Ben Howard

Ja, förra veckan var jag, Madde & Nea på konsert, juu. Eller, för två veckor sedan...
Nåväl, på måndagen tågade vi ner till huvudstaden och fångades av Stockholmsstressen direkt. Vi åkte hem till Neas farfar och blev bjudna på en gudomlig laxburgare innan det var dags att dra sig ner till Annexet och Ben Howard. Var jätte taggad på att höra Only Love och I forget where er were, men på något sätt gjorde all väntan, all trängsel och alla människor i publikhavet runt omkring mig så fruktansvärt... matt. Men jag kom på bättringsvägar när Jack Garrad öppnade upp konserten. Hade aldrig hört honom tidigare, och hans musik gick rakt in i hjärtat direkt. Gud, vilken vacker musik han producerar och framför. 
 
Sen kom Ben. Fina, underbara och skönsjungande Ben. Han spelade hela sitt nya album och det var underbart. Han var grym live, men jag kände mig ändå inte på topp för att dörrvakten tog min vattenflaska och alla människor, tätpackade som sillar på mig gjorde inte direkt saken bättre. Jag tror att svensk publik är mer stela och egoistiska än utländsk, så publikupplevelsen var väl urkass (många som puttades, sjöng falskt och var allmänt dryga) men Bens framförande helt underbart, hjärtskärande. Han öppnade med Small Things och avslutade med End of The Affair, jag menar, vad kan gå fel?  Men innan jag dör, vill jag se Ben utomlands och känna helheten, magiken och kärleken i publiken. 
 
Träffade fina Malin en snabbis när vi kom fram! :D
Middag!
Fick en fin fläta innan konserten!
Hade helt glömt bort hur dryg väntan innan en spelning var... 
 
Fullsatt. Chockerande mycker korv i publiken, trodde jag inte. 
 
 Magiska Jack Garrat. Worry är min absoluta favorit.
Under Small things, iiih så fint!
Lyckliga, möra och hesa (de två brevid mig) efter konserten! 
Utanför stötte vi på Jack Garrat, hans accent, åh himmel så fint. Kan fortfarande inte förstå att jag kramat Jack Garrat, honom. Himla märkligt.
 
Del två av Beeen konserten kommer när jag orkar skriva mer. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Meg

Var inte igår man kikade in här. Kul att se att du och bloggen fortfarande lever ;) snygg du är på bilderna!

2014-12-05 @ 22:28:25
URL: http://megs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0