Reunionhelg #2

 I söndags vankades det nyårsverkstad i Gustafs med Adam och reunionhelg med bästisarna, Adam & Anna i Borlänge. Först så gjorde jag och Adam några bordsplaceringar och skyltar och sen åkte jag hem och fick krama om bästisarna.
Alltså, jag kan inte förklara i ord hur mycket jag tycker om de, näej, älskar de, fantastiska människor. Känner alltid en sån genuin kärlek och lycka när jag är med de, och att få vara deras vänner. Jag önskar att ni också fick känna vår gemenskap för att förstå, hur lyckligt lottad jag är som har de i mitt liv.
 
I alla fall, så gjorde vi hamburgare och pratade om livet. Båda, eller, ja nästan båda har ju skaffat sig en andra hälft så det blev väldigt mycket relationssnack och det var himla härligt att få tipsa de om hållbara strategier och tips. Är det något jag verkligen verkligen älskar så är det att prata om mig och Adam. Hur det kan hålla och vad som är nyckeln för oss i vårt förhållande. Så det var underbart. Både att få ha de nära, kunna krama de mitt i en mening och prata om livet. 
 
 
Det här är typ Anna & Adam i ett nötskal.
 
 
 
Blir så ledsen i ögat när så fina minnen blir så dåligt bilddokumenterade... På riktigt alltså. Men iaf, mina bästa vänner, mina framtida tärnor. (det pratade vi också om, vilket var helt fantastiskt! Givande, inspirerande... och inte alls så långt kvar nu)
 
Magiska burgare med mycket ost och knaperstekt bacon. 
 
Haha, så kass bildkvalite, men ändå... bättre än inget!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0