Småfix

Åh. Ända sedan jag kom hem från Adam vid lunch har jag gått runt här hemma och småfixat. Gosat med Stinas katter i en timma, gjort en hel renovering av mig själv, scrubbat, inpackat, fuktbombat. Slagit in julklappar, lagat mat och gjort matlådor röjt lite påsar på mitt rum (haha, mitt rum ser ut som en affär med tillhörande lager, tack vare alla julklappar och smågrejer inför flytten) och njutit.
 
Det är inte riktigt förrän nu jag verkligen har börjat förstå att jag verkligen ska flytta hemifrån och göra min dröm. Att jag faktiskt mer eller mindre kommer vistas ute i vinter, under en gran, med ett hår som borde tvättats redan för en vecka sen, med stelfrusna fingertoppar och med 50 andra personer jag aldrig i mitt liv träffat förut (fast världen är ju liten).  Och jag är helt okej med det. Få vila ett tag från alla krav som samhället har på en, som man själv ställt, få vila ut från internet och bekvämligheter. Men mest ser jag fram emot att få ta ledigt från rollen "hon som fixar allt och gör allt". En riktig verklighetsrehab helt enkelt. Och jag tror att det kommer göra mig gott. Om inte starkare och klokare. 
 
Idag ska jag jobba på Willys igen. Till stängning och jag tror att det kommer vara årets sjukaste dag rent handelsmässigt. Så jag har nog massor att stå i redan när jag parkerat på parkeringen. Men det gör mig egentligen ingenting, älskar när det händer saker runt om mig det är nästan värre att inte ha någonting att göra. Haha. Sen ska jag skynda mig hem, korrläsa några inlämningsgrejer, gå igenom hela min sminksamling och rengöra den, slå in de sista klapparna, planera veckan och börja skriva och pricka av min "att införskaffa mig innan GMU:n".
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0