Träningsläger på Bosön

För en tid sen, eller, nåväl, en evighet sen, haha nej då, i början av november åkte tyngdlyftarna till Bosön på träningsläger. Där fick vi i tre dagar träna, äta och sova. Finputsa teknik och träna flera gånger om dagen. Himla kul och inspirerande var det och jag satte nästan nytt ryck rekord men kroppen ville spara perset till tävlingen efter... Hur som var det en fantastisk inspirationshelg med roliga människor, morgon, lunch och middagsträning och så lite bad och kortspel på alltammans. Träningslokalerna var fräscha, maten himelskt god och sängarna urusla och höga. Haha.
 
Vårt rum, delade rum med Corre och syskonen.
Lärde mig att våga i mina överstötar av Erik på bilden. Har en tendens att fega ur precis efter att stången lättat från bröstkorgen, men nu är nog min rädsla så gott som borta. Så jag hoppas att jag kan ta i kapp mina stötar och förhoppningsvis stöta 65kg snart. Vore ju drömmen!
 
Haha, i slutet av helgen hade vi något slags mästerskap/sluttävling och en av grenarna var grodhopp, eller svanjuck som Bosse, Sussi & Madde så fint kallade mina hopp... Haha
 
 
 
Fick både köra hem och dit och stockholmstrafiken plus helgtrafiken var inget att leka med. Fick några raseriutbrott och hamnade lite fel några gånger. Men det gick bra. Innan var jag livrädd för stockholmstrafiken men efter den här höstens åkande fram och tillbaka, kors och tvärs tycker jag ändå att jag utvecklats som bilist. Så nu kan ni släppa tanken på mig i "Sveriges värsta bilförare" . Eller, ja jag ska bara komma in i  vinterkörandet och lära mig köra lugnt, sen är jag nog fullfjädrad och rustad för vintern. AYK haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0