1

 Och så inleder vi den sista månaden det hår året, med en måndag och med en första julkalenderslucka! 
Gaah, förstår inte hur snabbt allting går. Jag önskar att jag hade fler timmar på dygnet så jag skulle kunna hinna med mer om dagarna. 
Men jag tycker ändå att 2014 ändå har varit ett väldigt bra år. Jag har hunnit gjort så himla mycket på de här månaderna, känt så många känslor. Vuxit lite som människa. Skaffat två nya jobb. 
- Listan kan göras oändlig på fina ögonblick under 2014, så jag ska försöka snickra ihop en års resumé till er. 
 
Imorse hann klockan ringa både en och fyra gånger och det var så himla skön att ligga bredvid Adam att jag hade kunnat legat där tills jag ruttnat bort. Men, skolan och tåget kallade så vi fick lov att masa oss upp. Det gick bra att säga hej då utan ett tårkalas, igen. Och jag tror att jag har blivit lite bättre på att säga hejdå. Eller, så kankse det var vetskapen att vi snart ses igen, typ... om två veckor och inte om 6 veckor som det först var tänkt... 
 
Tågresan gick smärtfritt, sov stora delar av resan och när jag äntligen kom hem, såg jag att mamma hade tömt CCS lager på lotion och andra favoritprodukter. Haha. Älskar CCS. Så, nu ska jag bara röja upp lite i rummet, göra matlåda och sedan dra mig mot träningen och sen mot jobbet för att jobba till stängning! 
 
Trevlig måndag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0