Hår

Hade för första dagen på veckor en ledig dag, hemma. Kan inte beskriva i ord hur himla härligt det var! 
Så, (ironiskt nog, ha ha...) bokade jag upp mig hos Madde & Sandy. Först så testade vi makeupen och håret inför nästa veckas modevisning som jag ska gå, wii, sen fräschade Sandy upp min vintertrötta ombré och la i en colour masqe och toppade mitt hår. Så, nu ser det levande, helare och framförallt längre och fräschare ut! Mitt hår har en tendens att bli lite matt och tappa färg i längderna, så det var himla behövligt att få en uppfräschning. Tur att jag har mina frisörsbuddies så jag kan göra det med jämna mellanrum. Och tur att jag alltid blir så himla nöjd efteråt. Uppskattar det lilla vardagslyxet som tusan!
 
Fick dessutom två hår tvättar (bara det känndes som en djupgående kur) och sen fick jag huvudmassage hela tre gånger! Så jag stapplade ur frisörshuset inte bara snyggare och fräschare, utan även piggare. Win win. 
 
Sen åkte jag och Madde till träningen och köttade på ett bra pass. Körde mycket överstötar idag, overhead squats och tunga marklyft. Gjorde en överstöt på 57.5kg!! :D Så jag vandrade därifrån nöjd.
Sen när vi kom hem hade jag ett paket att hämta ut på Maxi, så jag och Sussi skyndade dit, men fastnade i deras klubbkväll och smakprovsstånd... Haha. Så det blev en långrunda i matbutiken innan vi slutligen kom ut med tacos och paketet!!! (som visade sig vara mina efterlängtade Triangle bikinis!) 
 
Jag har lovat att inte lägga ut det (dö)snygga resultatet på min styling, men den får ni se nästa vecka som tur är... Hur som, deras tema är vind och jag ska vara ett åskmoln och den mest intensiva av oss i vår "vind-grupp". Spännande spännande!
Och så ska jag få ha glitter! Ja, det är ju himla snyggt! Dock, är jag inget jättefan av att tvätta bort glittermakeup... Har fortfarande glitter i ögonen trots tre duschar... 
 
Måste medge att det är himla skönt att ha två dunderduktiga frisörer som pysslar om ens hår, en kall och risig vinterdag...
Slog på stort och vandrade ner till Subway!
Syster Madde, som dagen till ära gjorde min uppsättning!
God Sandy som är kung på att sminka. Om ni någon gång bli kända eller bara känner för en fantastisk & uppiggande makeup, call her. Sandra Tedenmyr, lägg det namnet på minnet. Hon kommer bli stor!
Alltså, på riktigt. KOLLA, vilket mästerverk. Helt sinnessjukt fint. Och det komiska är att mitt hår ser längre ut efter klippningen! Älskar att så lite, kan göra så mycket. Tusen tack Sandy!
Klyvna toppar, hadeeee!
Himlen innan träningen, FANTASTISK!
Och något nästan ännu bättre var att se Nils igen! Fina nilleboooi! Och starke Musse bakom! :D
 
 
Och så fick jag äntligen mina Triangle bikinis! Beställde hem den orangea och den rosa just in case, men det visade sig att den orangea inte alls passade bra till min hudton, som Madde tidigae sa. Men den rosa blev jag heeelt förälskad i! Så himla fin, ska bara träna lite mer och låta vintern gå och sen bli av med mitt underhudsfett, så mina framtida muskler kan komma fram, ha ha ha... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0