål/destination är man ju inte påväg. Men, man måste sluta längta bort, tillexempel om man ska bila ner till Gotland så är själva åkandet lika mycket mål som Gotland. Och det händer ju alltid mysiga saker längs vägen så de ska man ta vara på och uppskatta. Milad Mohammadi sa en gång att "Vi lever våra liv i en bedövning." "att vi längtar till lördagen, till semestern, till jul och sedan födelsedagen" men att de dagarna där emellan också är lika värdefulla. Så, uppskatta varje dag. 
 
2. Jag tror att nyckeln till lycka, är att känna sig tillfreds med sig själv. Att uppskatta sig själv, tycka om ens egenskaper, erfarenheter och utseende. Och om man inte gör det kan man ju börja med det. 
 
3. Jag tror också att det är viktigt att uppskatta allt i livet och inte ta något för givet, för börjar man bara sträva efter mer kan man ju inte glädjas för det man redan har, vilket i sin tur kan vara något någon annan suktar efter. Så, uppskatta allt. Vänner, saker, att morgonen bjöd på fågelsång, att det inte var så mycket bilköer till jobbet. Hur fint det är på vägen mot jobbet. Hur lycklig hunden är när du ger den mat. Jag brukar ofta tala om för mina vänner hur mycket de betyder för mig, eller hur vackra de är. Och då får man ju lycka tillbaka. 
 
4. Bli medveten. Lägg märke till detaljer. Hur smakar lunchen egentligen, vad får den här låten mig att känna, hur doftar världens bästa partner när du får en bamsekram efter jobbet? 
Idag tyckte jag att cykelturen till jobbet var fantastisk, att jag kunde ta mig fram trots dåligt med luft i bakdäcket. Jag tyckte att det var fantastiskt att få sova ut. Och att kunna gå ut på balkongen, barfota och höra minst tio olika ljud. Använd alla dina sinnen. 
 
5. Missunna ingen något. Om någon persar, var glad för dennes skull. Om någon förlovat sig, bli inte bitter för att din pojkvän inte hann före. Att missunna någon lycka är som en ond cirkel. Du blir inte lyckligare och du märker snart en hel uppsjö av saker som du också skulle vilja ha... 
 
6. Sen tror jag stenhårt på att ens hållning spelar stor roll i ens tillvaro. Går man med dålig hållning får man ont i kroppen och så får man inte in maximalt med syre, och det kan ju i sin tur orsaka trötthet. Och är man trött så är man oftast inte lycklig. Så, sträck på dig, sitt upprätt.
 
7. Sluta klaga och gör istället. Jag kan ibland känna att det är väldigt bekvämt att klaga, men när jag väl tar tag i problemet känns allt mycket enklare. :)
 
8. Oro. Den där gnagande känslan av att inte veta, eller inte känna att man räcker till. Släpp den, tid kan utför mirakel och löser faktiskt, tro det eller ej, det mesta. 
 
9. Jag tror också att man måste sluta leta och bara carpe fucking diem. Saker och ting kommer till dig när du minst anar det, kanske inte i den form du efterlyst, men de kommer komma upp i tö. Jag lovar. Jag gick in med inställningen på gymnasiet att det skulle bli mina hittils bästa år i mitt liv, och det blev det ju, och som en ganska stor bonus, fann jag ju min fina soulmate Adam. Utan att leta!
 
10. Den största och kankse viktigaste ingrediensen i lyckokakan: att säga ifrån, göra sig av med människor som bara tar din energi. Säga ifrån när något känns fel. Peta ut skavsåren och tryck på delete. Man kan inte vara lycklig och samtidigt ha finnar i asset. Om du förstår vad jag menar! ;) 
Värt att nämna är att alla människor inte är perfekta och att de är de, så visst har vi alla skavanker och skelett i garderoben, men de som bara tar och tar och tar och aldrig ger tillbaka kan man gott klara sig utan. Livet är för kort för att man ska hinna ta emot kobajs på motorvägen. 
 
 
Förlorade guldet med två kilo och hundra kilo oskärpa. Men lycklig var jag, iaf efteråt... efter några månader när jag insett vilken prestation jag gjort. Silver på mitt första J-SM... ;)

Fantastiskt underbart, kan man nog säga?

Hej vänner!
 
Hade en trevlig dag på jobbet, fick vicka i förbutiken en stund och golvet där är magiskt!! (inte som vårt övriga betonggolv...) och jag lärde mig mycket. Och lärde känna Ayad bättre så det var trevligt. Hela arbetspasset var väldigt trevligt. Jag har kommit på en övermäktig bot mot trisstess i kassan och på jobbet. Ibland får jag plötsliga flaschbacks från roliga stunder och äventyr, citat från personer jag älskar som bara sprider sig som ett virus i kroppen och gör så leendet går upp till öronen och stannar där. Vissa gånger kan jag nästan asgarva lite för mig själv medan jag scannar in choritzo, kattsand och majonäs... Men det funkar varje gång,  och en kund kom faktist fram och sa att han gillade att handla av mig för att han jämt blev så glad efter mötet. Och sånt värmer ju verkligen. Så det är kul att jobba. 
 
Nu ska jag gå och göra rent mina sminkpenslar och botanisera kring min militäriska utrustning! Börja skriva en packlista och börja beta av den. Livet <3

Flashbacks

På fredag ska jag få återuppleva något av det roligaste jag varit med om i mitt liv, Militärtävlingen på HvSS. Och vårt tjejlag från FVRM ska vinna i år igen, så är det bara. Är mega supertaggad! Förra året slog vi tvåan med 144p tror jag. Hur som helst, var stället underbart. Alla grenar och kompisarna. Fantastiskt.
 
 
Lite bilder från FVRM.

heart / life

 

Att försöka göra allt men inte räcka ända fram

Känner att hjärnan måste komma i kapp kroppen. Min kropp vill liksom göra allt, jobba, skriva, gå på roliga tillställningar, leka med kompisar, resa och träna samtidigt. Men så var det ju den där biten med att orka också. I dag vaknade jag upp helt förstörd. Insåg att sommarlovet var slut, kom på mig själv med att vara besviken över en grej som hände igår (eller inte kommer hända) och kände ett litet sting av ... tomhet?
 
Så idag tog jag ledigt från nästan alla möten. Skulle träffa Rindis och åka och träna men det ställde jag in. Så jag har bara jobbpasset kvar. Ska lägga mig raklång i sängen och bara pusta ut innan jag skriver min packlista tills på fredag och beger mig till jobbet för att stänga. Sen kan jag fortsätta med att försöka göra ingenting...
 

Känner mig stark

 

En liten lista

 
 
Det var länge sen jag hade mycket tid för bloggandet, så nu tar jag en andningspause från livet och uppdaterar lite.
Visste ni de här om mig?
 

Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär?: Ja, tre gånger totalt.
2. Tror du på kärlek?: Ja, men det är fortfarande väldigt sällsynt. 
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Ja.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Ja.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: Ja.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Ja, det är svårt att inte bli det, när man omger sig av så underbara människor
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?: Ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Just nu skulle jag inte behöva, men annars är jag nog ganska observant. Vill ha garantier, ett facit i handen. 
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Haha ja, ett helt gäng om jag inte missminner mig. Inga namn nämna, men de var hela bunten trevliga!
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja

Tio saker, det där eller det här:

1. Kärlek eller pengar?: Kärlek.
2. Blind eller döv? Blind
3. Dag eller natt?: Natt, är alltid mer aktiv då...
4. One night stand eller förhållande?: Förhållande. Fast jag förstår charmen med one night stands...
5. Tv eller internet?: Internet.
6. Pepsi eller Cola?: Coca Cola.
7 Vild fest eller romantisk hemmakväll?: På min födelsedag, alla hjärtansdag och årsdag - romantisk hemmakväll, alla andra dagar om året vild fest. 
8. Färgfoto eller svartvita?: Färg.
9. Telefonkontakt eller face to face?: Irl
10. Krogen eller hemmafest? Måste säga att jag är mer för krogen. Då kan man ju dansa mer!

Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut?: Nej.
2. Har du nånsin velat ta ditt liv?: Ja en gång.
3. Har du nånsin gjort ett reklamjobb?: Ja! Två tror jag! :)
4. Har du hoppat bungy jump?: Nej. Skulle inte göra det för en miljon...
5. Har du nånsin varit med i en olycka?: Ja.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta?: Nej, men snart
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? När jag var yngre, när jag blev äldre förstod jag att det där sköter sig själv ;) Karma <3
8. Har du nånsin gått på bio ensam?: Nej.
9. Har du nånsin fått utegångsförbud?: Ja
10. Har du någonsin rökt?: Vattenpipa, ja Ciggaretter? Nej

Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu?: Ja. Det är rätt uppenbart vem. 
2. Är du glad?: Ja. Lycklig.
3. Är du fundersam?: Nej, kankse lite besviken.
4. Är du uttråkad?: Un poco.
5. Är du tysk?: Nej.
6. Är du du italienare?: Nej.
7. Är du svensk?: Det vill jag påstå
8. Är du fransk?: Nej.
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Ja 
10. Gillar du någon just nu?: Ja, flera personer till och med ;)

Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu?: 00.20
2. Namn? Elisabeth Maria 
3. Efternamn?: Johansson
4.Vart bor du?: Borlänge
5. Hur många barn vill du ha?: Tre skulle vara gött!
6. Vill du gifta dig?: Såklart
7. Rullar du spaghettin eller skär du den?: Jag rullar den, som leif mannerström skulle ha sagt ;)
8. Har du ätit sushi?: Älskar sushi ♥
9. Favoritglass?: Fairly Nuts från grabbarna B&J eller kombinationen kola & kaffe... Mmmh Eller, Dulche de leche
10. Humör?: Lite förvirrad, vet inte i vilken ände jag ska börja. Frustrerad, arg och ganksa lycklig. 

Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?: Hahahahah! Ja! Sen råkade föraren ha en dunk med klar vätska i baksätet, som såg lite suspekt ut. Snacka om att mitt hjärta nästan bultade ur min bröstkorg.
2. Har du en hund?: Nej, men snart.
3. Sover du helst själv eller med någon?: Med Adam på 70% av sängplatsen ;)
4.Tror du på spöken?: Ja det gör jag.

Skulle du:

1. Skulle du vilja vara längre?: ja, har alltid önskat mig längd i julklapp, och 175 är min drömlängd, så nu på senare år har jag faktiskt vuxit 2 cm, så nu är jag 172 cm... Inte så långt kvar alltså.  :D
2. Skulle du vilja flytta nu? Ja, jag skulle vilja förnya min vännkrets och byta miljö, men ta med mig allt som jag håller kärt...
3. Skulle du vilja vara någon annan? Absolut inte. Jag har funderat på det jätte mycket på senaste, men nej. Jag stormtrivs med mig själv, älskar alla mina egenskaper, mitt utseende och mina erfarenheter och jag är så himla lycklig med att jag är just jag. Och allt jag har runt omkring mig.

Kan du:

1. Kan du röra på öronen?: Nej.
2. Kan du slicka dig på näsan?: Nej.
3. Kan du kolla i kors med ögonen?: Ja, jag kan till och med vibrera med de! :D
4. Kan dina föräldrar lita på dig?: Ja.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Endast när jag sover eller om tillfället kräver det.
6. Kan du vara på en fest utan att dricka?: Ja, jag tycker att det är roligast då, för då ser man alla andras nyanser och så kommer man ihåg allt. Och så kan man köra hem. win win!
7. Kan dina vänner lita på dig?: Ja.
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?: Jag vill så gärna, men jag är för feg...
9. Kan du ta skit? Ja, men jag är ganska noga med att kasta tillbaka den om skiten är obefogad. ;)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?: Ja, jag har jäkligt bra självdiciplin nu för tiden! Kan emellertid till och med vara lite snål :O ;) Eller, vänta kan jan?

Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?: Ja, när jag inte har velat säga som det är.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?: Ja 
3. Har du syskon?: Ja. Två underbara jobbiga tvillingsystrar!
4. Har du någonsin haft sex med någon?: Jag har två barn så...
5. Har dina föräldrar ljugit för dig?: De har säkert gjort det någon gång för att skydda mig.
6 Har du varit full den här månaden?: Full och full, lite salongsberusad på Vickans fest... Eller? Nej jag säger som det var, jag tappade kontrollen X).
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna?: Nej, egentligen inte.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen?: Nej.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?: Ja.
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre?: Nej.
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?: Nej.
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?: Haha!
13. Har du ljugit på någon fråga än då?: Nej.

Vem:

1. Vem älskar du?: Min bästa pojkvän, mina bästa buddys och min familj ♥ 
2. Vem tänkte du senast på?: Min kompis Kim.
3. Vem vill du bli full med? Kim, Dennis, Jacob & Adam i en salig kombination!
4. Vem är den bästa artisten/gruppen?: One republic och Melissa horn alla dar i veckan!
5. Vem pratade du senast i telefon med?: Hmm, SO!
6. Vem är snällast i världen?: Adam.
7. Vem vill du prata med?: Kim, vill höra hur han har det på Gu-F:en! (så avis) 
8. Vem sov du senast med?: Adam
9. Vem såg dig full senast?: Hela mitt kompisgäng, hehe, dä va kuul!
10. Vem vet allt om dig?: Ingen vet exakt allt om mig, men Adam vet nästan allt. He's my boyfriend and bestfriend! 


Tankar

Har ni tänkt på hur komisk världen är?
Hur allting snurrar, går in i varandra och hur saker och ting kan utvecklas bara det ges lite tid?
För någon kan du vara hela dennes värld, men för dig kan den här någon vara ingenting. 
Det har jag varit med om. båda delarna. 
det kan faktiskt vara lite komiskt hur mycket en person kan såra en annan människa utan att ens veta om det. hur man kan krossa en hel värld, bara genom att vara du... Bara genom att göra ingenting. Ja, just det, ingenting. 

Studentresan: Turkiet

Fick ett ryck och plockade fram studentresebilderna. Vilken saknad. Det var så himla skönt att få åka iväg till solen och koppla av. Gå på pommesdieten. Umgås med (en stor del av) klassen och Elenor och Emma. Jag hade det najs där borta! Vill tillbaka. 
 
Så himla lyxigt att få vakna upp till den här vyn.
 

Varierat

Har sprungit i regnet idag. Fixat håret. Jobbat lycklig. Och fotat i underbart fina Borlänge! OCh varit med Rindis. 
 
Triss i rosa. 
Vi fick publik medan vi fotade! ;)
Och solnedgången... OH. MY. GOD!!!
"En vanlig dag på jobbet"
Korna följde med oss vart vi än gick. hahah så söta!
 
Intressant, vad gör tokstolen!?
 
Sen blev det "fyllekäk på Max" Och lite catchup! Min fina vän. 

Det här med tid...

Tog mig tid och slog mig ner för att planera framtiden lite, och det slog mig hur infekterad min semesterhjärna blivit! Om jag bläddrar tillbaka sommarlovet, så passerar flera uppslag i min kalender med "tomma veckor" och det ger mig lite ångest. Kontrollfreaket inom mig vill ju ha koll på när jag gjort vad och vilken tid, med vilka... Så det är kaos i min hjärna. Men som tur är, har jag ju lite minnesbilder från bloggen. Tank God!

Sitter hur som at the moment och beställer hem tågresor, jag ska ju ge mig ut och resa på fredag! Men det är så himla mycket innanfix som måste vara färdigt, så jag blir lite nervös. Jag som skulle vara ledig hela veckan förutom torsdagen har nu norpat åt mig pass alla dagar tills avfärd, hur tänkte jag där? Inte alls, troligen. Och jag som tänkte pusta ut och mysa lite med mina kompisar som åker tillbaka till deras studenthålor snart, men icke. Jag är för snäll, måste lära mig att säga nej, eller köpa en handbok i ämnet. Eller gå en sommarkurs.... Fan, nu sprang tiden iväg igen, måste hinna i kapp om jag ska hinna pumpa lite! C Ya sötnosar! <3
 
Eller, jag kanske ska ta det lugnt idag eftersom att jag åker på helgtävling på fredag? Åh, i-landsproblem. HAha.

lycklig som fått sova ut

 
 
Åh, fick en rejäl sovmorgon idag! Behövligt, och när jag vaknade hade Adam satt i laddaren till min platta. <3
Idag planerar jag att hinna med ett träningspass och lite småfix hemma innan jag åker till jobbet. Och efter Kneget, ska jag leka med Adam r! Ska bli skoj. Men nu lär jag fånga dagen och kliva upp ur sömnträsket...

Sömnig luft

... På jobbet i dag. Körde öppning fram till tre och åkte sen till gymmet och mystränade lite. Kände att jag ville mysstarta och inte bättra på gårdagens benträningsvärk så mycket. 
Nu, ska jag andas ut och relaxa lite. Göra mig fin, och spa:a. Och laga massvis med matlådor, pulled pork och kyckling ska det bli! Hurra!
 
 
Testade Strawberrycheesecake och denna idag, och åh Halelulja vad goda de var! Men jag tror, att jag gillade Vanilla Almond:en mest, den var väldigt mild i smaken och inte så kraftig som choklad-questbarsen! 

Vickans 20 års fest!

 Roligt. Fullt med fina vänner. Spårat och alldeles för många shots. Men det var fantastiskt kul! Tack Viktoria!
 
Fick käka mig proppmätt på Ösjönskräftor och köpekräftor. Åh, vilken lycka det var!
Hahaha, killen med biffen!
 
 
Köpekräftor. 
Och Adams Ösjönskräftor. Ganska stor skillnad. 
Mina fina bruds!
 
OCh min fina (påverkade) Pojkvän!
Femkamp och kubb, lag Frans and the boobies vann, hurra för mig! :D
 
Hahah, Omhändertagning...
Mina fina bruds, långt in på småtimmarna.... Vilket förklarar ett o annat...
Inveg min fina långklänning jag fått av Adam i födelsedagspresent. 
Åh, nu spårara vi....
Förlåt, men finn ett fel!!! XD
 
Gruppbiiild, men det är några som saknas..
 
Dagen efter, krigade jag tappert på gymmet, och skrapade till slut ihop ett bra benpass! Score! 
Trots gårdagen, vägde jag 54.8, med ett kilo skor och ett halvt kilo vatten i magen... Ja, bra vikt inför tävlingssäsongen! Men inte lika bra muskelmassa där tror jag ;) 
 
 Sen efter gymmet åkte jag och jobbade stängning. Trevligt trevligt, och imån kör jag öppning.
Fantastisk kväll. 

Poker Runn

Jag och Adam hade riktig kvalitetstid natten mot lördagen. Det blev lite djupt och det kändes som att vi gått runt i en enda stor vardags-rulls-bubbla utan att riktigt prata med varandra. Så igår fick vi det vi ville ha sagt, elle rjag i alla fall. Det var underbart. 
 
På lördagen åkte vi ut till stugan och bättrade på brännan, såg på Poker Runn och lekte med Elvira (Adams tillropsnamn: Virus) HAha. Hon var jätteliten och sjukt bollgalen. Och senare åkte vi in till Viktorias 20 års fest, men mer om det i nästa inlägg.
 
Inveg min nya bikini som jag fick i födelsedagspresent, hahah, fyra månader senare... 
Min vackra fina, bästa Adam. 
Söta Cumilus moln, vill flyga.  (Det hade jag fått gjort också om jag hade velat åka med August på Siljanässlingan... Ångrade mig lite, inte varje dag man får erbjudandet att få flyga i timmar!. )
Lite BRAK. 
 
Sen var det bara att åka hem och fixa till sig! Jag har blivit bättre på att sminka mig. Men desto sämre att göra rent penslarna varje gång jag använt de... :(
 

En sommarkväll i Säter

I fredags städade jag garderoben, storhandlade mat, gjorde pizzabullar och åkte till Säter för att fira Ellen. Det var en riktigt fin kväll, med lika fina människor som sällskap. Låter Maddes vackra bilder tala för sig själva. 
 
Var superduper lycklig som fick leka med Nelli.
 
Haha, det här är så typiskt tjejer... Alla rättar till hår, kläder och småsaker och jag bara kör. ;)
 
Vi fotade lite. Och Dennis fångade en MAGISK bild! Åh, kan knappt bärga mig tills jag får visa er den...
 
Vi glömde vår kyckling som vi skulle grilla, så vi fick äta massor med smores. 

Inte redo. Än

Det känns i luften att vi går mot mörkare, kallare, striktare tider. Det syns på solens omloppsbana och affärernas utbud av kläder. Och jag tror inte att jag är redo, inte än. Inte redo att lämna denna semestersäsong, med långa ljusa nätter, äventyr och lättklädda dagar. Skulle vilja göra om den här sommaren tusen gånger om för att den varit så bra. Har fått kvalitetstid med mina små älsklingar och träffat nya älsklingar som jag verkligen trivs med och nästan undrat vart de varit hela mitt liv?
 
Men å andra sidan kommer det nog bli skönt att återgå till rutinerna igen. Och få använda mina älskade Levi's jeans. Och att få plocka svamp. Annars kan vi nog stanna i det här semesterdiset ett tag till.
 
 
Lite av en skara människor jag tycker mycket om. Maddes bild från i fredags.
 

fina vänner

 
 
 
 
 
 
Igår firade vi Ellen lite smått vid hundbadet i säter. Det var jätte mysigt och vi umgicks, fotograferade(alltså bilderna blev magiska!!! Helt galet fantastiska), vi grillade, Adam glömde vår kyckling och så spelade vi klubb. Det var skittrevligt. Mina fina vänner. Åh, hög på livet.
 
 

Fina Adam Rindeskär(sär)

 
Han har varit min bästa vän i fyra år, alltid lika klok, alltid lika omtänksam. Jag skulle vilja uppmärksamma honom för att han alltid kommer med goda råd, är helt galet sär, lagar fantastisk mat och är den bästa prommisponken man kan tänka sig. Och smakrådet när dte kommer till kläder och mode. Tack för att du finns i mitt liv!
 

På riktigt världens bästa

 
Mitt allt. Min bästa vän och även min pojkvän. Livskamrat. 
Vacker bild från Amanda.

Jag saknar min plupp!

 
Ett bra sätt att visa sin uppskattning och kärlek på, är ju att skriva om de. Så, med start på imån, ska jag ägna ett helt inlägg åt olika människor som betytt massor för mig. Med start av denna!  Min fina Adam (R/#2/Rindis) 
 

Nytt i lackväg!

Var till Kupolen igår med Viktoria och då köpte jag hem två höstiga lack! Nu när man jobbar med handel får man se ut som man vill vilket betyder att jag alltid vill ha fixade och poleradenaglar! Så, dessa ska jag köra stenhårt på till hösten! På Åhléns sommarrea! 
 
 
 
17:- resp 20:- inte helt fel för bra kvalité! :D 

Tyngd

Jag älskar att planera. In i minsta detalj men det blir oftast inte som jag tänkt mig. Antingen tar energin slut halvvägs, eller så tar tiden slut. Idag var det en kombination av båda. Jag rev först ut hela mingarderob och började sortera, halvvägs ville sussi ha sällskap till några affärer och jag råkade köpa en klänning och några böcker när vi var ute. Sen åkte jag hem och snapade, haha och sen var det bara att promenera till gymmet med Madde & Adam #3/E och köra ett supersnabbt presspass innan jobbet. 
 
Hann kasta i mig två ägg och lite makaronen innan jobbet så det var jag iaf nöjd över! Men passet gick ändå väldigt segt. Det ligger en tjock dimma av nedstämdhet bland kollegorna, av personliga skäl, så det var lite att jobba i en uppförsbacke. Och när jag kom hem var mamma arg för att mina kläder låg "överallt" . Så jag känner mig lite tyngd nu. Har en hel garderob att sortera innan läggdags, och allt jag egentligen vill är att skeda med Adam eller förlora mig i en gripande bok. Men, livet kan ju inte alltid vara fest och fantastiskt, men imån beställer jag det, Livet! Bara så du vet! 
 
Man ser knappt vad som är vad i min garderob, hahahah! 
 
 
Åh, fantastiskt! Älskar alla djursnaps! Speciellt i rörlig bild! ;)
 
Jag minimerade nog min fritid när jag skaffade snap, har jämt mkt att göra med denna lista plingandes! Men jag klagar inte, älskar alla knasiga bilder! Hahah Och långfilmer (Y)
Gym, gick bra. Hade ointresserad pubilk, men iaf sällskap! Av Madde & Adam.
 
Solnedgången atm. 
 

I don't know.

Åh, hej!
Allt väl med mina älsklingar? 
- Med mig är det bara prima! Pappa väckte mig i morse för att få mig att låsa dörren. Av vanlig ovana, gick jag och la mig igen, asbitter och riktigt trött (lugn, om jag är asbitter och dödstrött innan 11.00 på morgonen är allt i sin ordning) men av någon anledning, stiger jag upp, eller, sträcker jag mig efter plattan och börjar snapa. Och vipps är jag klarvaken, lite mindre bitter men vaken. Hade typ 15 snaps från gårdagen att gå igenom så jag blev på gott humör. Och om det fortsätter så, så ser jag en framtida uppåtkurva i mitt vaknande. I min vardag över huvud taget! 
Haha!
 
Idag är det iaf torsdag och jag börjar sent. Ska försöka ta tag i så många jobbiga småsaker som möjligt, så som att städa rummet, göra rent mina sminkborstar, vika ihop kläder och få iväg några viktiga mail. Träna och sedan åka till jobbet. Planera! Åh, härre min Gud vilka jobbiga veckor när jag inte haft tid att planera. Dagar har flytit samman och jag tappat all tidsuppfattning. Och det är inte bra. Nåväl, jag ska väl ta tag i dagen så jag får sakerna gjorda!
 
Så länge kan ni ju lyssna på min nya favoritlåt. Så fin.
 

-

" Man får inte bli för fast vid saker och människor att man inte skulle kunna klara sig utan de. "

Vad som hänt, sen sist

Helluu!
 
Jag är inte så bra på att disponera min lilla lediga tid jag har, på viktiga saker... Så som bloggen, garderoben och att laga min cykel. Men, jag har då iaf lärt mig hur snapchat funkar.... Hahah och wow, vilken endless glowing world det där är! Så alla som vill ha snapbomber och fula bilder kan ju adda mig på snapen! 
bettyjohansson

I det övriga livet som inte innefattar cyberspace fick jag lov att hoppa in på jobbet idag. På min lediga, efterlängtade Anna och Betty-dag. Det känns lite tungt och cash is king var inte det övertygande och ledande mottot... (Jag fick ledigt under HvSS helgen) så jag kände mig tvungen att ställa upp för de idag när de ställt upp så mycket för mig och fått mitt jobbschema att gå ihop med den privata-jag-vill-göra-allting-i-världen-Betty. 
Så det ska bli skoj, synd bara att det man offrar också stod mycket högt prioriterat på listan. 
 
Hur som, nu ska vi inte vara deppiga. Jag har kommit in i en enorm lyckobubbla. Och jag tror att det beror på alla härliga nya vänner jag träffat och att jag flygit lite, mina balanssinnen har ännu inte landat, så jag känner mig fortfarande hög på livet, eller, det gör jag ju rätt ofta, men denna känsla är något nytt.
Nej, men ärligt talat, bli inte arga nu gamla vänner. Jag tycker om er, mycket! Men ibland kan man behöva en nystart, eller nytt blod i omlopp. Så man inte bara hamnar i gamla, trygga, samma banor. 
Jag ska utveckla det mer när jag kommer hem. Vill skriva, från djupet av mitt hjärta, men jag är lite rädd för responsen, inte att den ska vara obefintlig, men näst intill skrämmande och varierande. Men, man kan ju inte bli älskad av alla. Ska klura lite på vilken nivå jag lägger det. Men förvänta er ett djupt inlägg, inom kort!
 
 
 
En himla fin bild på mig som Amanda tagit! Om man kan bli förälskad i sig själv, är jag garanterat det! Den är så fin. Älskar den. Tack.

Mornin'

Åh härre jisses vad jobbigt det var att vakna upp i morse! Kändes som om rummet var fullt med seg sirap som bara drog mig tillbaka till sängen. Haha. Men upp kom jag och hem med. Tog en liten cykeltur på morgonen och nu ska jag åka och öppna strax. Blir en relativt lång dag, tisdag och alla ska storhandla. Efter jobbet planerar jag att träna lite lite snabbt och sen träffa Vickan och efter det, gå ut och gå med Hannesboll. Får se om jag klarar av att hålla mitt pressade tidsschema. Och ja just det ja, jag lär ju lämna tillbaka mina böcker... åh, nej nu blev dagen så där pressad och tajt igen, jag som ville mjukstarta upp vardagen...
 
Nåväl, vad vore en dag på slottet?
 
 

Segelflygkurs: Torsdag, inryckning

Torsdagen var lite seg i början, vid inryckningen. Vi åt, hade brefing och jag fick vara kursdagelev och gruppansvarig. Vi slog upp vårat tält och umgicks. Mjukstartade.
 
Fick se hur en landning gick till och en start och så fick vi parkera planen! :D
 
Kursledare för grupp tre, inför avlämning. Min lilla söta grupp på 6 ser ni till vänster! :D
 
 

HEJ!

God morgon världen!
 
Vaknade upp fortfarande med mitt enorma lyckorus och kände bara lycka. Men jag slogs av en liten verklighetspuff. Om två veckor går HvSS av stapeln, och jag jobbar helg, hela helgen. Och inom handeln är det ju oerhört bra OB... Så jag står inför ett litet dilemma... Pengar eller en repris av något som varit ett av det roligaste äventyren i mitt liv... Jag har givetvis försökt att byta pass med alla, men ingen verkar vilja ta mina pass så det har väl känts lite trist att allt mitt detektivarbete inte gett resultat. Haha, men jag vill verkligen åka! Och det känns som att pengar inte kan köpa ett äventyr eller långvarig lycka. Så jag hoppas med hela mitt hjärta att jag får vara ledig. Även om det svider lite i plånboken.... 
 
Annars mår jag prima! Är lycklig, det är brandrök utanför Adams hus och jag ska få träffa Anna i kväll! Livet <3
 
 

-

livet är som en kopp snabbkaffe,
delar man inte det med någon får man dricka det själv.

Fantastiskt!

Hemkommen. Väntandes på massage. Lycklig. Och trött. 
 
Det har varit en fantastisk kurs på alla sätt och vis och jag är så himla himla lycklig över att jag fått möjligheten att få testa på segelflyg. Har en hel drös med bilder att visa er sen när jag kommer hem.  Men först, idrottsmassage hos min massör. Score!  
 
I väntan på massage hos massören. Jag och sussi svalkar oss i skuggan med vårt fynd från Delicato outlet... fyra kartonger fika. Hej då beachbody.
 

-

ph

10 saker ni inte visst om mig

 
 
 1. Jag skriver upp allt i min kalender
 2. Jag tycker det är fult när tjejer spänt sin BH så pass mycket att BH-bandet sitter uppe i nacken på dom.
 3. Under sommaren äter jag minst en glass om dagen.
 4. Jag är rädd för höjd och fart, ändå ska jag åka på flygkurs.
 5. Som ni redan vet älskar jag att snooza, och snoozar i minst tre timmar.
 6. Jag älskar leopardmönster på kläder.
 7. Jag samlar på papperspåsar från olika shoppingbutiker.
 8. Jag kan inte dansa på krogen utan högklackade skor. Nykter går bra, men absolut inte utan mina högklackade skor.
 9. Jag älskar att laga mat och blandar gärna i pesto i allt.
 10. Jag måste ha musik till allt jag gör.
 11. Jag tycker om att köpa kläder, inte till bara mig, utan till Sussi och Madde också.
 
 

RSS 2.0