Fullt ös medvetslös

Dagen har bara rusat förbi. Var uppe med tuppen för att hinna till Falun för att göra mitt syntest inför inryckningen. Gjorde en full synundersökning så jag har rabblat bokstäver hela morgonen haha. "Vad ser du på rad tre, Å K B - nej E..." osv osv. När jag gick därifrån, en timme senare var det fortfarande oklart vad jag hade för synfel, men jag tror att hon sa att jag hade en kombination av brytningsfel och var långsynt... Men att det var väldigt lindrigt. Och att jag har bra syn på ena ögat och samtidigt ser jätte dåligt med det andra, men att hjärnan ändå är bra på att kompensera upp. 
 
På jobbet har vi haft långa ringlande köer mest hela dagen. Har alltid trott att jag jobbat på Willys men idag, eller... För var dag som går aom vi kommer närmre julen blir jag bara mer o mer övertygad om att jag switchat över till Ullared. Haha. Alla meterlånga kvitton skvallrar mer o mer om Ullared. Alla kundvagnar. Den långa irriterade kön. 
 
Hur som helst  var det himla härligt att äntligen få stämpla ut efter denna hektiska dag. Åkte till Adam för att hålla om honom efter begravningen och för att äntligen få krama om honom. Bäst. Bra start på en ledig helg innan alla arbetspass. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0