Julafton

 Tror jag slog rekord i morse utan egentligen förstå det. Vaknade 20 minuter innan jag började, hann äta (skeda i mig 4 skedar yoghurt) klä på mig, skrapa rutorna, gasta till jobbet och byta om på jobbet innan jag stämplade in innan åtta haha. Höjden av trötthet. Har haft otroligt mycet kunder idag. Och det har inte varit lugnt alls, förutom innan min rast då jag satt och toppade mig själv i två timmar, haha. 
 
Efter jobbet svidare jag om till min mysjuloutfit, med andra ord mjukisbyxor. Åt en fin julmiddag med familjen och njöt av fina julklappar, sällskapet och Victoria Secret show till en bullbuffé. Sen testade jag att göra nyårssminkningen som gick förvånansvärt bra att göra och sen tog jag en långdusch. Julafton i all sin enkelhet. 
Den var fantastisk och skönt att slippa klä upp sig och bara få vara med familjen. Men imorgon blir det andra bullar, då jävlar ska jag vara tip top och snyggast på Etage! haha. 

God jul älskade läsare, vänner och ovänner.
 
 HEJ från en jobbande julstjärna! Haha som en kund sa...
 Fick en extra julklapp av chefen Bosse för vårt jobb på julafton. En Lindt ask jag velat testa länge, men varit för snål för att köpa och biobiljetter! Alltså, är han inte helt fantastisk min chef? Jobbar med oss på julafton och dessutom ger mig TRE julklappar! Rekord i snällhet. Älskar vår firma.
Fick en goströja som både passar till mysoutfiten och partylooken av syskonen. Bra klapp det där alltså!
 
Sen såg vi på Victoria Fashion show med familjen medan vi åt bullbuffé och tröck godis. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0