23

Ouch!
Nä nu är jag riktigt trött på all julhandel, har inte kunnat sett glassboxarna på hela dagen, så långa köer har det varit. Vaknade otroligt tidigt av mig själv i morse, tänkte att jag helt självmant (händer aldrig) skulle börja röjja upp på rummet medan Adam fortfarande sov. Går till min almanacka för att kolla om jag börjar 11.30 eller 12.00, men inser då att jag har morgontjänst. Och att jag typ började för 7 minuter sedan. Så jag fick panik duscha och gasa iväg till Willys. Och där har jag då jobbat till 19.00 med alla sista-minuten-inköpare. Slog personligt säljrekord med nästan 15 000, så bara det skvallrar om vilken hektisk dag jag haft. Vid fem snåret var jag alldeles dötrött på allt och ville helst av allt bara åka hem och lägga mig under täcket. Men jag krigade på och for direkt efter jobbet till UNG reunionen hos Adams pappa. 
 
Och hela det gänget var värt att kliva upp för i morse när jag egentligen bara ville utplånas. Haha. 
Vi pratade gamla minnen, kamades massor, tog 100 gruppbilder och spelade Bomben, en blivande tradition. 
Sen gjorde vi en mini roadtrip genom Borlänge och sen sällskapade Adam mig till Stinas katter som jag sedan gosade med innan jag åkte hem och gjorde matlådor och krachlandade i sängen. Livet. En blandning av allt och allt som oftast väldigt väldigt fantastiskt trots att det är jobbigt. Ibland. 
 
Nu ska jag äntligen få sluta ögonen och vara stressfri. Imorgon är dte julaftn och jag öppnar på firman och kör till stängning så det är bäst att jag laddar batterierna. God natt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0