Många tankar!

Mitt liv är så jävla kontrastfyllt. På en och samma dag kan jag ta emot 1000 kunder, säga hej dubbelt så många gånger, planera nyårsmenyn, googla snittar samtidigt som jag skriver packlista inför GMU:n och tänker ut alla möjliga scenarion. Tänker ut hur mycket schampoo & balsam jag ska ha med mig. Att jag måste ha mitt "fin schampoo" och mitt "bjud schampoo" som jag kan slösa med och som är lättare att ta med ute i skogen. Jag planerar alla inköp jag ska göra, nagelsaxar, en pall cerat, en låda öronproppar mot snark, en röd ficklampa, en årsförbrukning av choklad...  hur jag måste invenstera i nya underkläder och sporttoppar att ha på mig ute i fält... Och hur många tandborstar som möjligtvis kommer gå åt på 8 månader... 
 
Hur jag ska lösa bloggandet, om jag ska förtidsinställa åtta månaders blogginlägg... Eller om jag ska anlita någon (Madde) att underhålla er... Haha. Det är såfruktansvärt mycket som virvlar runt i min hjärna just nu. Flytten, plus julstöket, att jag kört sönder mammas bil, haha och hur jag ska lösa jobbet. 
 
Men det löser sig. Min magkänsla säger åt mig att bara köra, boka en flyttfirma som kan köra ner alla mina pallar med cerat och krämer till logementet. För att inte tala om allt godis. Haha. Ska rena jobbets lager på Salt mandelchoklad hahha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0