Tyngd

Jag älskar att planera. In i minsta detalj men det blir oftast inte som jag tänkt mig. Antingen tar energin slut halvvägs, eller så tar tiden slut. Idag var det en kombination av båda. Jag rev först ut hela mingarderob och började sortera, halvvägs ville sussi ha sällskap till några affärer och jag råkade köpa en klänning och några böcker när vi var ute. Sen åkte jag hem och snapade, haha och sen var det bara att promenera till gymmet med Madde & Adam #3/E och köra ett supersnabbt presspass innan jobbet. 
 
Hann kasta i mig två ägg och lite makaronen innan jobbet så det var jag iaf nöjd över! Men passet gick ändå väldigt segt. Det ligger en tjock dimma av nedstämdhet bland kollegorna, av personliga skäl, så det var lite att jobba i en uppförsbacke. Och när jag kom hem var mamma arg för att mina kläder låg "överallt" . Så jag känner mig lite tyngd nu. Har en hel garderob att sortera innan läggdags, och allt jag egentligen vill är att skeda med Adam eller förlora mig i en gripande bok. Men, livet kan ju inte alltid vara fest och fantastiskt, men imån beställer jag det, Livet! Bara så du vet! 
 
Man ser knappt vad som är vad i min garderob, hahahah! 
 
 
Åh, fantastiskt! Älskar alla djursnaps! Speciellt i rörlig bild! ;)
 
Jag minimerade nog min fritid när jag skaffade snap, har jämt mkt att göra med denna lista plingandes! Men jag klagar inte, älskar alla knasiga bilder! Hahah Och långfilmer (Y)
Gym, gick bra. Hade ointresserad pubilk, men iaf sällskap! Av Madde & Adam.
 
Solnedgången atm. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0