När 100 000 ögonblick korsar mitt minnne

Har jobbat på Willys hela dagen och det har varit K to the AOS. Tror att jag sålt en oxfile och ett toastpaket till varannan kund, haha! Var lite trött och urlakad av någon konstig anledning (nej inte alls, med tanke på min kräksfest i helgen...) så allting har varit så mycket ojbbigare att utföra. Haha. Men jag krigade mig igenom allt trots långa köer, suriga kunder och ölparfym. Ja, just ja! Glömde nämna att en kund i kassan, märkte att hens ölpaket läckte , så jag fick allt på mig och har väl mer eller mindre gått runt och luktat som en mindre veckofylla. Charmigt? njae. Tur att jag inte behöver ragga. Men det är väl min dag i stora drag. Inget märkvärdigt.. Bara genomstressig. 
 
När jag kom hem åkte jag och hämtade Sussi i Skräddarbacken, lyckades villa bort mig trots GPS och röststyrning via telefonen, haha! Och sen tog vi en nostalgisk promenad genom våra barnkvarter. Gick till Mjälga skolan där jag spenderat mina 1:an-6:an år och mindes tillbaka. Haha vilken liten motherfucker jag varit i mina dar. Alltid den hjälpsamma, duktiga och snälla flickan i lärarnas ögon, men riktigt busig och elak när de kollat bort. Haha.
 
Sen efter att vi snabbblickat tillbaka på alla händelser mellan 2000 och 2006 gick jag hem och bakade pizza som, förhoppningsvis räcker i två dagar på jobbet. Så, min jobb(iga) dag i strora drag, långa köer, oxfilé, hala vägar (måste lära mig köra lugnt) , ett stillsamt snöfall på min gamla skolgård, hundratals heta, jobbiga, roliga och minnesvärda ögonblick som fladdrar förbi när man besöker gamla platser som betytt så mycket. 
 
 
 
 Vyn i morse när jag gick till jobbet.
 
Och pizzan jag bakade som substitut för att kontakta alla saknade vänner jag kom på under min sentimentala stund på skolgården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0