Knegar ihjäl mig, nejdå, men julhandeln är tuff

Tror jag gick till fel jobb för idag känns det som om jag hamnat på Ullareds högsäsong. Det har varit så mycket varor, kunder och vagnar idag att jag knappt orkar scanna en enda till... Julshoppingen har deffinitivt kommit igång och det mesta, eller det vanligaste är slut redan vid tre fikat. Så idag har jag haft fullt upp och ser jag en enda julskinka till tror jag att jag måste lägga mig ner och storgråta. Haha. Mina armar värker och min röv har säkerligen blivit platt av allt sittande. Tänkte dra och köra ett morgonpass idag men chefen ringde och väckte mig innan jag ens hunnit sova 6 h, så då var det bara att pallra sig upp och köra till jobbet.
 
Tänkte ta tag i några måsten efter jobbet, så som att lämna tillbaka ett par vantar och boka tid hos optikern, men när jag kom fram hade butiken stängt och när jag kom till Kupolen hade jag glömt av vilken av alla 10 butiker jag skulle till. Så jag fick snopet traska hem. Och ja ja just det, jag ska få tvångsglasögon. Av Försvarsmakten, haha, måste vara decenniets skämt. 
Nu hade jag tänkt sätta mig ned och skriva tre års reseersättning men jag pallar fan inte lyfta en fena... Så jag tror, nej jag måste satan skriva det och skicka in det. Haha, har skjutit upp det i två veckor nu haha. Såå.
 
Men sen ska jag satan lägga mig och sova för imorgon ska jag upp och träna tidigt innan jag åker till glasbanken och sedan kör ett långpass på Willys till stängning. Puuh, julhandeln alltså... Men inget kneg, ingen deg. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0