Materiell lycka

Har hunnit shoppa en hel del på sistonde... Så nu har jag samlat ihop nästan alla tillskott för att visa er (det saknas ett halsband och min nyårsklänning)!
Min favorit bland alla nykomlingar är nog de höga skinnaktiga jeansen från Mango. Som ett andra skinn, perfekt passform, stretchiga och jävligt snygga. Min lilla förtidsjulklapp.
 
Bikini överdel från Wonderland/Nelly i hallonrött 75:- jätte fin kvalité! Dock, ser mina bröst väldigt små ut i den. Djurmönstrad underdel från H&M, 50:- modellen hette typ mini briefs och framhäver rumpan på ett smickrande sätt! 
Skinninspirerade skinny stretch med hög midja (!!) från Mango 499:-
Leoespadillos från Nelly med skinndetaljer. Kommer bo i de till våren! 149:- 
Och äntligen... En alldeles egen freebra! I svart silicon. Måste inviga den snart, och komma ihåg att inte smörja in magen innan! Haha!
Peplum topp från H&M, 149:- Himla vardagsfin och enkel!
Tea tree water från Lush, 139:- köpte den för att den utlovade "ärr-blekning" eller, den får huden att förnyas fortare vilket i sin tur gör så att ärr läker snabbare och försvinner snabbare. Så jag ska ge den en chans.
Brallorna! Så himla fina!
Sen i helgen så har jag gått all crazy i CCS monter. CCS är ju mitt favvomärke när det kommer till hud- & skönhetsvård. Från topp till tå. Så när CCS kommer till Kupolen brukar jag köpa på mig ett helt lager så jag klarar mig tills nästa gång (brukar gå ett halvår emellan). 
Face creamen är gudomlig att ha på sommaren när man inte vill ha en fet kräm (min vanliga 3 + 3 från Aco) eller så passar den perfekt när man bara vill återfukta snabbt. Och ja, lite cerat så jag klarar vintern... Hehe...
Älskar deras summeredition's luktar sommar och äventyrliga nätter.
Ännu en bra sak med CCS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0